تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 1081 اولاول ... 140540590630636637638639640641642643644650690740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سلام

من یک مشکلی با فایروال KIS 2010 دارم. همیشه من وقتی برای دفعه اول KIS را نصب میکنم اون را از روی حالت اتوماتیک خارج میکنم تا KIS از من در خصوص اجازه اتصال هر برنامه به اینترنت سوال کنه. وقتی این کار انجام شد اونوقت من برای اینکه LKIS از من سوال زیاد نپرسد اون رو روی حالت اتوماتیک می گزارم . ولی امروز متوجه شدم که ظاهرا وقتی این کار رو انجام میدهم KIS از پیش فرضهای خودش جهت اجازه اتصال برنامه ها به اینترنت استفاده و دستورات قبلی من رو ندید میگیره! حالا می خواستم سوال کنم که در KIS 2010 وقتی که فایروال را در حالت automatic میگزاری چگونه باید جلوی دسترسی برنامه ای به internet مثل babylon گرفته بشه ؟ ظاهرا این برنامه از دید KIS جزو برنامه های شناخته شده است و اجازه دسترسی دارد!

با سپاس

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان سلام

من یک مشکلی با فایروال KIS 2010 دارم. همیشه من وقتی برای دفعه اول KIS را نصب میکنم اون را از روی حالت اتوماتیک خارج میکنم تا KIS از من در خصوص اجازه اتصال هر برنامه به اینترنت سوال کنه. وقتی این کار انجام شد اونوقت من برای اینکه LKIS از من سوال زیاد نپرسد اون رو روی حالت اتوماتیک می گزارم . ولی امروز متوجه شدم که ظاهرا وقتی این کار رو انجام میدهم KIS از پیش فرضهای خودش جهت اجازه اتصال برنامه ها به اینترنت استفاده و دستورات قبلی من رو ندید میگیره! حالا می خواستم سوال کنم که در KIS 2010 وقتی که فایروال را در حالت automatic میگزاری چگونه باید جلوی دسترسی برنامه ای به internet مثل babylon گرفته بشه ؟ ظاهرا این برنامه از دید KIS جزو برنامه های شناخته شده است و اجازه دسترسی دارد!

با سپاس
    شما وارد بخش Settings كاسپر شويد.روي گزينه Firewall كليك كنيد.در سمت راست شما گزينه Settings مروبط به فايروال ظاهر ميشود.روي آن كليك كنيد تا پنجره اي مطابق شكل زير ظاهر شود.شما ليست تمام برنامه هاي خود را مشاهده ميكنيد.برنامه مورد نظر خود را در اين ليست پيدا كنيد.علامت + كنار برنامه مورد نظر را مطابق شكل زير باز كنيد.روي هر كدام از گزينه هايي كه تيك سبز رنگ دارند كليك راست كنيد و هر 3 گزينه را به Deny تغيير دهيد و سپس تمام پنجره ها را Ok و Apply كنيد:

مرسی ممنون من پیدا نکردم میشه دقیقتر بگین
    راستی به نظرتون نیاز هست تنظیمات رو تغییر بدیم
    در تصوير بالا توضيحات را دادم.تنظيمات بسته به نياز كاربر ميباشه.شما ميتونيد در حالت Automatic قرار بديد و سپس با روش بالا جلوي دسترسي برنامه هاي موردنظر خود به اينترنت را بگيريد.

سلام. هر موقع KIS فعال هست من نمی تونم به اینترنت وصل بشم. یا وقتی وصل می شم هیچ سرعتی برای ارسال و دریافت ندارم. می شه راهنمایی کنید.
    شما 2 مورد را چك كنيد:
    1-وارد بخش Settings كاسپر شويد و سپس گزينه Parentral control را انتخاب كنيد.در سمت راست ببينيد تيك گزينه Enable Parentral Control برداشته شده باشد.
    2-روي آيكون كاسپر در سيني ويندوز در كنار ساعت ويندوز كليك راست كنيد و ببينيد مقابل عبارت Block network traffic تيكي وجود نداشته باشد.

من کسپر ورژن 2010 دارم و نمیدونم چطوری میتونم key هاشو اضافه کنم؟!!!
    لطفا پله پله کمک کنید!
    از راهنماي پست زير استفاده كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با تشکر از hamilton عزیز،

راستش من هر چی که شما در شکل بالا برای جلوگیری از دسترسی babylon به اینترنت فرمودید را انجام دادم. با این که هر 3 گزینه را روی denay گذاشتم ول یباز هم برتامه به اینترنت وصل میشه و از دیکشنریهای آنلاین استفاده میکنه! کمی برام عجیب است؟ چون وقتی KIS را از روی حالت اتوماتیک بر میدارم دیگه babylon به اینترنت وصل نمیشه!

با سپاس

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما 2 مورد را چك كنيد:
    1-وارد بخش Settings كاسپر شويد و سپس گزينه Parentral control را انتخاب كنيد.در سمت راست ببينيد تيك گزينه Enable Parentral Control برداشته شده باشد.
    2-روي آيكون كاسپر در سيني ويندوز در كنار ساعت ويندوز كليك راست كنيد و ببينيد مقابل عبارت Block network traffic تيكي وجود نداشته باشد.
    باز هم من فقط یا می تونم آپلود رو همزمان داشته باشم یا دانلود
    سرعتم رو هم کاهش می ده
    فقط با غیر فعال کردن درست می شه
    اگه راهی نیست غیر فعالش کنم ...

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سيستم شما آلودگي ويروسي كه نداره؟توصيه ميكنم ابتدا كاسپر را فعال نكنيد.يعني گزينه Activate Later را بزنيد.بعد تنظيمات كاسپر را در قسمت Update , Proxy Setting چك كنيد و تيك مقابل Use Proxy Server را برداريد و همه پنجره ها را Apply و Ok كنيد و يكبار ديگه براي فعال كردن كاسپر اقدام كنيد.
    يك نكته ديگه اينكه اگر قبلا از كاسپر نسخه قبلي بصورت آزمايشي استفاده كرده باشيد ممكنه ديگه نتونيد اينكار را انجام بديد.
    با تشکر از شما دوست عزیز . مشکل حل شد ظاهرا مشکل از شبکه اینترنت بود . چون امروز خود بخود مشکل حل شد و لایسنس فعال شد. دیروز شبکه اینترنت مشکل داشت وحتی یاهو میل هم باز نمی شد ولی امروز مشکل حل شد.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشکر از hamilton عزیز،

راستش من هر چی که شما در شکل بالا برای جلوگیری از دسترسی babylon به اینترنت فرمودید را انجام دادم. با این که هر 3 گزینه را روی denay گذاشتم ول یباز هم برتامه به اینترنت وصل میشه و از دیکشنریهای آنلاین استفاده میکنه! کمی برام عجیب است؟ چون وقتی KIS را از روی حالت اتوماتیک بر میدارم دیگه babylon به اینترنت وصل نمیشه!

با سپاس
    شما بذاريد روي حالت اتوماتيك باشه و فقط هر برنامه اي را كه خواستيد به اينترنت دسترسي نداشته باشه را Deny كنيد و حتما تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد.

باز هم من فقط یا می تونم آپلود رو همزمان داشته باشم یا دانلود
    سرعتم رو هم کاهش می ده
    فقط با غیر فعال کردن درست می شه
    اگه راهی نیست غیر فعالش کنم ...
    شما با تمام Browserها مشكل داريد يا فقط با IE?با چه برنامه اي دانلود ميكنيد؟سرعت دانلود شما چقدره و از چه سايتي دانلود ميكنيد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چیکار کنیم که وقتی کسپراسکی سیستم رو اسکن می کنه بعد از اسکن همه فایل هایی رو که ویروس تشخیص داده پاک نکنه و فقط اونایی رو که خودمون می خوایم پاک کنه؟چون بعضی فایل ها ممکنه ویروس نباشن و اشتباهی ویروس تشهیص داده شده و پاک بشن.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چیکار کنیم که وقتی کسپراسکی سیستم رو اسکن می کنه بعد از اسکن همه فایل هایی رو که ویروس تشخیص داده پاک نکنه و فقط اونایی رو که خودمون می خوایم پاک کنه؟چون بعضی فایل ها ممکنه ویروس نباشن و اشتباهی ویروس تشهیص داده شده و پاک بشن.
    از کدوم محصول و از چه نسخه ای استفاده می کنید؟

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما با تمام Browserها مشكل داريد يا فقط با IE?
    فرقی نداره با همه مشکل دارم
    با چه برنامه اي دانلود ميكنيد؟
    IDM
    سرعت دانلود شما چقدره و از چه سايتي دانلود ميكنيد؟
    برای دانلود باید 15 بندازه واسه آپلود 10
    از هر سایتی ... کلا این مشکلو با هر سروری دارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از کدوم محصول و از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
    اینترنت سکیوریتی 8.0.0.506

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •