ممنون Rjoun جان ... بروبچ N73 دار و کارل زایس بیاین عکس یزارین که این نهضت در خطر است
ممنون Rjoun جان ... بروبچ N73 دار و کارل زایس بیاین عکس یزارین که این نهضت در خطر است
فري جون بابا با اين حرفا دلمون و بردي كه!به به پوول عزیز بابا کجایی خیلی کم پیدا شدیدوستان این آقای پوول جزء اولین کسایی بود که با هم در جبهه های حق (( ان73 )) علیه باطل (( کا800 )) حضور داشتیم
ولی اخیرا یه مقدار حضورش کمرنگ تر شده
ما هم دلتنگش شدیم
پوول جان اگه عکسارو فول سایز میزاشتم نظم صفحه تاپیک بهم میخورد واسه همین کوچیک کردم
ابتدا عكسي از شكوفه هاي گلابي!
اينم يه عكس در هواي ابري!!!
سومين عكس هم يه همچين چيزيه!!!
فقط از ميدان آزاديه!كه قدره يه دونه برنج افتاده!
اينم عكس توي سرعت بالاي 100 تا هستش قديميه يادم نيستش چند تاست ماله زمستونم هستش اگرم كمي تار افتاده به خاطر شيشه هستش!!كله سرعت نندازيد حالا بزاريد برم بازم توي سرعت مي گيرم!
اينم يه عكس از برف با اينكه تنظيم برف نداره ببينين چه مي كنه!!!
فوق العادست اين گوشي!
البته اگر توي امتياز دهي بخوايم به فيلم برداري هم نمره بديم فكر كنم ان73=5 و ك 800 =0 ديگه يا اونم 5و3 حساب كنيم؟؟؟
تازه لرزش گيرم داره كه كه اونم امتيازه جدا داره!
بابا پوول جان گل کاشتی که ... میدی یه عکس با گوشیت بندازیم .... راستی بروبچ سونی اریکسون کجان .. خبری ازشون نیست ...؟ احتمالا عکسهارو دیدن به صرفشون نیست پست بدن....![]()
دوست عزیز شما هم یه چندتا عکس با K800 بذارید نیست ها........
از ما گفتن بود........یوول جان دمت گرم....
موفق باشید
Last edited by ebi_dar; 10-06-2007 at 21:00.
هیچ کدوم!!! آپادانا بود چند تا عکس دیگه هم اگه شد ازش می زارم.
ولی گفتی قلعه فلک الافلاک ، پیش خودم گفتم چند تا عکس باهال هم از اون گرفتم ، پس اونم باستون می ذارم.
(الان ADSL ام تموم شده وگرنه تاپیکو می ترکوندم!)
![]()
اینم یه ویو دیگش ! البته همش تو حالت auto بوده.
![]()
مثل اینکه بهتره با اینا resize کنم تا کیفیت عکس هم پایین نیاد آخه تو عکس دومی ، دیوارش چین خورد!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)