رسمی: ترکیب بارسلونا
بازی همزمان دورتموند بخاطر حمله با نارنجک به اتوبوس باشگاه ممکنه لغو بشه
رسمی: ترکیب بارسلونا
بازی همزمان دورتموند بخاطر حمله با نارنجک به اتوبوس باشگاه ممکنه لغو بشه
شما هم توهم توطئه دارید
این همه این فصلی ب نفعتون گرفتن
هر حمله یه گل میزنن یووه ایا....
اقلا تیمو دفاعی بچین...بتونیم بازی برگشت کامبک بزنیم
دفاع و گلرمون در مقایسه با یووه جک بود. رو گل ها تماشاچی بودن. هیچ کدومش غیر فابل مهار نبود. کاش بازی مالاگا رو فدای این بازی نمیکردیم. قرار بود بدتر از این بشه؟!
وقتی گومز به زمین اومد به اوج فاجعه پی بردم.
من بازی 4-0 پاریسو ندیدم. مثل همین بازی بود؟ اگه آره انریکه سردرگمه و هیچ برنامه ای نداره. فکر کنید دستیارشو میخوان بزارن بالای سر تیم.
ظاهرا تیمایی ک جلوی بارسا بازی میکنن میتونن از آپشن والیبال نشسته استفاده کنن!!!
+ چقد افتضاحه این دفاع...قشنگ یاد و خاطره دوران مارتینو داره برام زنده میشه!!
ماسکرانو مثلا هافبک دفاعی بوده...با اون همه تجربه نتونست دیبالای جوونو کنترل کنه...کاملا آزاد بود نیمه اولش...
تیمی که پایه و اساس حمله هاش 40 50درصد از وینگ بک های تخصصیش پایه ریزی میشد چرا الان نباید دوتا وینگ بک اختصاصی نداشته باشه؟ متئو و سرخی روبرتو دفاع چپو راستن آخه!!! نتیجش میشه همین...تیم کاملا مهار میشه...
امیدوارم لاپورتا برگرده و چنتا خرید بزرگ داشته باشیم...هم دفاع هم هافبک...
تیمی که تعویض طلاییش لرد گومز باشه همین میشه....
به امید بازی برگشت...و له کردن یووه![]()
بنظر من یووه رو میشه راحت تر از پاریس تو نیوکمپ ترکوندش . چون امشب بازی به مراتب بهتری کردیم نسبت به بازی رفت با پاریس و 2 تا تک به تک عالی رو نزدیم و بازی هم دست ما بود . کلا عادت کردیم رفت اینقد گل بخوریم برگشتو حساس کنیم . ولی در کل با این بازی من امیدوارم صعود نکنیم . چون تو مرحله بعد حتی موناکو هم میتونه همین تعداد گل بهمون بزنه و اون بزرگی و حرمت بارسا اینقد پایین نیومده که هر بازی 3 4 تا گل بخوره . از انریکه هم واقعا قطع امید کردم و امیدوارم با کادر مجربش آخر فصل با خداحافظیش مارو خوشحال کنه . مربی جلوی 4 تا مهاجم چغر ترکیب 3 دفاعه میچینه آخه ؟! افتضاحن اینا به مولا . سویا بهتر از ما بازی کرد تو تورین .
بازی برگشت خداروشکر محروم ندادیم و با وجود بوسکتس خیلی خوب میشه نتیجه رو تغییر داد . ولی همونطور که گفتم واقعا با این طرز بازی دوس ندارم یه تلخی دیگه تجربه کنم .
