سلام به همگی
بابا کجایین!!!؟؟ تاپیکمون رفته صفحه 3 واقعاً بده
البته چون این گوشی توپیه بچه ها کمتر دچار مشکل میشن و میان اینجا.
آقا راستی چه جوری میشه قاب 5500 باز کرد!!؟؟
سلام به همگی
بابا کجایین!!!؟؟ تاپیکمون رفته صفحه 3 واقعاً بده
البته چون این گوشی توپیه بچه ها کمتر دچار مشکل میشن و میان اینجا.
آقا راستی چه جوری میشه قاب 5500 باز کرد!!؟؟
سلام به همگی
من می خوام یه 5500 بگیرم آخه ورزشکارم دیگه
خواستم بدونم به جز معایبی که صفحه نمایشش داره مثل کوچیک بودن یا کیفیت نسبتا پایین و ... عیب خاص دیگه ای نداره ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
Last edited by FreeMagic; 13-03-2008 at 03:13.
راستی دو سوال دیگه
در باطری که پشتش به خاطر ضد آب بودن با پیچ می بنده توی مسافرت یا خیابون اگه هنگ کنه و مجبور بشیم باطری رو در بیاریم کار رو مشکل میکنه یا نه ؟
قسمت جای فیش ها هم یه لایه ی پلاستیکی هستش. بعد از مدتی اون لایه شل و ول نمیشه ؟
ببخشید تاپیک رو شلوغ کردم
به نظر شما کدوم رنگ قشنگ تره ؟
اصلا فرقی بین رنگ های مختلف این گوشی هست یا نه ؟
سلام به شما
باید بگم که این گوشی بهترین گوشی دنیاست ولی خوب هیچ کس و هیچ چیزی خوب مطلق نیست.
حتماً از خوبیاش میدونی ولی خوب درسته صفحه نمایشش کوچیکه البته اگه می خوای باهاش فیلم و سریال ببینی بهتره بری تلویزون بگیری. تنها عیبی که میشه گفت داره اینه که بعد از مدتی صفحه کلیدش ور میاد البته اگه با گارانتی بگیری این مشکلی نیست چون واست درستش میکنن.
در مورد جای باطری و اون پیچشم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد البته نیازی به در اوردن باطری پیدا نمی کنی چون اصلاً هنگ نمی کنه.
اون پلاستیک تهشم نه، شل نمیشه خاطرت جمع.
من خودم رنگ قرمزش و ندیدم ولی میگن دنگ قرمزش موزیکاله!!!
البته اگه بری صفحات قبل و بخونی اونجا در مورد موزیکال بودن گوشی نوشته شده ولی اونایی که رم 512 موزیکال هستن!!؟؟
دوست من سلام.
اگه از این گوشی پیدا کردی آدرس طرف رو بده بزار منم برم برا دوستام بگیرم ..آخه 3 تا از دوستام میخوان ولی پیدا نمیکنم.
در مورد سوالاتت هم که تو پست قبلی به همشون جواب داده شده بود.
راستی من ادم مشکل پسندیم ولی از 5500 راضی راضیم.واقعا حرف نداره.
اینکه صفحه کلیدش ور میاد رو متوجه نشدم!!! یعنی چی ؟
این گوشی راحت توی شهر ما پیدی میشه ولی فکر نکنم ادرس دادن به شما فایده داشته باشه چون ما خوزستان هستیم
توی بررسی تخصصی جی اس ام زده که تنها عیب این گوشی شارژ کم اون هست و زود شارژش خالی میشه
گوشی شما هم اینجوره ؟ اصلا وضعیت شارژ گوشی شما چه طوره ؟
ببخشید اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم
آخه آخر سال قبل از عید باید یه گوشی بگیرم
سلام دوست عزیز
منظور از اینکه صفحه کلیدش ور میاد اینه که به خاطر ضد آب بودن این گوشی صفحه کلیدش از پلاستیک یه دسته ، این پلاستیک بعد از مدتی بلند میشه و باد میکنه که اگه گارانتی دارش و بگیری واست عوضش می کنن البته گارانتی اصل!! ولی اگه نتونستی با گارانتیش و پیدا کنی قاب اصلیش و بگیری دیگه واست این مشکل پیش نمیاد. ولی این مشکل در برابر همه تواناییاش هیچه و می ارزه با وجود این مشکل بگیریش.
در مورد باطریشم که واسه من این مشکل پیش نیومده ابته بستگی به کاربرد از گوشی داره اگه زیاد ازش استفاده کنی مدام مکالمه داشته باشی و صحبت کنی طبیعتاً هر باطری باشه زود خالی میشه اگه نه یه استفاده معمولی داشته باشی نه من که ازش راضیم 2 ، 3 روزی یه بار باید شارژش کرد.
من گوشیم آنتنش میره و شبکه رو نمیشناسه چیکارش کنم تا حالا چند بار اینطوری شده! چیکارشکنم؟ خاموش و روشن هم میکنم خوب نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)