کرکشو نمیدونم کدومه....همراه بازی بود.... کرک مطمئنی میدونین تا دانلود کنم...
کرکشو نمیدونم کدومه....همراه بازی بود.... کرک مطمئنی میدونین تا دانلود کنم...
دو کرک بیشتر نیست که یکی 3dm هست یکی ریلودد شما باید اگر ریلود باشد
۵) بازی را توسط فایروال خود بلاک کنید تا به اینترنت دسترسی نداشته باشد و سپس از طریق فایل اجرایی GTAVLauncher.exe بازی را اجرا نمایید. لطفا دقت داشته باشید که تنها از طریق فایل اجرایی GTAVLauncher.exe بازی را اجرا کنید در غیراینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.
اگر 3dm باشد فکر کنم روی Launcher زده 3dm ایکون تقریبا ابی هست
کرک 3dm بود.....کرک کامل تری نیست؟؟ همون ارورو میده...
خوب تبدیل به ریلودد کن اموزش بود برات گذاشتم موضوع اول بخوانی هست
اقا من که نصب کردم...دمش گرررم روی HIGH هم دارم بازی میکنم...خیلی سبکه که..............خیلیم قشنگه....بد بختی زیاد داشت...اما حل شد
دوستان یکی که نسخه reload بازی رو بازی میکنه و اوایل بازی هست بعد از مرحله ای که مربی تنیس اون زنه باهاش میخوابه و میرن و خونشو خراب میکنن واسم آپلود کنه لطفا تو اون مرحله بازی من یه باگ داره که خونه رو نمیشه خراب کرد و ماشین پرواز میکنه!کمک کنید لطفا ممنون میشم![]()
اقا منم تو مرحله اول ترور مشکل دارم باگ داره موتورسوارا رو که میکشم میپره بیرون , کسی سیو بعد از این مرحله رو داره؟ mossion 14
هرکی تونست اینو پیدا کنه جایزه داره بازی دستکاری نشده هم هست لامصب عجب غولیه
![]()
میشه باهاش پرواز کرد؟
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم، اونم اینه که گاهی پیش میاد که نقشه کوچیکی که پایین صفحه وجود داره نسبت به کاراکتر درحال بازی کمی اختلاف داره،
فرضا حین رانندگی وقتی در یک خیابون درحال حرکت هستم در نقشه علامت Player رو کمی پایین تر از خیابونی که باید باشه نشون میده و دقیق نیست...
مشکل از چی میتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)