سلام.
گوشی من p990i هست.یه مدتی هست که sms هاش به طور مستقیم نمیاد و باید حتما گوشی ریست بشه تا با بالا آمدن گوشی sms های فرستاده شده به دستم برسه.نمیدونم مشکل از کجاست.از گوشی؟ از سیمکارت؟کسی همچین مشکلی داشته؟
سلام.
گوشی من p990i هست.یه مدتی هست که sms هاش به طور مستقیم نمیاد و باید حتما گوشی ریست بشه تا با بالا آمدن گوشی sms های فرستاده شده به دستم برسه.نمیدونم مشکل از کجاست.از گوشی؟ از سیمکارت؟کسی همچین مشکلی داشته؟
گوشیتون رو یکبار مستر ریست کنید.....
با سلام وخسته نباشید.من گوشیم p990 هست.ولی بالا نمیاد.همش ریست میشه قبل از اینکه بالا بیاد.می خواستم ببینم میشه آپدیت کرد.اگه نه.طریقه فلش رو برام توضیح بدید.مرسی
سلام، اميدوارم سوالم تكراري نباشه:
مشكل من اينه كه وقتي با Browser اصلي P990 يك Web Page رو ذخيره مي كنم مي تونم اون رو توي خود نرم افزار Browser و از طريق مسير Web>Views>Saved Pages ببينم ولي نميتونم اون رو به PC يا گوشي ديگري منتقل كنم و بعد بازش كنم. در واقع اصلا فايل هاي HTML ذخيره شده توسط Browser در هيچ جايي به جز نرم افزار اصلي گوشي يعني Opera و از مسير گفته شده قابل ديدن نيست، حتي در File Manager گوشي هم نميشه اون ها را ديد(البته اگر يك فايل HTML رو خودم روي مموري اون بريزم از طريق File Manager ديده ميشه). در ضمن مطمئنم كه مشكل، Hidden بودن فايل ها هم نيست چون با وجود show كردن اون ها در ويندوز هيچ كدوم از اين فايل هاي HTML اصلا انگار وجود نداره ولي ميشه با Opera ي گوشي بازشون كرد. لطفا يه راهي بهم بگيد تا فقط بتونم اون فايل ها رو از گوشي خارج كنم، ممنوم.![]()
سلام.تایم اخرین تماس با p990 عزیزمو چطور میتونم ببینم؟؟؟ممنون.
کاش دوباره تولید میشد![]()
دوستان سلام
خوب توی قسمت کالز باید بری دیگهسلام.تایم اخرین تماس با p990 عزیزمو چطور میتونم ببینم؟؟؟ممنون.
کاش دوباره تولید میشد![]()
متاسفانه دیگه شرکت از این گوشی پشتیبانی نمی کنهبا سلام وخسته نباشید.من گوشیم p990 هست.ولی بالا نمیاد.همش ریست میشه قبل از اینکه بالا بیاد.می خواستم ببینم میشه آپدیت کرد.اگه نه.طریقه فلش رو برام توضیح بدید.مرسی
6 سالی از تولیدش گذشته
من هم گوشیم مشکل پیدا کرده بود که خواستم آپدیت کنم و شرکت همه آپدیت ها رو برداشته
فلش هم حال و حوصلش رو ندارم
یه بار قبلا کرده بودم که خوب نبود
بهتره به فکر یه اسمارت فون جدید باشی
علی علی
[QUOTE=seyyedi;6794021]دوستان سلام
خوب توی قسمت کالز باید بری دیگه
خوب پیدا نکردم کالز روووووووووو![]()
دوستان سلام
در حالت فلیپ باز برید توی منو
آیکن سمت چپ کنار پیام رسانی
بعد از ورود یکی از آیکن هایی هست که عکس دو فلش داره
call logs
علی علی
با سلام در گوشي p990i هنگام دريافت تنظيمات gprs پيغام message failed security check ميدهد لطفاً راهنمائي نمائيد
از دوستان عزيز كسي نيست مارو راهنمائي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)