سلام
چطوری سیتینگ بازی رو با Nvidia اجرا کنم؟
سلام
چطوری سیتینگ بازی رو با Nvidia اجرا کنم؟
نسخه ای که من از سایت خارجه دانلود کردم حجمش 3.15 گیگ هستش !.![]()
به سیتینگ توجه نکن / رو ایکون بازی کلیک راست کن و با انودیا برو تو بازی.
کارت گرافیکمم آپدیت کردم ولی بازم وقتی راست کلیک میکنم اصلا این گزینه ای که میگین نیستش
واقعیش من متوجه نشدم چه انتظاری از این فوتبال میره،گاها به نظر میاد که فراموش شده این بازی فقط یه بازی کامپیوتری هست و مسلما مشکلاتی داره که شاید از دید دیگران جذاب باشه و از دید ما مشکل باشه،باری ، بنده به شخصه توی این چند سال اخیر عادت کردم که همیشه بعد از انتشار بازی نظرات کاملا 0 و 100 در رابطه با این بازی ببینم!!
در کلیت به بازی نکات جالبی اضافه شده که برای شخص بنده جذاب هستش،شروع مجدد بازی با پاس کوتاه دروازه بان زمانی که شما پرس نمیکنید،تیمهای ضعیف تر هنگامی که تحت فشار قرار میگیرن و پرس میشن پاس اشتباه میدن و یا توپ رو با دریبل بی مورد لو میدن،کار تیمی بهتری رو میبینیم،داوری بهتر شده،یه سری موارد هم هست که من چندان خوشم نیومد،بازیها خیلی پر گل میشه،شوتها یه مقدار راحت گل میشه و ...!!
یه چند دستی بازی کردم اینها به ذهنم رسید،دوست داشتم دوستمون آرمین عزیز(spaniuly) هم نظرشو راجع به بازی میگفت،ایشون همیشه نظرات بی طرفانه و جذابی داشتن درباره این بازی.
Last edited by farshad_pes9; 20-09-2015 at 15:39.
دوستان دسته بازی رو چرا نمی شناسه؟ فیفا 15 بدون مشکل می شناخت
نرم افزار خاصی هست واسش؟
اگر محدودیت دارید نسخه بلک باکس که دانلودها گذاشته دانلود کنید. اوکی هست همه چیزش و بعد نصب حجمش میشه 6 گیگ.
بازی هم عالی شده. اکثر نقاط ضعف ورژن قبل برطرف شده و در کل دیگه از تیکی تاکای اغراق آمیز تیم حریف خبری نیست.
کرک آنلاین هم بیاد واسش که نور علی نور میشه![]()
دوستان من رو های بازی میکنم
هوای بارونی چرا نشون داده نمیشه؟
وقتی میذارم رو rainy اصلا بارون نمیاد.
سلام دوستان، من روی سرفیس پرو 3 اجرا کردم، متاسفانه گرافیک HD 4400 رو نمیشناسه ! N/A میده . با این حال بازی روون اجرا میشه اما فول ویندوز نمیشه و در کادر اجرا میکنه! همینطور بیشتر از 960*720 نشون نمیده . همینطور در حالت Low هستش ! اپدیت گرافیکشم برای سال 2015 هستش اما برج 3 2015.
کسی هست هوای بارانی رو دیده باشه؟
واسه من رو rainy بارانی نیست و عادیه هوا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)