تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 211 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2103

نام تاپيک: تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

1800 همراه اول

1800 ایرانسل

پلاس ایرانسل

2. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

GPRS همراه اول (توجه کنید GPRS هست، EDGE نیست) :

مکان: یکی از روستاهای نزدیک علویجه اصفهان

در همان مکان، EDGE ایرانسل:

سرعت EDGE ایرانسل تا ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه بود و میشد با کمی تاخیر از نرم افزارهای ارتباطی استفاده کرد، ولی GPRS همراه اول به معنای واقعی فاجعه و فلج کننده بود!

همه‌ی اینها در حالی هست که این روستا مرکز مخابرات با فیبر نوری داشت و آنتن های همراه اول در این مرکر مخابرات نصب بود. کمی آن طرف تر، دکل موبایل ایرانسل بود که به صورت مایکروویو به این مرکز متصل میشد. ایرانسل هفته‌ی قبل سایت EDGE خودش را در این روستا سوآپ (تعویض تجهیزات قدیمی با جدید) کرد و آنتن های نصب شده حتی قابلیت پشتیبانی از 4G+ دارند! برای شروع 2G و 3G باند ۹۰۰ و نیز 3G باند ۲۱۰۰ برای روستایی ها راه اندازی شد. کلی تشکر کردند و مردم با فرهنگ و اخلاق خوب در این روستا باعث تعجب ما شد. از کم کاری همراه اول با وجود داشتن زیرساخت آماده بسیار متاسف شدم. نامه‌‌ی روستایی ها به همراه اول برای ارتقای دکل های موبایل را خواندم و دلگیر شدم. ایرانسل بدون هیچ نامه ای زودتر اقدام کرد.

4. 13 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

6. 13 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

GPRS همراه اول (توجه کنید GPRS هست، EDGE نیست) :

مکان: یکی از روستاهای نزدیک علویجه اصفهان

در همان مکان، EDGE ایرانسل:

سرعت EDGE ایرانسل تا ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه بود و میشد با کمی تاخیر از نرم افزارهای ارتباطی استفاده کرد، ولی GPRS همراه اول به معنای واقعی فاجعه و فلج کننده بود!

همه‌ی اینها در حالی هست که این روستا مرکز مخابرات با فیبر نوری داشت و آنتن های همراه اول در این مرکر مخابرات نصب بود. کمی آن طرف تر، دکل موبایل ایرانسل بود که به صورت مایکروویو به این مرکز متصل میشد. ایرانسل هفته‌ی قبل سایت EDGE خودش را در این روستا سوآپ (تعویض تجهیزات قدیمی با جدید) کرد و آنتن های نصب شده حتی قابلیت پشتیبانی از 4G+ دارند! برای شروع 2G و 3G باند ۹۰۰ و نیز 3G باند ۲۱۰۰ برای روستایی ها راه اندازی شد. کلی تشکر کردند و مردم با فرهنگ و اخلاق خوب در این روستا باعث تعجب ما شد. از کم کاری همراه اول با وجود داشتن زیرساخت آماده بسیار متاسف شدم. نامه‌‌ی روستایی ها به همراه اول برای ارتقای دکل های موبایل را خواندم و دلگیر شدم. ایرانسل بدون هیچ نامه ای زودتر اقدام کرد.
    شما بخوای از تبریز بری شمال آذربایجان ! ( حتی شهر شهریار که یکمی از تبریز فاصله داره ایرانسل اونجا هم آنتن نداره ) از شهر که رفتی بیرون آنتن هم با شما میره ! هر جایی بغیر از شهرستان ها باید همراه اول داشته باشی ! وگرنه آنتنی در کار نیس !
    چندین ساله همینجوریه ! اصلا ارتقایی صورت نگرفته !
    نه تنها آ.ش بلکه غربی و اردبیل و ... اینجورین !
    در ضمن تو یکی از همین روستا ها که فقط همراه اول آنتن داشت و GPRS هم داشت با ماهواره تغذیه میشد و کار راه انداز بود بقیه روستا های نزدیک هم معمولا با ماکرو به اون دکل اصلیه وصل میشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه دکل همراه اول ، نزدیک مرکز خمارلو که با ماهواره تغذیه میشه

بقیه مناطق رو هم معمولا با ریپیتر تغذیه میکنه !
    Last edited by fanoostalaei; 26-08-2017 at 09:56.

8. 6 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

شما بخوای از تبریز بری شمال آذربایجان ! ( حتی شهر شهریار که یکمی از تبریز فاصله داره ایرانسل اونجا هم آنتن نداره ) از شهر که رفتی بیرون آنتن هم با شما میره ! هر جایی بغیر از شهرستان ها باید همراه اول داشته باشی ! وگرنه آنتنی در کار نیس !
    چندین ساله همینجوریه ! اصلا ارتقایی صورت نگرفته !
    نه تنها آ.ش بلکه غربی و اردبیل و ... اینجورین !
    در ضمن تو یکی از همین روستا ها که فقط همراه اول آنتن داشت و GPRS هم داشت با ماهواره تغذیه میشد و کار راه انداز بود بقیه روستا های نزدیک هم معمولا با ماکرو به اون دکل اصلیه وصل میشن

یه دکل همراه اول ، نزدیک مرکز خمارلو که با ماهواره تغذیه میشه

بقیه مناطق رو هم معمولا با ریپیتر تغذیه میکنه !
    منظور این بود که همراه اول با وجود داشتن زیرساخت آماده از طرف مخابرات نسبت به ارتقای دکل های موبایل در مناطقی که از شهر خیلی دور هم نیست کوتاهی کرده و بدون برنامه و نامنظم کار ارتقای دکل ها را انجام میده. همین همراه اول در روستای خیلی پَرت تر 3G باند 900 برای روستایی ها داشت و ایرانسل بعد از همراه اول 3G برای این روستا راه اندازی کرد. همراه اول امتیازاتی داره مثل زیرساخت آماده از طرف مخابرات که ایرانسل این امکانات را نداره ولی با پیشرفته ترین فناوری های بی سیم دیتای دکل های موبایل را تامین میکنه، به طوری که در حال حاضر لینک مایکروویو با ۸ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند نصب میکنه برای دکل هاش. اپراتوری که با وجود داشتن فیبر نوری GPRS پانزده سال پیش را هنوز جایی نگه داشته، باید تاسف عمیق نسبت بهش داشت.
    به علاوه اینکه سخت گیری های کاری و استانداردهای کاری بالای ایرانسل را همراه اول اصلا نداره و نیز معلوم هست که فناوری های موبایل را چه کسی داره پیش میبره.

10. 4 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    بله یادمان نرود که همین همراه اول سیمکارتهایش را به قیمت خون پدرشان به مردم می فروختند و یادمان نرود که همین مخابرات افتضاح ترین اینترنت کشور رو داشته و داره با وجود این که هم قدیمی ترین آی اس پی بوده و هم سرمایه مالی و سیاسی بالایی دارند.

12. 8 کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سوالی از دوستان عزیز، امروز یه سیم 3G به 4G در نماینده ایرانسل تعویض کردم گفت 14GB هدیه میگیرم 14 روزه بابت تعویض
    اما نیامدٍ ایراسل-من نگاه کردم خالیه
    چطوری میشه فعال کنم؟

حل شد، مثل اینکه طی 72 ساعت خودش فعال میشه
    Last edited by dadash42; 26-08-2017 at 17:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

منظور این بود که همراه اول با وجود داشتن زیرساخت آماده از طرف مخابرات نسبت به ارتقای دکل های موبایل در مناطقی که از شهر خیلی دور هم نیست کوتاهی کرده و بدون برنامه و نامنظم کار ارتقای دکل ها را انجام میده. همین همراه اول در روستای خیلی پَرت تر 3G باند 900 برای روستایی ها داشت و ایرانسل بعد از همراه اول 3G برای این روستا راه اندازی کرد. همراه اول امتیازاتی داره مثل زیرساخت آماده از طرف مخابرات که ایرانسل این امکانات را نداره ولی با پیشرفته ترین فناوری های بی سیم دیتای دکل های موبایل را تامین میکنه، به طوری که در حال حاضر لینک مایکروویو با ۸ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند نصب میکنه برای دکل هاش. اپراتوری که با وجود داشتن فیبر نوری GPRS پانزده سال پیش را هنوز جایی نگه داشته، باید تاسف عمیق نسبت بهش داشت.
    به علاوه اینکه سخت گیری های کاری و استانداردهای کاری بالای ایرانسل را همراه اول اصلا نداره و نیز معلوم هست که فناوری های موبایل را چه کسی داره پیش میبره.
    سلام
    بله یادمان نرود که همین همراه اول سیمکارتهایش را به قیمت خون پدرشان به مردم می فروختند و یادمان نرود که همین مخابرات افتضاح ترین اینترنت کشور رو داشته و داره با وجود این که هم قدیمی ترین آی اس پی بوده و هم سرمایه مالی و سیاسی بالایی دارند.
    همه حرف های شما درست ! و قبول دارم همه رو
    ولی مهم الان اون امکان تماس رو داشتن تو خیلی از مناطق هست که فقط همراه اول سرویس دهی داره !
    این برای مشتری مهمه

15. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

همه حرف های شما درست ! و قبول دارم همه رو
    ولی مهم الان اون امکان تماس رو داشتن تو خیلی از مناطق هست که فقط همراه اول سرویس دهی داره !
    این برای مشتری مهمه
    ممنون، خواهش میکنم. فکر میکنم در حال حاضر باید از دیتا و اینترنت صحبت کنیم و دوره‌ی تماس و پیامک سنتی تمام شده محسوب میشه. بچه های هفت هشت ساله ی روستایی موقع نصب دکل از اینترنت صحبت میکردند، هیچ کس از تماس صحبت نمیکرد. اگر میبینید جایی باید به داشتن تماس قناعت کنیم به خاطر کوتاهی اپراتوری مثل همراه اول هست.

17. 10 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ممنون، خواهش میکنم. فکر میکنم در حال حاضر باید از دیتا و اینترنت صحبت کنیم و دوره‌ی تماس و پیامک سنتی تمام شده محسوب میشه. بچه های هفت هشت ساله ی روستایی موقع نصب دکل از اینترنت صحبت میکردند، هیچ کس از تماس صحبت نمیکرد. اگر میبینید جایی باید به داشتن تماس قناعت کنیم به خاطر کوتاهی اپراتوری مثل همراه اول هست.
    اینترنت شرط کافیه ولی تماس شرط لازم تو هر منطقه اس

19. 6 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •