1800 همراه اول
1800 ایرانسل
پلاس ایرانسل
![]()
1800 همراه اول
1800 ایرانسل
پلاس ایرانسل
![]()
GPRS همراه اول (توجه کنید GPRS هست، EDGE نیست) :
مکان: یکی از روستاهای نزدیک علویجه اصفهان
در همان مکان، EDGE ایرانسل:
سرعت EDGE ایرانسل تا ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه بود و میشد با کمی تاخیر از نرم افزارهای ارتباطی استفاده کرد، ولی GPRS همراه اول به معنای واقعی فاجعه و فلج کننده بود!
همهی اینها در حالی هست که این روستا مرکز مخابرات با فیبر نوری داشت و آنتن های همراه اول در این مرکر مخابرات نصب بود. کمی آن طرف تر، دکل موبایل ایرانسل بود که به صورت مایکروویو به این مرکز متصل میشد. ایرانسل هفتهی قبل سایت EDGE خودش را در این روستا سوآپ (تعویض تجهیزات قدیمی با جدید) کرد و آنتن های نصب شده حتی قابلیت پشتیبانی از 4G+ دارند! برای شروع 2G و 3G باند ۹۰۰ و نیز 3G باند ۲۱۰۰ برای روستایی ها راه اندازی شد. کلی تشکر کردند و مردم با فرهنگ و اخلاق خوب در این روستا باعث تعجب ما شد. از کم کاری همراه اول با وجود داشتن زیرساخت آماده بسیار متاسف شدم. نامهی روستایی ها به همراه اول برای ارتقای دکل های موبایل را خواندم و دلگیر شدم. ایرانسل بدون هیچ نامه ای زودتر اقدام کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شما بخوای از تبریز بری شمال آذربایجان ! ( حتی شهر شهریار که یکمی از تبریز فاصله داره ایرانسل اونجا هم آنتن نداره ) از شهر که رفتی بیرون آنتن هم با شما میره ! هر جایی بغیر از شهرستان ها باید همراه اول داشته باشی ! وگرنه آنتنی در کار نیس !
چندین ساله همینجوریه ! اصلا ارتقایی صورت نگرفته !
نه تنها آ.ش بلکه غربی و اردبیل و ... اینجورین !
در ضمن تو یکی از همین روستا ها که فقط همراه اول آنتن داشت و GPRS هم داشت با ماهواره تغذیه میشد و کار راه انداز بود بقیه روستا های نزدیک هم معمولا با ماکرو به اون دکل اصلیه وصل میشن
یه دکل همراه اول ، نزدیک مرکز خمارلو که با ماهواره تغذیه میشه
بقیه مناطق رو هم معمولا با ریپیتر تغذیه میکنه !
Last edited by fanoostalaei; 26-08-2017 at 09:56.
منظور این بود که همراه اول با وجود داشتن زیرساخت آماده از طرف مخابرات نسبت به ارتقای دکل های موبایل در مناطقی که از شهر خیلی دور هم نیست کوتاهی کرده و بدون برنامه و نامنظم کار ارتقای دکل ها را انجام میده. همین همراه اول در روستای خیلی پَرت تر 3G باند 900 برای روستایی ها داشت و ایرانسل بعد از همراه اول 3G برای این روستا راه اندازی کرد. همراه اول امتیازاتی داره مثل زیرساخت آماده از طرف مخابرات که ایرانسل این امکانات را نداره ولی با پیشرفته ترین فناوری های بی سیم دیتای دکل های موبایل را تامین میکنه، به طوری که در حال حاضر لینک مایکروویو با ۸ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند نصب میکنه برای دکل هاش. اپراتوری که با وجود داشتن فیبر نوری GPRS پانزده سال پیش را هنوز جایی نگه داشته، باید تاسف عمیق نسبت بهش داشت.
به علاوه اینکه سخت گیری های کاری و استانداردهای کاری بالای ایرانسل را همراه اول اصلا نداره و نیز معلوم هست که فناوری های موبایل را چه کسی داره پیش میبره.
سلام
بله یادمان نرود که همین همراه اول سیمکارتهایش را به قیمت خون پدرشان به مردم می فروختند و یادمان نرود که همین مخابرات افتضاح ترین اینترنت کشور رو داشته و داره با وجود این که هم قدیمی ترین آی اس پی بوده و هم سرمایه مالی و سیاسی بالایی دارند.![]()
سوالی از دوستان عزیز، امروز یه سیم 3G به 4G در نماینده ایرانسل تعویض کردم گفت 14GB هدیه میگیرم 14 روزه بابت تعویض
اما نیامدٍ ایراسل-من نگاه کردم خالیه
چطوری میشه فعال کنم؟
حل شد، مثل اینکه طی 72 ساعت خودش فعال میشه
Last edited by dadash42; 26-08-2017 at 17:32.
همه حرف های شما درست ! و قبول دارم همه رو
ولی مهم الان اون امکان تماس رو داشتن تو خیلی از مناطق هست که فقط همراه اول سرویس دهی داره !
این برای مشتری مهمه
ممنون، خواهش میکنم. فکر میکنم در حال حاضر باید از دیتا و اینترنت صحبت کنیم و دورهی تماس و پیامک سنتی تمام شده محسوب میشه. بچه های هفت هشت ساله ی روستایی موقع نصب دکل از اینترنت صحبت میکردند، هیچ کس از تماس صحبت نمیکرد. اگر میبینید جایی باید به داشتن تماس قناعت کنیم به خاطر کوتاهی اپراتوری مثل همراه اول هست.
اینترنت شرط کافیه ولی تماس شرط لازم تو هر منطقه اس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)