تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 452 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4511

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

عزیز تازه ایران امدی؟ شاکری؟ خوبی؟ میدونستی تو ایران (فقط و فقط تو ایران) مردم از نداشتن اینترنت پر سرعت تک کانکشن جهانی رنج میبردند و می برند؟ این قدر که برنامه ای مثل IDM و انواع مشابه اش تو ایران سبز شده و فقط تو ایران استفاده می کنند؟ آن ور دنیا به طرف میگی IDM یا دانلود منیجر میگه چی هست؟ عزیز برادر مارو گرفتی؟
    پینگ ملی هم تو ایران عدد 2 نیست! اینو میدونستی؟ آن ور طرف بعد از پینگ 1 مودم/روتورش پینگ بعدی رو 2 هست! اینو میدونستی یا تبلیغی چیزی می کنی؟
    من تو یکی از کشورای پیشرفته بودم، شهرهای مختلف هم زندگی کردم، از آی اس پی های مختلف هم اینترنت خوب داشتم ولی هیچ وقت پینگ زیر ۲۰ یا ۲۵ نداشتم! احتمالا شما داخل سرور روم گوگل پینگ گرفتی که انقدر مطمئن آمار میدی. من الان پینگ داخل شبکه گرفتم و متوسط ۴ شد! شما خودتو هم پینگ کنی ۱ نمیگیری. حالت خوبه؟

در ضمن وقتی تورنت که مالتی کانکشنه هست، استفاده کردن از IDM منطقی نیست.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
    Last edited by alimoosavi15; 09-05-2017 at 09:39.

2. این کاربر از alimoosavi15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من تو یکی از کشورای پیشرفته بودم، شهرهای مختلف هم زندگی کردم، از آی اس پی های مختلف هم اینترنت خوب داشتم ولی هیچ وقت پینگ زیر ۲۰ یا ۲۵ نداشتم! احتمالا شما داخل سرور روم گوگل پینگ گرفتی که انقدر مطمئن آمار میدی. من الان پینگ داخل شبکه گرفتم و متوسط ۴ شد! شما خودتو هم پینگ کنی ۱ نمیگیری. حالت خوبه؟

در ضمن وقتی تورنت که مالتی کانکشنه هست، استفاده کردن از IDM منطقی نیست.

تورنت؟ IDM? منظور بنده از سرعت تک کانکشن یعنی شما صرفا یک دانلود و یک کانکشن رو از پورتهای:

http
    https
    ftp
    smtp
    imap
    ssh
    ....

ماکزیمم سرعت بگیری چیزی که در همون جاهایی که شما ادعا دارید بودید رایج و امکان پذیر در طول ساعات شبانه روز هست.

اصلا پینگ 20 اوکی! پینگ الانت چنده که هنوز شاکری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

تورنت؟ IDM? منظور بنده از سرعت تک کانکشن یعنی شما صرفا یک دانلود و یک کانکشن رو از پورتهای:

http
    https
    ftp
    smtp
    imap
    ssh
    ....

ماکزیمم سرعت بگیری چیزی که در همون جاهایی که شما ادعا دارید بودید رایج و امکان پذیر در طول ساعات شبانه روز هست.

اصلا پینگ 20 اوکی! پینگ الانت چنده که هنوز شاکری؟
    لاگ پینگ الانمو چند پست قبل با سرور آلمان نوشتم که کاملا قابل قبوله. حدود ۱۱۰. در ضمن اون پینگ ۲۰ که گفتم بین قاره ای نبود. داخلی بود.

بعد شما حداکثر سرعت با SSH یا SMTP یا IMAP میخوای چیکار؟! من به روزی حداقل ۲۰ سرور خارجی ssh و ftp و sftp میزنم و هیچ مشکلی ندارم! مگه آدم با ssh میخواد چیکار کنه؟ یه command تایپ میکنی و میفرستی به سرور!

ایران فقط با https مشکل داره که اونم به خاطر فیلترینگه و با وی«پی«ان خوب مشکل حل میشه.

Last edited by alimoosavi15; 09-05-2017 at 10:04.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

لاگ پینگ الانمو چند پست قبل با سرور آلمان نوشتم که کاملا قابل قبوله. حدود ۱۱۰. در ضمن اون پینگ ۲۰ که گفتم بین قاره ای نبود. داخلی بود.

بعد شما حداکثر سرعت با SSH یا SMTP یا IMAP میخوای چیکار؟! من به روزی حداقل ۲۰ سرور خارجی ssh و ftp و sftp میزنم و هیچ مشکلی ندارم! مگه آدم با ssh میخواد چیکار کنه؟ یه command تایپ میکنی و میفرستی به سرور!

ایران فقط با https مشکل داره که اونم به خاطر فیلترینگه و با وی«پی«ان خوب مشکل حل میشه.

پس از نظر شما پینگ و سرعت قابل قبوله پس شاکری البته فکر کنم تازه امدی قبلش نبودی! پس طرف سرعت داره ان ور 100 مگابیت حتما خیلی بده ما اینجا داریم 16 مگابیت بله شاکریم. تبلیغ خوبی بود برای مبین نت.

6. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

....................
    Last edited by alimoosavi15; 12-05-2017 at 00:51.

8. 5 کاربر از alimoosavi15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هه. شما یک هفته استفاده کن وقتی بستنش زنگ زدی گفتی بهت گفتن امکان پورت فورواردینگ روی این مودم اصلا نیست میای همینجا یاد من میوفتی. من دقیقا همینجوری شدم دیگه اوکی بود یک هفته باز بود بعد که دیدن دارم استفاده میکنم یهو یکروز دیگه نه تونستم آی پیم رو از خارج شبکه پینگ بگیرم نه پورت فورواردینگ کنم!

من دیگه حرفی برای گفتن ندارم ولی امیدوارم بسته نشه

10. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان خواهشاً سر اينترنت ديگه با هم جنگ نكنيد!! به اندازه ى كافى بحث و جدل داريم....! فعلاً همينه همه ى نظرات دوستان هم هست،هر كى دوست داشت ميتونه تهيه كنه استفاده كنه،هر كى هم دوست نداشت ميتونه نگيره يا از جايى كه فكر ميكنه بهتره بگيره!

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. این کاربر از rohani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

قبلشم بودم. همه نوع سرویس هم تست کردم. جاهای مختلف. مرغ همسایه غاز نیست. یکم پروار تره فقط. شاید اگر ما هم مثل اونوریا پرتلاش بودیم مرغ ما هم پروار بود ولی ما مردمان پرتلاشی نیستیم. سهم ما در حال حاضر همین مقداره و این مقدار هم متناسب با اعمال و رفتارمونه.

این دوستمون رو من تایید میکنم
    منم اینترنت کیبل ۱۸۰ مگی داشتم پینگ از جاخای مختلف فرق زیاد داشت
    بین ۲۰ تا ۵۰ بود
    اینکه فک کنین خارج پینگ میشه یک رقمی این خیر نیست مگه اینکه دیتا سنتر باشه

14. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ffarsiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان برای طرح مهاجرت از وایمکس به مبین نت چی ها نیاز هست؟ فقط باید فرم توی سایت رو پر کنیم ؟ همون روز جواب میدن یا چند روز بعد
    تازه تو بندرعباس اومده می خواستم وایمکس آشغالش رو بدم اینو بگیرم

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای کامپیوتر که همون ها_ت_اسپا__ت خیلی خوب جواب میده برای موبایل چیزی سراغ ندارید به همون خوبی جواب بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •