ubuntu مودم منو نمیشناسه چه جوری نصبش کنم!
Huawei MT882
ubuntu مودم منو نمیشناسه چه جوری نصبش کنم!
Huawei MT882
سلامآقا دستت درد نکنه ولی من که چیزی نفهمیدم قید اون لینوکس رو زدم و پاکش کردم ولی یه لایو دارم ببینم چه نسخه ای تا باز مزاحمتون بشماقا شرمنده اگه فارسی نمنوشتم چون موقع نصب لینوکس win xp بالا نمی امد win me ام هم که فارسی نداشت
بالاخره خودم مودم رو تو اوبنتو نصب کردم![]()
درود
آقا یک سوال
1 cd live linux دارم knoppix v 3.3 هست کرنلش 2.4.22-xfs می خواستم بدونم درایور مودمش هست یا نه بعدم تو live cd میشه مثلا nmap رو که دارم اجرا کنم چون درایوای لینوکسم رد cd live نمی شناسه
اینو بی خیال شو خیلی قدیمیه
به نظر من از پارسیکس استفاده کنی بهتره تازه درایور مودم شما در مخازنش هم هست و نصبش راحت تره
در هر صورت همونطور که گفتم شما درایور رو از اینجا دانلود:
مثلا اینجا آخرین ورژنش اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد فایل README داخلش رو بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخوبی راهنمایی کرده برای نصب
بعدش اگر سوال داشتی من در خدمتم
درود
دوست عزیز از این ورژن قدیمیتر پیدا نکردی بعلت قدیمی درایور سازگار با کرنل رو نداره
با توزیعهای بروزتر کار کنید
راستشو بخواین این cd ها رو یکی برام اورد
بنظر شما من اگه بخوام cd جدید رو بخرم چه لینوکسی بهتره که هم مودمم رو بشناسه هم نرم افزارهای multimedia داشته باشه و هم فارسی بنویسه: redhat,suse؟
اوبنتو خوبه هم multimedia خوبی داره هم کاراییش عالیه
با سلام
بنده برای اتصال به اینترنت Dial-up در لینوکس open SuSE10 .3 برنامه klnternet را نصب کردم ولی در هنگام اجرای برنامه پیغام خطای زیر ظاهر می شود.
klnternet is already runnig. it is the small
icon showing a connectr in panel.
در ضمن مودم بنده shuttle از نوع اکسترنال سریالی می باشد . با این مودم بدون هیچ مشکلی در فرودا 8 به اینترنت وصل شدم. اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید
با تشکر
Last edited by didar11; 15-03-2008 at 09:41.
معنیش اینه که برنامه kinternet قبلا اجرا شده و آیکونش کنار ساعت هست
روی اون کلیک کنید و تنظیماتش رو انجام بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)