تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 139 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    گوشی من K750 CID49 Red با فریمور R1CA021.
    میخواستم طبق آموزشی که داده شده گوشی رو هک کنم ولی چند تا از دوستان گفتن که آموزشی که تو امضای Active هستش روی این فریمور جواب نمیده و گوشی روشن نمیشه و باید فلش بشه و گوشی هم که رجیستر دستیه و .....
    حالا از دوستان اگه کسی امتحان کده یه جواب قطعی به من بده.آخه این گوشی رو بیشتر بخاطر این جینگولک بازیها گرفتم
    ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از تمام بچه هايي كه تو اين تاپيك و تاپيك هاي ديگه زحمت ميكشن مثل آقا سياوش كه جاش خاليه و اكتيو جان به ديگران مياموزند سپاسگذاريم. انشاءاله بتونيم هميشه از همديگه بياموزيم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
    دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

بله میشه از همون ssw k750استفاده کنید

اکتیو جان شما مطمئنی جواب میده ؟ آخه گوشی مال خودم نیست اگه نشه خیلی بد میشه برام!

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

4

سلام دوستان.
    گوشی من K750 CID49 Red با فریمور R1CA021.
    میخواستم طبق آموزشی که داده شده گوشی رو هک کنم ولی چند تا از دوستان گفتن که آموزشی که تو امضای Active هستش روی این فریمور جواب نمیده و گوشی روشن نمیشه و باید فلش بشه و گوشی هم که رجیستر دستیه و .....
    حالا از دوستان اگه کسی امتحان کده یه جواب قطعی به من بده.آخه این گوشی رو بیشتر بخاطر این جینگولک بازیها گرفتم

من خودم یه k750 با این مشخصات رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

[QUOTE=amin2005;886163]من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
    phoneXS 2[1].10 Alpha 5
    XS++[/QUOTE

آقا بالاخره فهمیدم مشکل از کجا بود.
    ایراد از پلاگین Sefp بود که من درست کپی نکرده بودم.
    تو آموزش گفته شده که فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49brown قرار بدین و کل فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید، من پوشه فایل اول رو داخل دومی قرار داده بودم که باید محتویات پوشه رو میذاشتم. یعنی محتویات پوشه bin وscripts . بعد باید در مرحله اول که گوشیو میشناسه گزینه k750-49-brown رو میزدم.
    الان مشکل من حل شد و از این به بعد میرم تا کارمو شروع کنم. خدا کنه گوشیمو به باد ندم

برای من که گوشیم r1cd021 red هستش چی تجویز میکنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من برنامه ABC Amber Nokia Converter رو دارم و میتونم فرمت اس ام اس هاس گوشی نوکیا رو به هرچی تبدیل کنه ولی چه طوری میشه اونو رو سونی ریخت یعنی فرمت اون برای سونی چی است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
    دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره

ديگه topsony بره جولو بوق بزنه
    پدذم درامد تا پيداش كردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالشو ببري
    تشكر يادتون نره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49

تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست

برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
    1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
    جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده
    4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است
    5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است
    .....ویرایش شد.....
    فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
    فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
    فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)

برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید

به جاي (( 4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است ))
    برين به اين لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

برای استفاده از لینکی که بالا دادی باید تو سایتش ثبت نام کنیم ؟ چجوری؟
    آخه من زدمش این پیغام رو داد.
    Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
    Last edited by amin2005; 27-02-2007 at 18:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •