دوستان دو روزه برا منم همین ارور رو میده کسی میدونه چجوری میشه غیر فعالش کرد اینو؟
ممنونم
دوستان دو روزه برا منم همین ارور رو میده کسی میدونه چجوری میشه غیر فعالش کرد اینو؟
ممنونم
سلام
من تازه ویندوز 10 ریختم
می خوام pes 2016 رو بریزم ولی این ارور رو میده (0xc000007b)
با driver booster همه ی درایور هامو اپدیت کردم ویندوزم رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
directx 11 رو ریختم حل نشد
همه ی نرم افزار های جانبی از درایور بوستر رو ریختم
Microsoft Visual C
Microsoft NET Framework
اینا رو هم ریختم
گرافیکم هم ریختم invida
ولی حل نشد
در مورد کرک هم ویندوز قبلیم 8 بود و همین بازی اجرا میشد با همین کرکدر مورد انتی ویروس هم avast هست که غیر فعالش میکنم
و فایل ها رو دوباره از زیپ در میارم و دوباره نصب کردم حل نشد
من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟
به نظر میاد تمامی راه ها رو امتحان کردید جز یکی،
CMD رو باز کنید (جستجو -> cmd -> run as admin)
برای درایو ویندوز و درایوی که بازی نصب شده این دستور را بزنید:
به جای :x درایو ویندوز و سایر درایو ها را وارد کنید، مثلا :cکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali_RNT; 09-09-2016 at 19:57. دليل: ایراد تایپی
چرا وقتی تو استور ویندوز 10 داخل هر برنامه ای که میرم دانلود کنم کرش میکنه؟یعنی کلا استور بسته میشه.
ممنون از پاسخت
انجام دادم نشد
بازی تو درایو دی بود و انجام دادم نشد
راه دیگه ای سراغ نداری ؟
سلام مهندسین عزیز.من سه روزه که وقتی سیستم رو میذارم روی اسلیپ و بعدش از حالت اسلیپ درش میارم کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.گرافیکم رو هم آپدیت کردم و نسخه ویندوزم هم 1607.حتما باید ریستارت کنم تا بالا بیاد.لطفا راهنمایی کنین.![]()
راه اول
در این روش Hibernation را غیر فعال میکنید، این روش برای خیلی ها جواب داده و البته توجه کنید اگر لپ تاپ داریدبا اتمام باتری، جلسه ذخیره نمیشود و ممکن است برنامه های باز را از دست بدهید.
در منوی استارت، Command Prompt را باز کنید(Run as admin) و عبارت زیر را نوشته اینتر را بزنید.
و سپس سیستم را ری استارت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حل دوم
منوی استارت را باز کنید و تایپ کنید: Power options و اولین نتیجه را کلیک کنید. در سمت چپ روی “Choose what the power button does” کلیک کنید.
اکنون روی “Change settings that are currently unavailable” کلیک کنید.
سپس گزینه ی Turn on fast startup را یافته و تیک آنرا بردارید.
تنظیمات را ذخیره و سیستم را ری استارت کنید.
راه سوم
ممکن است مشکل از تنظیمات شبکه باشد، در این صورت از منوی استارت، Network and sharing را تایپ و Network and Sharing Center را باز کنید.
روی Change adapter settings کلیک کنید
روی آداپتر فعال اینترنت خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
روی دکمه ی Configure کلیک کنید و به سربرگ Advanced بروید.
گزینه های “Wake on Magic Packet” و “Wake on Pattern Match” را پیدا کرده و تیک آنها را بردارید.
روی OK کلیک کنید و سیستم را دوبار ری استارت کنید.
راه حل های دیگر:
آپدیت کردن تمامی درایور ها
چک و فیکس کردن تمامی درایو ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به مسیر زیر بروید:
و تمامی فایل ها را پاک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاک کردم ولی مشکل حل نشد.
سلام
جدیدترین نسخه ویندوز 10 رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم از 700 کیلوبایت به 250 کیلوبایت رسیده.شنیدم که خود ویندوز باعث این کندی میشه
راه حل مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)