شما اگه این عیب و ایراد هارو هم که روی N73 نزارید کسب و کار k800 تون میخوابه.ولی خوب سیاستی داریا!!! ارزو بر جوانان عیب نیست ... ارزو کن بازم
![]()
شما اگه این عیب و ایراد هارو هم که روی N73 نزارید کسب و کار k800 تون میخوابه.ولی خوب سیاستی داریا!!! ارزو بر جوانان عیب نیست ... ارزو کن بازم
![]()
ما عیب و ایراد روی گوشی نمیذاریم ! ما فقط عیبهاشو گفتیم حالا شما واسه اینکه دلتون به همون ان73 خوش باشه نشنیده و ندیده بگیر !
حالا این نوکیا یه ان73 زده واسه دل خوشی شما ما هم میایم و به شما ضد حال میزنیم و عیب هاشو میگیم حق داری درکت میکنم واقعا ناراحت کنند هست !
آره قربون داداش
من ثبت نام کردم ولی وقتی میخوام دانلود کنم باید یه کمی ولخرجی کنم !
ولی حتما کسی قبلا اینهارو دانلود کرده و به فکر بقیه هم بودهاگر بشه توی نت پیداشون کرد که عالی میشه !
واقعا حیفه ... من که منوی گوشیم واسم تکراری شده ...
عکس چند تاشو میذارم ...
من این چند روزه کارم شده سرچ توی گوگل واسه پیدا کردنشون ! شما هم یه کاری بکنید !![]()
![]()
اولیه جالبه
اره میشه از جایی گیرشون اورد
بابا جون توی این سایتی که می گم عضو بشین
بعد از این که 10 تا پست فرستادین می توننین دانلودشون کنید. باید ده تا پست بدیت تو قسمت فرومش تا بهتون اجازه دانلود بده
ولی من چون گوشی مو فروختم دیگه پستی نفرستادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انواع منو ها رو می تونین دانلود کنین. خیای سایت با حالیه. این جا برین حتماً دیدتون نسبت سونی اریکسون تغییر می کنه
این منوی فلش دار که دیگه واقعاً نوکیا رو ضزایع کرده. با اون منوهای ابتدایی و مضحک و ساده و کند وابلهانه و بی ریخت و شلوغ پلوغ و بی در و پیکر و ......
من هر وقت گوشی ارزون بشه دوباره k800 می گیرم![]()
دوست عزیز برای مقایسه باید چند ملاک حداقل مشابه هم باشن....
شما اگه به ان 73 می نازید ...یه چند ماه دیگه بیاید بشینید با p1 مقایسه اش کنید...
اندکی صبر سحر نزدیک است![]()
salam bache ha .bebakhshid farsi chap nemikonam.
man tamame menu haye k800 ro download kardam.hala chetory bayad azashon estefade konam???? be che vasilei??
be vasile XS++ bayad faalesh konam??? mishe raveshe karo yeki tozih bede??
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)