تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 307 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام مجدد
    ویندوز سمانه مدیا سنتر2005 که بااون امتحان کردم نشده
    الان خونه دوست دیگم رفتم روسیستم اون پارسیکس نصب کردم وویندوزش بالا اومد وهم پارسیکسش .ویندوز اون 2004بود که با اون ویندوز هم قبلاامتحان کردم
    من این ویندوزهاروامتحان کردم
    مدیا سنتر
    سرویس پک2
    سرویس پک3
    ویندوز2004
    سروی پک2نسخه طلایی
    Last edited by P A R M I S; 07-08-2008 at 10:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

احتمال این که از سخت افزارباشه چقدره؟
    واگه هست با کدوم سخت افزار احتمالش بیشتره؟؟
    بد اینه که توشهرماهیچ کدوم ازخدمات کامپیوتری ازلینوکس اطلاعاتی ندارند وبعضی ها اصلا نمی دونن چی هست
    وگرنه کیس رومی دم بهشون می گم این دوتا سیستم عامل روکناره نصب کن هرچی هزینه اش شد می پردازم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

احتمال این که از سخت افزارباشه چقدره؟
    واگه هست با کدوم سخت افزار احتمالش بیشتره؟؟
    بد اینه که توشهرماهیچ کدوم ازخدمات کامپیوتری ازلینوکس اطلاعاتی ندارند وبعضی ها اصلا نمی دونن چی هست
    وگرنه کیس رومی دم بهشون می گم این دوتا سیستم عامل روکناره نصب کن هرچی هزینه اش شد می پردازم
    مشکل از سخت افزار به این معنی نه که سخت افزار خراب باشه. به این معنی که سازگار یا هماهنگ نیست. البته من حدس می‌زنم هارد دیسکتون باشه. و این که توی پارتیشن بندی باشه.
    در ضمن من هم مثل بقیه‌ی دوستان به این صبر و بردباری شما آفرین می‌گم. و یقین داشته باشین حتی اگه به هدفتون نرسین، باز هم سود بردین و خیلی چیز ها یاد گرفتین. جالبه بدونین که من هنوز مودم لپ‌تاپم رو نصب نکرم!!!
    البته بزرگ ترین مشکلی که باعث می‌شه کاربر ها به ویندوز برگردن، بحث اینترنته، اگه شما مودمتون رو نصب کردین، احتمالا دیگه نیازی به ویندوز ندارین و اگر هم باشه، با شبیه ساز ها یا ماشین های مجازی این نیاز مرتفع می‌شه.

4. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

مشکل از سخت افزار به این معنی نه که سخت افزار خراب باشه. به این معنی که سازگار یا هماهنگ نیست. البته من حدس می‌زنم هارد دیسکتون باشه. و این که توی پارتیشن بندی باشه.
    در ضمن من هم مثل بقیه‌ی دوستان به این صبر و بردباری شما آفرین می‌گم. و یقین داشته باشین حتی اگه به هدفتون نرسین، باز هم سود بردین و خیلی چیز ها یاد گرفتین. جالبه بدونین که من هنوز مودم لپ‌تاپم رو نصب نکرم!!!
    البته بزرگ ترین مشکلی که باعث می‌شه کاربر ها به ویندوز برگردن، بحث اینترنته، اگه شما مودمتون رو نصب کردین، احتمالا دیگه نیازی به ویندوز ندارین و اگر هم باشه، با شبیه ساز ها یا ماشین های مجازی این نیاز مرتفع می‌شه.

یکی از نقاط قوت FreeBSD نسبت به لینوکس دقیقا همین است . پیش از نصب هارد را دقیقا بررسی می کند و کوچکترین اعوجاجی را گزارش می دهد .

من هم به نوبه ی خودم به خانم پارمیس به خاطر صبر و پشتکارشان تبریک می گویم و امیدوارم با تست یک هارد دیسک دیگر مشکلشان حل شود .

6. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من اگه پارسیکس وصل اینترنت بشه ویندوز رومیندازم کنارولی وصل نمیشه
    هاردم رومن بانرم افزار تست کردم وهیچ مشکلی نداشت
    دوباره تستش کنم؟
    روسیستم داییم هم امتحان کردم
    نصب شد وبالااومد ویندوزش
    ممنون از این صبرشما که منو تحمل کردید دوستم می گه همین روزها ازانجمن میندازنت بیرون
    Last edited by P A R M I S; 07-08-2008 at 11:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من اگه پارسیکس وصل اینترنت بشه ویندوز رومیندازم کنارولی وصل نمیشه
    هاردم رومن بانرم افزار تست کردم وهیچ مشکلی نداشت
    دوباره تستش کنم؟
    روسیستم داییم هم امتحان کردم
    نصب شد وبالااومد ویندوزش
    ممنون از این صبرشما که منو تحمل کردید دوستم می گه همین روزها ازانجمن میندازنت بیرون
    البته مشکل اون طور نه که با یه نرم‌افزار تست بشه پیداش کرد! ما هنوز باید یادمون باشه که ممکنه با یه باگ مواجه باشیم برای گراب.
    بذارین اون لیلو رو تست کنیم. شما که تا اینجا خوب پیش اومدین، بذارین این رو هم تست کنیم شاید جواب داد.
    البته من تا حالا نصب نکردم. الان روی یه کامپیوتر مجازی تست می‌کنم و مراحل رو به شما می‌گم.

9. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من بعدازظهر به پیشنهاد یه عزیزی هاردم رومی خوام ببرم خونه دوستم
    فقط هارد
    وروسیستم اون نصبش کنم
    توموقع نصب فکرمی کنید به چه مشکلاتی بربخورم؟؟؟
    بعدازنصب روهاردخودم وتموم شدن کارم دوباره اگه هارددوستم روبه سیستمش نصب کنم مشلی پیش نمیاد یا این که باید هارداون هم دوباره ویندوز نصب بشه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته مشکل اون طور نه که با یه نرم‌افزار تست بشه پیداش کرد! ما هنوز باید یادمون باشه که ممکنه با یه باگ مواجه باشیم برای گراب.
    بذارین اون لیلو رو تست کنیم. شما که تا اینجا خوب پیش اومدین، بذارین این رو هم تست کنیم شاید جواب داد.
    البته من تا حالا نصب نکردم. الان روی یه کامپیوتر مجازی تست می‌کنم و مراحل رو به شما می‌گم.
    پس منتظرمی مونم دوست خوبم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من بعدازظهر به پیشنهاد یه عزیزی هاردم رومی خوام ببرم خونه دوستم
    فقط هارد
    وروسیستم اون نصبش کنم
    توموقع نصب فکرمی کنید به چه مشکلاتی بربخورم؟؟؟
    بعدازنصب روهاردخودم وتموم شدن کارم دوباره اگه هارددوستم روبه سیستمش نصب کنم مشلی پیش نمیاد یا این که باید هارداون هم دوباره ویندوز نصب بشه؟؟
    خب، برای هارد دوستتون و اطلاعات توش که هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این رو تضمین نمی‌کنم که اگه سیستم عامل رو روی هارد خودتون نصب کردین با اون سیستم و به خونه انتقال دادین، سیستم عامل (چه وین۲ز و چه پارسیکس) سالم باشه.
    راستی یه سوال شاید بی ربط: هارد شما در حالت مستر قرار داره؟ می‌تونین توی تنظیمات بایاس اون رو ببینید یا این که یه جامپر پشت هارد دیسک هست، وضعیت اون رو ببینید. البته این رو برای وین۲ز می‌گم.
    Last edited by Blossom; 07-08-2008 at 12:03. دليل: گاف املایی در حد وین۲ز

13. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب، برای هارد دوستتون و اطلاعات توش که هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این که رو تضمین نمی‌کنم که اگه سیستم عامل رو روی هارد خودتون نصب کردین با اون سیستم و به خونه انتقال دادین، سیستم عامل (چه وین۲ز و چه پارسیکس) سالم باشه.
    راستی یه سوال شاید بی ربط: هارد شما در حالت مستر قرار داره؟ می‌تونین توی تنظیمات بایاس اون رو ببینید یا این که یه جامپر پشت هارد دیسک هست، وضعیت اون رو ببینید. البته این رو برای وین۲ز می‌گم.
    فقط می خوام مطمئن بشم که مشکل ازهاردنیست
    اگه مشکل ازهاردباشه وباهاردمن روسیستم دوستم مشکل به وجودبیاد تواین دوسه ماهه هاردم روبایکی عوض می کنم
    الان نگاه می کنم ببینم جامپرداره یانه
    10دقیقه شاید طول بکشه لطف کنید منتظربمونید
    Last edited by P A R M I S; 07-08-2008 at 12:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •