سلام دلیل خاصی ندارهباید چشمی ببینید
اما حداقل 50 بگیرین منم خودم اول میگفتم 50 برای اینکه هزینم بیاد پایین اما 950 سایز 50نداشت 55 گرفتم اما راضیم شاید اولش ادیت شین اما بعدش لدت داره
والا من که به شخصه چشمام ضعیفه میشنم جلوی تیوی نهایت 2.5 فاصله![]()
سلام دلیل خاصی ندارهباید چشمی ببینید
اما حداقل 50 بگیرین منم خودم اول میگفتم 50 برای اینکه هزینم بیاد پایین اما 950 سایز 50نداشت 55 گرفتم اما راضیم شاید اولش ادیت شین اما بعدش لدت داره
والا من که به شخصه چشمام ضعیفه میشنم جلوی تیوی نهایت 2.5 فاصله![]()
با سلام. خواهش
بله 950 دارم مدل Tهستش توی بانه اکثرا Tبود حالا نمیدونم بخاطر ر سیور داخلیش (چون خود منم توی ایست بازرسی نگه داشت گفت ر س ی ور نداره که )یا اینکه نزدیکی به مصر اشتباه نکنم T باید مصر باشه اما من چیک کردم این تیوی من سفارش برای استرالیاس و کشور های اسیای شرقی بازم زیاد اطلاعات ندارم
مدل v ر س ی ور اضافه داره
نخیر حضوری خریدیم یه 950tیهlf540tویه ug870tاکثرا همه tبود
تلویزیون ها هم بیشترین LG بود بعد سونی بعد فلیپس شارپ و تکو توک سامسونگ خیلی کم بود و یه فروشگاه پانا سونیک
من چند ماه پیش ها خریدم دقیق یادم نیست تابستون بود اما توی همین تاپیک هستش بگرین صفحه های اول
قیمت اون موقع با گارانتی اینا شد 5400 سایز 55 الان فکر کنم 5000 ایناس
- - - Updated - - -
چه تی وی میخواین شما بودجه سایز گارانتی یا بدون گارانتی؟
دوست عزیز چند پست قبل کامل توضیح دادم تی وی منزل دیگه از عمرش گذشته میخواد جدید بگیرم
بودجه بین 4 تا 5 میلیون
حتما 55 باشه
گارانتی و بدون گارانتی برام فرقی نمیکنه چون الکی نمیخوام پول به چیزی بدم که ارزش نداشته باشه
بین 4k و fhd هم ترجیح میدم اگر فورکا متوسط با این پول میتونم بگیرم ترجیح میدم فول اچدی عالی بگیرم اگر 3d هم شد چه بهتر
ولی اول و اخر برام کیفیت تصویر مهمه و طبیعی بودن و عمر دستگاه
دوستان پیشنهادشون به من خرید تلویزیون حداقل 50 اینچه، منم قبول دارم که تماشای فیلم و فوتبال در تلویزیون بزرگ خیلی لذت داره، ولی حقیقت اینه که محل زندگی بنده یه فضای خیلی کوچیکه کل آپارتمانم 50 متره که حال پذیراییم به زحمت 12 متر میشه و باتوجه به چیدمان لوازم مثل مبل و میز تلویزیون ... فاصله دید برای تلویزیونم 2 یا 2.5 متر میشه که واقعا توی این فاصله، اینچ بزرگ برام خیلی آزار دهنده میشه (تجربه تلویزیون هایترون رو داشتم ) به همین دلیل مجبورم اینچ مناسب فضای استفادمو تهیه کنم که بهترین سایز میشه همون 40 یا 43 اینچه نهایتا 46 اینچ! به همین دلیل ممنونتون میشم کاملترین تلویزیون 40 تا 43 اینچ هوشمند 4K، به من معرفی کنید سونی، شارپ، فیلیپس، پاناسونیک، سامسونگ یا الجی فرقی نداره فقط میخوام عالی باشه، بی گارانتی تا 3.300 میتونم هزینه کنم.. کیفیت عالی تصویر و رفرش ریت بالا و نداشتن لگ توی تماشای فیلمهای اکشن و سریع و فوتبال...برام خیلی مهمه. بینهایت سپاسگزارم از همه دوستان عزیزم که راهنماییم میکنند.
سلام
عزیزجان خود سایت سامسونگ ایران مدل معادل رو نوشته اونوقت حضرتعالی میفرمایید نیست!!!!!!!!!!!!!
یعنی خود سامسونگ هم اشتباه میکنه!!!!!!!!!!
Last edited by mahdi255; 16-04-2016 at 08:32.
