والا من از تنظیمات apn اطلاعی ندارم و موقع سرچ داخل خونه این شبکه را میاره
![]()
والا من از تنظیمات apn اطلاعی ندارم و موقع سرچ داخل خونه این شبکه را میاره
![]()
اون 43212 شبکه های وب هست
روش میزنم ولی رجیستر نمیشه
کار خاصی باید انجام بدم؟
وقتی رو شبکه های وب میزنم که رجیستر بشه این ارور میده
![]()
چرا همون ایرانسل استفاده نمیکنید؟ چون شهر پرتراکمی نیست احتمالا میشه با روتر و انتنهای قوی اینترنت رو از نزدیک ترین محل بگیرید و بفرستید سمت خودتون
الان انتنهای wifi قوی با برد چند کیلومتر در بازار موجوده فکر میکنم دست دوم هم کم گیر بیاد
سلام
از كجا ميدونيد كه سيمكارت فعال شده ؟
وارد پنل كاربري تون بشيد توي سايت هاي وب ، ببينيد ميتونيد بسته 2 گيگ ماهانه رو خريداري كنيد ؟
براي ست كردن APN هم وارد تنظيمات Access Point Names گوشي تون هم بشيد گزينه Add بعد... name شبكه رو HIWEB بنويسيد ، بعد قسمت APN رو بنويسيد hiweb با حروف كوچيك.
بعد ديگه دست به هيچ تنظيماتي نزنيد .. اون رو Save كنيد.
شبكه رو سرچ بزنيد رو حالت (4G) روي همون 43212 ببينيد ريجستري ميشه ؟ اگر نشد روي شبكه Irancell 4G بزن ...
سلام عزیز
والا داخل سایت اینو زده ، و سیم کارت را زده فعال. و شبکه 43212 هم که انتخاب میکنم وصل نمیشه..داخل منو های وب برای خرید بسته ها مشکلی نداشت
![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 19-06-2021 at 12:32.
apn رو طبق راهنمایی دوستان که بالاتر توضیح دادند تنظیم کن و اگر بازهم رجیستر نشد احتمال زیاد پوشش شبکه ضعیف هست .
رفتم روستایی که ثبت نام براش انجام دادم و حدود 10کیلومتری با جایی که هستم فاصله هست، اونجا هم سرویس نمیداد و زنگ زدم پشتیبانی میگه سایت داخل این روستان اوکیه
از کنار دوتا دیگه روستا که ، فاصله چندانی با روستایی ک ثبت نام انجام دادم ، ندارن، اونجا هم انتن نمیداد
گوشی هم نوت 8 گلوبال شیامی هست...دیگه نمیدونم باید چکار کنم![]()
گوشي Xiaomi redmi note 8 رو توي گوشي هاي تحت پوشش شبكه هاي وب سرچ ميكنم نمياره .. فك كنم به همين خاطره آنتن نداريد .. سيمكارت رو داخل يه گوشي ديگه اي تست كنيد!
اينجا سرچ كنيد مدل گوشي رو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)