دانش پدیر چه فرقی با دانشجو داره؟
هر شهری که انتخاب بکنیم باید توی همون شهر آزمون بدیم؟
دانش پدیر چه فرقی با دانشجو داره؟
هر شهری که انتخاب بکنیم باید توی همون شهر آزمون بدیم؟
سلام.
اول ببين رشته ت توي رشته هاي پذيرش كارداني به كارشناسي هست يا نه.
اگه بود كه خيالت راحت ميشه اگه نبود بازم ميتوني توي پذيرش كارشناسي فراگير شركت كني و توي همون رشته اي كه كارداني گرفتي اينبار براي كارشناسي ازمون بدي در صورت قبولي حدود 40 تا 50 درصد واحداي كاردانيت رو كه نمره بالاي 12 داشتن رو برات تطبيق ميزنن.
قبوليش بستگي به پشتكار خودت داره بخوني قبول ميشي همچين سخت نيست.
شهريه ثابت الان حدود 98 تومنه و شهريه متغيير بستگي به واحدايي كه برميداري داره و كلا ترمي تا 300 تومن ميشه...اگه واحد عملي بيشتري داشته باشي ممكنه تا 400 همه
بشه.
برگزاري كلاس هم باز بستگي به دانشگاهت داره.براي خودم اين ترم هرچي واحد برداشتم همشون براشون كلاس تشكيل ميشه.
قبوليش هم فكر كنم اگه بستگي به نمره اي كه درسهاي ازمون مياري داره.
اگه ميخواي قبول بشي بايد از همين الان بخوني كه با خيال راحت ازمون بدي و ايشالا قبول بشي.
منظور از دانشپذيري مرحله اي كه براي ازمون فراگير ثبت نام ميكني و داري اون درسهايي كه براي ازمون هست رو ميخوني...در صورت قبولي در ازمون از دانشذيري به دانشجو بودن تغيير عنوان پيدا مي كني.
بله شهري كه به عنوان انتخاب اول باشه جاييه كه بايد براي ازمون بري اونجا.
sansi مرسي از راهنمايي كاملتون . واقعا زحمت كشيدين .
يه سوال ديگم داشتم . من پارسال تو آزمون فراگير كارشناسي شركت كردم( بهمن 90 ) و دانشگاه پيام نور ورامين قبول شدم . اما چون سرباز بودم نتونستم برم . ميخواستم بدونم ديگه الان نميشه كاري كرد ؟
فکر نکنم بشه
دانشگاه آزاد بود هنوز میشد![]()
من یه چیزی شنیدم درست و غلطش هنوز بهم ثابت نشدهاگه بود كه خيالت راحت ميشه اگه نبود بازم ميتوني توي پذيرش كارشناسي فراگير شركت كني و توي همون رشته اي كه كارداني گرفتي اينبار براي كارشناسي ازمون بدي در صورت قبولي حدود 40 تا 50 درصد واحداي كاردانيت رو كه نمره بالاي 12 داشتن رو برات تطبيق ميزنن.
اما میگن کسانی که مدرک کاردانی دارن به عنوان مدرک پیش تو پیام نور به حساب میاد و شما باید دوره کارشناسی 4 ساله رو بگذرونید!!!!!!!!!!!!
47.آیا می توان بدون گذراندن پیش دانشگاهی، وارد دانشگاه شد و در آزمون ثبت نام کرد؟
خیر؛ شرط ورود به دوره های فراگیر مقطع کارشناسی دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آبجی..آره والا !!
دانشگاه آزاد یه بار کنکور داده باشی قبول شده باشی ، تا ده سال دیگه فکر کنم هنوز اسمت هست![]()
سلام
رفقا 3تا سوال داشتم
1.قبلا یه جا از رئیس دانشگاه پیام نور شنیده بودم کسایی که تو دانشگاه سراسری تحصیل میکنن با شرایطی میتونن تو فراگیر بعنوان رشته دوم نام نویسی کنن،هنوزم اینجوریه؟
2.یکی از اقوام میخواد رشته مهندسی مدیریت اجرایی بخونه،رشته سختیه؟میشه تو این فرصت تو تهران شمال قبول شد؟اباتوجه به اینکه 30 نفر بر میدارن(کلا تو تهران 150 نفر تو 5جا برمیدارن واسه بهمن و 150تام مهر)
3.کلا بطور میانگین هر رشته چقد داوطلب داره؟
سلام
اين زبان تخصصي ما (رشته نرم افزار) از هفته 8 شروع ميشه، برا همه اينطوري دير بوده ياز از دانشگاه ماست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)