سلام و تشكراز همگي
اون هلي كوپترهاي پيشرفته مربوط به Zero Hour Reborn V5.0 The Last Stand بود كه دانلود و نصب كردمو خيلي با حاله اگه خواستيد لينك دانلود رو هم اينجا ميزارم
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام و تشكراز همگي
اون هلي كوپترهاي پيشرفته مربوط به Zero Hour Reborn V5.0 The Last Stand بود كه دانلود و نصب كردمو خيلي با حاله اگه خواستيد لينك دانلود رو هم اينجا ميزارم
شما تیم China Rouge رو بگیر، ببین چه تیمی هست. همه تماش باحالن. قویترین تیم تو این پچ Chima Rouge, USA Assult و Terror Leader Bin Ladan هستن. حالشو بب دی:
لینکش رو بزار تا ما هم استفاده کنیم ...................![]()
نمي دونم اينترنتم چه مرگشه كه بعضي سايتا رو مثل رپيد شير و همون سايتي كه اين مود رو ازش دانلود كردم نميره ولي از هيستوري ويندوز ادرسشو پيدا كردم كه البته نتونستم امتحان كنم كه لينك مستقيمش بود يا صفحه مربوط به اون فايل بهرحال فعلا همينو داشته باشين تا ايشالا اين اينترنت كوفتي درست بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ashkan22; 16-12-2008 at 18:01.
خوشبختانه مشكل اينترنتم حل شد شما ميري به اين صفحه اي كه گذاشتم و توضيحات كاملي در مورد اين پچ داده و لينك دانلود هم مشخصه كلا سايت خيلي خوبي براي اين بازي هستش و ژنرال دوستان مي تونن توش چيزاي جالبي پيدا كنن
فقط نمي دونم چيكار كنم تا آدرس فايل درست نشون داده بشه؟! تو فروماي ديگه كه يه كليدي شكل كره زمين و زنجير داره كه راحت ميشه اينكار رو كرد ولي اينجا من هركدوم از ابزاراي موجود رو امتحان كردم نشد چيكار كنم تا آدرس رو درست نشون بده؟؟
Last edited by ashkan22; 16-12-2008 at 18:00.
بهترین پچ های ژنرالز:
reborn(v6) public beta,destructive force,realoded(v3), world war2,modx,contra 006 ,shockwave ,
project raptor و Red Alert 2 yuri revenge.
Reborn6 هم اومده؟؟؟ لطفا لینکش رو بذارید
بازی جنرال رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
و جنرال زیرو هورس رو باید از کجا دانلود کنم؟
بهتره بری بخریش تا اینکه وقته خودتو با دانلود کردن بگیری
مگه اسبه که نوشتی زیرو هورس؟؟!!
باشه "زیرو آور یا هاور"
حالا خوب شد؟
سی دی درست حسابیش هیچ جا گیرم نیومد واسه همین اینجا مطرح کردم.......
اگه ممکنه لینک دانلود هر دو تاشو بذارید.........
دستتون درد نکنه.................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)