تبریک میگم....
بازی تموم شد و بردیم....
تبریک میگم....
بازی تموم شد و بردیم....
بازی پورتو هم تموم شد....
-----------------
ولی رائول تو چه دقیقه ای هم گل رو زد!دقیقه 7!
تبریک میگم. به مرحله بعد هم صعود کردیم ولی چون احتمالا به عنوان تیم دوم هستیم کارمون سخت تر میشه.
نتایج دور پنجم رقابت های جام قهرمانان اروپا:
گروه پنج:
آلبورگ 2-1 سلتیک
منچستر 0-0 ویارئال
-------------------
گروه شش:
بایرن 3-0 استوابخارست
فیورنتینا 1-2 المپیک لی-ون
--------------------
گروه هفت:
آرسنال1-0 دیناموکیف
فنرباغچه 1-2 پورتو
----------------------
گروه هشت:
باته 0-1 رئال
زنیت 0-0 یوونتوس
1-0 بردیم مبارکه برای جناب شتر دست مرتب. الان میگین بابا چرا با این بنده خدا لجی. خیلی خوب من لج نیستم این هفته مقابل ختافه میبینیم چکار میکنه. میگید نه نگاه کنید.
ای بابا این چه وضعیه نزنید بابا تیم رو نمیگم نمیتونم نه رنگ رو عوض کنم نه از نقل قول استفاده کنم فقط میشه تایپ کرد همین. در مورد حرف گاگو جان میخواستم بگم. اول که مابیشتر داداش خییییلی مخلص هم شما و هم تمام رئالیون عزیز دل بودیم و هستیم و اگه باشیم خواهیم بود. دوم هم بگم که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست. منظور اینکه اگه این شتر بره و بنی خرگوشه بیادش اول که چون قبلا تو رئال بوده خیلی خوب جا میفته و راحت میتونه خودش رو سریع ظرف چند هفته وفق بده و کارا روبه راه بشه. تازه لا اقل اون تاکتیک و تجربه داره شتر جون چی داره؟ همینطور بگم که من مخالف شتر نیستم اما در این سن رئال براش لقمه بزرگیه بهتره تجربشو بیشتر کنه. خلاصه ما مخلص همه هستیم دربست. بقول بچها گفتنی (شما دداش خودمایی دداش)(به لهجه مشهدی برین تو کارش) خیلی نوکریم امیدوارم سلامت و تندرست و شاداب و خوشوقت باشید تا بازگشتی دیگر یا علی مدد خدا نگهدار.
ببینید تا بیدار شدم اومدم نتیجه رو چک کردمتبریک میگم! ایشالا بازی رئال رو هیچ وقت پخش نکنن! اینم نمره بازیکنا
به نمره ی راموس، اشنایدر و گاگو توجه کنید!
Casillas – 6
Miguel Torres – 6.5
Sergio Ramos – 7.5
Pepe – 8
Heinze – 6
Sneijder – 7
Gago – 8
Guti – 6
Raúl – 7
Saviola – 5.5
Saviola – 5.5
تعویضی ها:
Van der Vaart – 6
Javi García – 5.5
گوتی باز زیاد خوب کار نکرد. گاگو مثل همیشه عالی بود.
هاینزه هم بیشتر از این ازش انتظار نمیره. په په و راموس هم عالی. رائول هم که دمش گرم یه گل ۳ امتیازی زد.
سلام به تمام دوستان رئالی این برد مهم رو به هممون تبریک میگم
یک سوال فنی چرا وقتی دوره اموزشی هستیم نمیشد تو این تاپیک نظر داد
ولی به نظر من برای مربیگری تیمی مثل رئال یکی مثل فان باستن هلندی بدرد می خوره چون هم تیمش هجومی هم نتایجش پر گله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)