به نظر من خود برنامه مشکل داره.
احتمالا یه مشکلاتی واسه فایلهای برنامتون پیش اومده.
من از نسخه 5.19 استفاده میکنم.عالیه.بدون هیچ مشکلی سر ساعت دانلود و سر ساعت هم قطع میکنه.
اگه خواستی بگو لینک دانلود بزارم.
به نظر من خود برنامه مشکل داره.
احتمالا یه مشکلاتی واسه فایلهای برنامتون پیش اومده.
من از نسخه 5.19 استفاده میکنم.عالیه.بدون هیچ مشکلی سر ساعت دانلود و سر ساعت هم قطع میکنه.
اگه خواستی بگو لینک دانلود بزارم.
Internet Download Manager 6.01 Beta Build 6
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 25-08-2010 at 20:29.
واقعا ازتون ممنون. از سایر دوستان هم دعوت میکنم که اگه تاکنون با این نرم افزار مدیریت دانلود اشنا نشدن حتما در دانلود کردنش درنگ نکنند و این رو به عنوان بهترین نرم افزار موجود بپذیرند. من هم قبلا از سایر برنامه های دیگه از قبیل DAP، IDA و ... استفاده میکردم. ولی به لطف این دوست خوبمون راهنمایی شدم و الان با بالاترین سرعت ممکن دانلود میکنم.
بابت قرار دادن نسخه بروز شده هم تشکر میکنم.
من از DAP پرمیوم استفاده می کردم، وقتی با IDM کار کردم واقعاً تفاوت رو احساس کردم.
فوق العادس.
فقط و فقط IDM .
هیچی مثل IDM نمیشه.
منکه راضیم..![]()
دوستان این کرک رو آنتی ویروس به عنوان ویروس شناسایی می کنه و حذفش می کنه .
چیکار کنیم با این وضعیت .
راه حلی دارین .
من از نود سکریتی استفاده می کنم .
همگی موفق باشید .
خوب عزیز برادر اینکه چیزه تازه ای نیست.
اکثر اوقات آنتی ویروس ها به کیجن ، کرک ، patch گیر میدن.
بهترین کار disable کردن آنتی ویروس هستش
البته مواظب باش واقعا این کرکه ویروس نباشه![]()
Last edited by pouria_br; 26-08-2010 at 14:51.
دوستان من آخرین ورژن این برنامه را دانلود کردم اما هنگامی که برنامه و فایلی را می خوام دانلود کنم به طور اتوماتیک این برنامه اقدام به دانلود نمی کند.ممنون میشم که راهنماییم کنید
دوستان من یه مشکلی دارم با idm ...اونم اینه که بیشتر لینک هایی که میخوام دانلود کنم ارور 503 میده یا پس از یک بار pause و resume میخواد لینک رو رفرش کنه که بیشتر وقتا نمیشه...اما با flash get این مشکل رو ندارم ولی سرعتش اصلا به پای idm نمیرسه
يكي از اساتيد لطف كنه يكبار به طور كامل روش نصب و كرك اين برنامه رو آموزش بده،جوري كه ديگه با ژيغام تقلبي بودن برنامه مواجه نشيم!
تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)