ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني![]()
ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني![]()
از تمام بچه هايي كه تو اين تاپيك و تاپيك هاي ديگه زحمت ميكشن مثل آقا سياوش كه جاش خاليه و اكتيو جان به ديگران مياموزند سپاسگذاريم. انشاءاله بتونيم هميشه از همديگه بياموزيم
اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره
اکتیو جان شما مطمئنی جواب میده ؟ آخه گوشی مال خودم نیست اگه نشه خیلی بد میشه برام!![]()
من خودم یه k750 با این مشخصات رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده بود!
[QUOTE=amin2005;886163]من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++[/QUOTE
برای من که گوشیم r1cd021 red هستش چی تجویز میکنید ؟
من برنامه ABC Amber Nokia Converter رو دارم و میتونم فرمت اس ام اس هاس گوشی نوکیا رو به هرچی تبدیل کنه ولی چه طوری میشه اونو رو سونی ریخت یعنی فرمت اون برای سونی چی است؟
ديگه topsony بره جولو بوق بزنه
پدذم درامد تا پيداش كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالشو ببري
تشكر يادتون نره![]()
آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
به جاي (( 4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است ))
برين به اين لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از لینکی که بالا دادی باید تو سایتش ثبت نام کنیم ؟ چجوری؟
آخه من زدمش این پیغام رو داد.
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
Last edited by amin2005; 27-02-2007 at 18:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)