سلام، دوست گلم دعوا که نداریممن که از خودم نگفتم، شاید 10 تا نمایندگی توی خیابان جمهوری تهران رفتم که همه اونا گفتند این معادلش نیست، منم اینجا از قول فروشنده های نمایندگی سامسونگ نقل کردم دوست عزیزم حالا شما میفرمایید هست، بسیار خب، اینطوری اقلا متوجه شدم نیازی نیست برای خرید این مدل تا بانه برم همینجا در تهران معادلش رو تهیه میکنم چون با تحقیقات این چند روز فهمیدم گزینه عالی هست این مدل! ممنونتون میشم لینک اون سایت رو که فرمودید نوشته معادل 7000 همون 7960 هست رو برام توی این سایت بذارید تا حداقل بتونم جواب نماینده هاییکه اطلاعات نادرست میدن رو بدم.. سپاسگزارم
![]()
Last edited by samanmsc; 16-04-2016 at 14:45.
سلام به همه دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1- تفاوت مدل Samsung 48HU8890 با مدل Samsung 48JU8890 چیه دوستان؟؟ منظور به جز سال تولید و جدیدتر بودنشونه!!
2- بین مدل Samsung 48JUC8920 و مدل Samsung 48JU8890 کدام رو برای خرید توصیه میکنید و به چه دلیل فنی ؟؟
3- توی تحقیقاتم بهم یه مدل LG هم پیشنهاد شد که میگفتند عالیه! مدل LG 49UF850T - به نظرتون این الجی بهتره برای خرید یا 4مدل سامسونگ اشاره شده در بالا؟؟؟
ممنونم از دوستان عزیزی که پاسخ میدند و راهنمایی میکنند![]()
Last edited by samanmsc; 16-04-2016 at 14:43.
سلام برادر. فروشنده ها که متاسفانه اغلب چرت پرت تحویل آدم میدن.......عرض کنم که سایت رسمی سامسونگ مثلاً مدل65JU7960 رو مدل UA65JU7000W عنوان می کنه(وقتی وارد سایت سامسونگ بشین اتوماتیک وارد سایت مربوطه به ایران و فارسی میشن برای بعضی مدل ها، مدل تلویزیون رو که انتخاب می کنی معادل جهانی رو هم بصورت کمرنگ کنار نام مدل اصلی می نویسه)
ضمناً به این نکته هم توجه داشته باشین که با تخفیف هایی که تو جشنواره های سامسونگ داده شده قیمت مدل های داخلی اختلاف ناچیزی با مدل های معادل دارند لذا با توجه به اینکه مدل های داخلی گارانتی رسمی سامسونگ(سام سرویس)رو دارند اصلا بصرفه نیست به سمت مدل های بانه ای و ... برید مگر اینکه معادل داخلی نداشته باشن
سلام دوست عزیز، یه نگرانی از مدلهای داخلی اینه که میگن در مدلهای مونتاژ داخل بعضی کیت ها و بوردهای الکترونیک رو حذف کردند یه کاری مثل حذف میله تعادل پژو 206 در مدلهای منتاژ داخل !!! با حتی استفاده از قطعات بی کیفیت چینی در مونتاژ این مدلها.... آدم واقعا نگران میشه از خرید مدلهای داخلی
سلام دوستان می خواستم یک موضوع جدید درست کنم دیدم اینجا هست گفتم چه کاریه اینجا دوستان هستند راهنمایی میکنند ممنون
1- یک تلویزیون میخوام تا 3 تومن سه بعدی چی پیشنهاد میدید؟ اولویت اول کیفیت تصویر هم معمولی هم سه بعدی ب) ر-س-ی-و-ر داشته باشه که به د-ی-ش- موتوردار بخوره بهتر ج) بدون قاب باشد د) 4k باشه ترجیحا ه)کیفیت صدای عالی داشته باشه و)ظاهر خوبی داشته باشه ز)با زیرنویس فارسی مشکل نداشته باشه
خودم این مدلهارو انتخاب کردم البته هرکدام یک چیزی کم دارند
lg 49UF850v شرکتی4700-بانه 3200
lg 42LA86000 شرکتی3660 -بانه 2880
sony KDL-43W800C شرکتی 3230
lg 42lf65 شرکتی 2300-بانه 1700
LG 42LA660S
LG 49UF670V بانه 2300
LG 55LM9600
LG 47LB6700
2-جنس های بانه چرا 1میلیون با شرکتی تفاوت قیمت دارند تفاوتی در کیفیت هست یا پول گارانتی است که شرکت میکشد روی کالا یا چیز دیگری ؟
Last edited by jamalhadipour; 18-04-2016 at 01:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)