تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 640 از 2403 اولاول ... 14054059063063663763863964064164264364465069074011401640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام Alves عزیز
    آخه گل پسر مگه ما از سرور باکو دانلود می کنیم که سرعتمون رو با اون بسنجیم من همیشه گفتم سرعتم همیشه از 65 تا 80 در نوسانه تازه بعضی وقتا تا 120 هم می ره زیاد خودتو ناراحت نکن امیدوار که شرکتتون هم قیمتاش خوب بشه و هم کیفیت سرویساش خدایی من از هر کدوم از دوستام می پرسیدم که اندیشه بودن همشون از قطع شدن زیاد سرویساشونمی نالیدن

انگار به اندیشه هم خیلی فشار اومده که داره قیمتاشو میاره پایین چون مطمئن هستم رو کیفیت سرویسش بیشتر ازین نمی تونه کار کنه
    منم دنبال اینم که سرویس دهنده خوب رو پیدا کنم ولی این کار یه خورده زمان می بره چون تازه یه شرکت قوی اومده شهرمون یه 5 تا 6 ماه باید بگذره ببینیم چند مرده حلاجه فعلا ما اومدنشو به فال نیک می گیریم چون از زمانی که شروع به کار کرده
    هی دائم هم قیمتها داره میاد پایین و هم همه دارن یه فکری به حال کیفیت خودشون می کنن
    موافق نیستین دوستان ؟
    من فقط یه چیزی می خوام بگم . اندیشه و پارس تازه یادشون اومده که مشتری هم آدمه و تازه فهمیدن مشتری مداری یعنی چی
    ادبیات بکار گرفته شده در پست ایشان کاملا نشون میده که ایشان به دلایل نا معلوم از این کاهش قیمت ناراحتند!
    چون از اندیشه و پارس بد گفتن و عرف تبلیغات رو رعایت نکردن منم به حمایت از اونا جوابشونو میدم

اندیشه تو مرکز 4 مشکل داشت. این مشکل 2-3 هفته است حل شده ولی ایشون به دلایلی که نمیدونم چیه همش به اون موقع استناد میکنند.حالا این بماند.

شاتل نبومده به مشکل بر خورده اینو تو پستا میشه دید. شاتل از پس همین چند تا کاربری که گرفت نتونست بر بیاد
    کاهش سرعت نوسان سرعت و محدود کردن سرعت کاربرایی که همش 1 هفته سرعت بالا داشتن جز نشانه هاشه

اول اومدند گفتند سرعت های نامحدود کم نمیشه هنوز 2 روز نگذشته بود که دیدیم سرعتها رو کم کردن
    این کاهش سرعت یا بخاطر fair usage policy بود یا کمبود پهنای باند ولی بهر حال کم شد. اول گفتند همیشه رو 80 کیلو هستن الان که مشکلات داره پیدا میشه یهو سرعتشون شد 120 در حالیکه اگه اینجوری بود ایشون که خیلی هم 2 اتیشه هستند تا حالا این تاپیک و پر از تست های سرعتشون کرده بودند.
    من متوجه نشدم چرا اگه اندیشه سرعتش تو شب از 60-100 نوسان میکنه دوستان شاتلی میان اینجا 10000 تا پست میزنن که چه بد ولی سرعت خودشون بین 65-80 نوسان میکنه مشکلی نیست؟!!!!
    یک 3-4 روزی هم بود که کار دوستان فقط تبلیغ پشتیبانی شبانه بود یا نیاز به پشتیبانی زیاد شده بود یا تبلیغاتی بود که در مورد دوم بی نتیجه بود چون اندیشه و پارس هم پشتیبانی 24 ساعته دارن
    شاتل هم قیمتاشون تو کل ایران پایین اورده و این هیچ ربطی به جدید اومدن تو رشت نداره
    قیمتا کاهش پیدا کرد چون شرکت زیر ساخت قیمتها رو پایین اورد مردم رو ..... فرض نکنید

ضمنا ایشون چه جوری فهمیدن که پارس و اندیشه تازه یاد مشتری افتادن؟ اگه منظورشون کاهش قیمتهاست نکنه کاهش قیمت هم اختراع شاتل هست؟(چون قبلا فرموده بودن تخفیف اختراع شاتله)
    نکنه صبا نت رو یادتون رفته که 2-3 سال پیش سرویس 7-8 تومنی میداد . نکنه اونا هم از شاتل یاد گرفتن.
    من نمیدونم چرا شاتلیا فکر میکنند مرکز دنیا هستند و همه هر کاری رو که میکنن کپی کارای اوناست؟!!!!!

عزیزم شاتل شرکت خوبیه ولی اولا اخلاق حرفه ای نداره ! نمونش پستای شما و دوستانتون که تا معلوم شد که تو شهرهای مختلف در تعریف و تمجید از شاتل و تخریب رقباشون پست میزنن یهو غیبشون زد و اکانتهای جدید برای حمایت از شاتل ثبت شد
    دوما چون فرمودید "مطمئن هستم رو کیفیت سرویسش بیشتر ازین نمی تونه کار کنه " میخواستم بدونم نکنه شرکتهای دیگه رو هم شما اداره میکنید یا براشون تصمیم میگیرید! این اطمینان ها راجع به وضعیت یا عملکرد دیگران چه جوری به شما الهام میشه که با اطمینان ازش حرف میزنید. حداقل بگید حدس میزنم که اینجوری میشه نه اینکه مطمئنم اینجوری میشه!

شما اینجا هر چه قدر دوست داری تبلیغ شاتل رو بکن کسی جلوتو نمیگره ولی از دیگران بد نگو خواهشا.

2. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان چه ماهي 1000 تومن بدين ، چه ما 1000000000000000000000000 تومن ، سرعت دانلودتون از 200 بالاتر نخواهد رفت
    چرا؟
    چون تو ايران هستيم
    چون مسئولين فقط ميگن با اينترنت بايد مقاله خوند نه كار ديگه
    چون اينترنت تو ايران يعني Page
    هر كسي هم كه به هر نحوي (آفلاين - آنلاين - كش و . . . ) بتونه page باز كنه جزء آمار ضريب نفوذ اينترنت ميره

خلاصه تا وقتي كه دارين اينجا زندگي ميكنين ، همين آش و همين كاسه هست
    اگه برين انديشه پينگ مشكل داره ،اگه برين شاتل سرعت مشكل داره ، اگه پارس آنلاين باشين كلا نت ندارين

خلاصه با اين وضعيت بايد بسازيم تا يك سنگي بخوره تو سر اونايي كه فكر ميكنن اينترنت فقط براي باز كردن page هست و يه تغيير و تحولي بكنن

وگرنه زماني كه كل دنيا دارن با سرعت 1 ترابايت دانلود ميكنن ، ما همچنان محدوديت 128 رو خواهيم داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدایی این Mailer خیلی دوست دشتنی و گله
    من کجا با ادبیات بد صحبت کردم خدایی پست منو بخونین

به جون خودم من از کاهش قیمتها که اصلا ناراحت نیستم هیچ ، تازه خوشحالم هستم . تو این زمونه با بیکاری و درآمد کم چرا آدم باید ناراحت باشه ، آخه چرا فکر می کنین من دارم تبلیغ می کنم به خدا همین دیروز یکی از دوستامو تو مرکز 7 دیدم می خواین آدرسشو بدم چرا فکر می کنین من دروغ می گم آقا شاتل اخه خوبه ، ای خدا از دست شما
    من می گم تا یه شرکت اومده قیمتها رو کم کرده شرکتهای دیگه هم به فکر این افتادن تا قیمتها رو کاهش بدن و این به نفعه ما کاربراست

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شاتل نبومده به مشکل بر خورده اینو تو پستا میشه دید. شاتل از پس همین چند تا کاربری که گرفت نتونست بر بیاد
    کاهش سرعت نوسان سرعت و محدود کردن سرعت کاربرایی که همش 1 هفته سرعت بالا داشتن جز نشانه هاشه
    تکذیب به شدت وقتی نمیدونید لطفا بقیه رو گمراه نکنید، همین پسته شما باعث میشه چند نفر که میخوان سرویس انتخاب کنن دچار مشکل بشن دوسته عزیز.خودتون صحبت از تمام شدنه مقایسه ها میکنید اما باز پستی با این محتوا میدین؟

من نه نوسان دارم ، نه تا الان dc شدم...سرعتم همونطور هست که از اول بوده بنده هم 1 هفته نیست سرعتم بدونه نوسانه..الان یک ماه از قرار دادم تموم شد و باز تمدید کردم.
    مرکز 4 شاتل 512 محدود

6. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

moz

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شنيدم انديشه گيگ رو هم ميخواد ارزون كنه
    كسي دقيقا اطلاع نداره چقدر ميخواد ارزون بشه؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تکذیب به شدت وقتی نمیدونید لطفا بقیه رو گمراه نکنید، همین پسته شما باعث میشه چند نفر که میخوان سرویس انتخاب کنن دچار مشکل بشن دوسته عزیز.خودتون صحبت از تمام شدنه مقایسه ها میکنید اما باز پستی با این محتوا میدین؟

من نه نوسان دارم ، نه تا الان dc شدم...سرعتم همونطور هست که از اول بوده بنده هم 1 هفته نیست سرعتم بدونه نوسانه..الان یک ماه از قرار دادم تموم شد و باز تمدید کردم.
    مرکز 4 شاتل 512 محدود
    شما سرعت دانلودت تو شب چقدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست سرعت:
    اندیشه سبز خزر
    خطوط 727 گلسار
    سرویس 128محدود
    سرعت دانلود :110تا140
    سرعت اپلود:50تا70
    قطعی :اصلا

Last edited by jabarsink2000; 09-09-2010 at 14:36.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شما سرعت دانلودت تو شب چقدره؟
    معمولا دورو بره 60-70 هست...یعنی شب و روز نداره، همیشه همینه.
    اگه دانلود بالا دارین شاتل نیاین چون سرعتش بالا نیست نسبت به اندیشه (تجربه ی من هم در شاتل هم در اندیشه اینو میگه)
    اما اگه پینگ و dc نشدن میخواین، شاتل خوبه

11. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من یه دو سه روزی هست اینترنتم قطع میشه و بعد از یه مدتی با خاموش روشن کردن مودم درست میشه.
    دیشب هم که از طرفای ساعت 4 قطع شده بود.
    کسی مثل من مشکل داره.
    اندیشه خط 6 سرویس 128

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسی دستورپینگ تو run رو یادش است من فراموش کردم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •