از دوستانی که جواب دادن کمال تشکر رو دارم. چیزای زیادی دستگیرم شد. خیلی ممنون.
از عکس ها و فیلم هایی که تو GameSpot دیدم فهمیدم خیلی بازیه جالبیه. ایشاالله پی اس پی میگیرم و این بازیو تجربه میکنم.
از دوستانی که جواب دادن کمال تشکر رو دارم. چیزای زیادی دستگیرم شد. خیلی ممنون.
از عکس ها و فیلم هایی که تو GameSpot دیدم فهمیدم خیلی بازیه جالبیه. ایشاالله پی اس پی میگیرم و این بازیو تجربه میکنم.
چچچچچییییییییی؟چطور؟یعنی همینجوری بریک شد؟نمیشه که؟من بارها در umd رو موقع بازی باز کردم هیچ طوری هم نشده!یعنی چی؟عجب باگ کلفتی بابا!دمش جیز!
برای خودم هم خیلی عجیب بود که این شکلی شد.نه psp روشن میشد نه داخل ریکاوری میرفت.
اما همین چند وقت پیش یاد همین بریک شدن افتادم دوباره امتحان کردم اما این بار طوری نشد فقط هنگ کرد با خاموش روشن درست شد.شکا که موقع بازی در UMD را باز کردید بازی از روی UMD اجرا میشد یا از مموری؟؟؟
خواهش میکنم دوست عزیز.
انشاا... شما هم به جمع psp دارها میپیوندی.
موفق باشید.
Last edited by choory; 27-11-2008 at 00:33.
سلام کسی میدونه که psp 3000 کپی خور میشه یا نه؟
من با هر دو حالت امتحان کردم اگه از رو مموری اجرا بشه یا همین طور اجرا میشه یا خود بازیه میگه در منو ببند!ولی وقتی از روی دیسک اجرا میشه مثل وقتی شد که در پلی 1 یا 2 رو باز میکنی.اول پرسید میخوای خارج شی؟بعد هم همون مرحله رو اجرا کرد وقتی میخواست بره بعدیو اجرا کنه منتظر شد که در درایو رو ببندم.این قضیه ی بریک شدنه خیلی عجیب میزنه...
آقای choory وقتی بریک شد چطور درست کردید (من از این مثلا خیللی می ترسم) (الان 2 هفتست که باید برم psp بگیرم ولی وقت نکردم) (و اصلا بعضی اوقات مسئله ی بریک شدن من رو به فکر بی خیال شدن از psp میندازه)
سلام به همه ی PSP باز های عزیز .. بالاخره Patapon 2 عرضه شد.
![]()
نمیدونم برای خودم هم یک بار بیشتر اتفاق نیفتاد.
با باطری پاندورا آموزش توی تاپیک زیر هست.شما هم نگران بریک شدن نباش.چیزی نیست.همین طوری که بریک نمیکنه اگه قشنگ باهاش بازی کنی و مثل من هی بهش ور نری 100 سال بدون بریک کردن کار میکنه و احتیاج به باطری پاندورا پیدا نمیکنی.
شما psp را بخر اگه خدای نکرده با بریک مواجه شدی یا خودم راهنماییت مینکم چیکار کنی یا اصلا باطری خودم را برات میفرستم تا دستگاه را از بریک در بیاری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نترس این مثل قضیه 3 چراغ xbox360 نیست که نشه کاریش کرد با 2 دقیقه وقت گذاشتن مثل روز اول میشه.شما برو اون تاپیک را بخون همه چیز میاد دستت.
خبر قدیمی هست 2-3 روز پیش توسط بنده معرفی شد و لینک دانلود هم در تاپیک مربوطه قرار گرفت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 27-11-2008 at 12:05.
استار اوشن رو حتما پیشنهاد میکنم بازی کنید
من که حال کردم باهاش
نزدیک 17 ساعت طول کشید
راستی مادربورد TA-088v3 هک شد
Last edited by ali_ranger22; 27-11-2008 at 16:36.
جدی؟
میشه منبع خبر هم بدی؟واقعا عالی هست بگو تا مطمین بشم به این دوست بیچارم بگم یکم خوشحال بشه.
خداییش این patapon 2 خیلی باحاله 2-3 روز هست که سرگرمم کرده.همان شبی که لینک ها را توی تاپیک گذاشتم دانلود کردم و تا صبح بازی کردم.![]()
Last edited by choory; 27-11-2008 at 17:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)