ضمن اینکه چرا فیفا و لا لیگا با بارسایی ها لج کردن ؟! فقط بخاطر اینکه تو مراسماشون شرکت نکردن ؟! آخه اعلام محرومیت نیمار 2 ساعت مونده به بازی ؟! محرومیت مسی هم دقیقا قبل بازی بولیوی اعلام کردن ! واقعا نمیفهمم قضیه چیه . شما جای نیمار و درست 2 ساعت مونده به بازی بفهمی که ال کلاسیکو رو از دست دادی ! واقعا اعصاب نمیذاره براش . اینقد لج کردن واقعا لازمه ؟! تباس و رفقا دارن انتقام چیو میگیرن ؟! داورم همون داور 4-0 رو گذاشتن . یعنی یه داور دیگه نداشتن که مرحله قبلی بارسا رو سوت نزده باشه ! خب من هر وقت به این داور نگا کردم یاد اون 4-0 صفر افتادم . خود بازیکنا باز یه طرف . واقعا کارای عجیبی صورت میگیره !
مال نوردان هم باز زدن بیرون . حواستون باشه !![]()
اگه قانونه باید برا همه یکسان باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مثل شرایط نیمار . فقط تفاوتش این بود که نیمار بیرون از زمین اعتراض کرد و راموس داخل زمین و جلوی داور . ولی نتیجه ها کاملا متفاوت و عجیب شد .
اعلام رسمی محرومیت هم 2 ساعت مونده به بازی با یووه . کلا باید گِل گرفت دَرِ اونجایی که این حکمارو صادر میکنن .
یه سری عقاید رو نمیشه عوض کرد، دو مورد مشابه که رئالی ها محروم شدن:
.
اینیستا: شرایط به بدی شکست پاریس نیست
بارسلونا بازی رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان را با 3 گل به یوونتوس واگذار کرد تا محکوم به خلق معجزه ای دیگر در نوکمپ باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خشم شدید انریکه از شکست سنگین بارسا برابر یووه
امشب خاطره آن شب تلخ پاریس برای ما و هواداران بارسا زنده شد. باید ببینیم بار دیگر کجاها اشتباه کردیم که آن فاجعه تکرار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خواب سه گانه فرو رفتن و رای دادن به بارتومئو فاجعه ای بود که هر چی جلوتر میریم بیشتر ابعادش مشخص میشه ، دقیق دارن راه چند سال پیش من یونایتد رو میرن ، تیم پر شده از یه مشت بنجل که آقای فرناندز با غرور اول فصل از شاهکارهاش تو خرید بازیکن سخنرانی میکنه .
فرناندز+بارتمئو+ انریکه ، اگه یه نونوایی داشته باشم به این تیم سه نفره نمیدم . انریکه با رفتار احمقانه و تعویض های بیخودی دنی آلوز رو فراری داد تا الکس ویدال شکوفا بشه ، بعد با همون ویدال کج افتاد و رو سکوها بود آخرش هم که مصدوم شد ، قبلا با مسی و نیمار هم هی انگولک کاری میکرد ، این اواخر هم با راکیتیچ کج افتاد ، بازیکنی که اینقدر بازی بهش نداد و نیمکت نشین آردا و رافینیا شد که احتمالا امسال میره ، بعد برای این بازی حساس همون بازیکن که از فرم ایده آلش خارج شده باید برای ما فیکس بازی کنه و گره گشایی کنه !!!!
آقای انریکه قبل از اینکه یه مربی احمق باشی ، یه انسان آنرمال و سادیسمی هستی که مطمئنا بعد بارسا هم هیچ توفیقی تو مربیگری پیدا نمیکنی کما اینکه قبلش هم کسی نبودی و سابقه ی درخشانی نداشتی ، منتها تو بارسا به لطف ام اس ان نقص هات پوشیده شد ولی کم کم همونها هم زد بیرون .
راکیتیچ تو بازی قبلی که تو فینال جلوی یووه بودیم رو مقایسه کنید با راکیتیچ دیشب، یا مسی و نیمار که نصف خودشون هم نبودن .
مربی که با 4 تا مصاحبه یه جوون دلش بلرزه و مارک رو دروازه بان فیکس کنه و براوو رو بفروشه باید هم همچین گلهایی بخوره . کسی که تو نیم فصل بازیکن نخره ، چی میشه در موردش گفت ، عاقله ؟
هیچ سالی بارسا اینقدر فاجعه بار بازیکن نخریده بود که امسال خرید . نصف بیشتر تیمو باید فروخت .
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)