تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 88 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا این ورژن بازی به شدت رو اعصاب آدمه
    تیم داره همه رو لوله میکنه یهو میره به یه تیم ته جدولی مفت میبازه و شروع میشه گند زدنا. دیگه مگه میشه تیم رو جمع کرد؟!!
    تو بازی میگی سنتر کوتاه کن بعد بازیکنات توپ رو سیخ میکنن هوا میره تیر 3 !!!
    من یه گزارش از وضعیتم بده:
    من کارمو با رم و بدون مدرک مربیگری شروع کردم و بعد از 3 سال که تیمم بین رتبه های 2 تا 5 جا به جا میشد و هیچ قهرمانی هم نگرفتم فصل چهارم به دلیل نتایج افتضاح اخراج شدم! اون فصل تیم افتاده بود رو دور باخت و هیچ جوره درست نشد
    البته هر سال مدرکمو ارتقا میدادم
    بعد از حدود نیم فصل بیکاری بالاخره FC lorient که وسط جدول بود ما رو قبول کرد و رفتیم فرانسه. چندتا بازی تا آخر فصل مونده بود که به خوبی رد شد. فصل بعدش از همون اول تیم گند زد تا باز اخراج شدم!!
    اواخر همون فصل رفتم LOSC که تیم بهتری بود و برای سهمیه جام یوفا میجنگید. در کمال ناباوری خودم و باشگاه و هوادارا تیم رو هفته آخر موفق شدم سهمیه لیگ قهرمانان براش بگیرم!!

سال بعدش تیم اصلا پول نداشت چون داشتن باشگاه رو میفروختن و وقتی تیم فروخته شد و اومدن بودجه رو تنظیم کنن شد روز آخر نقل انتقالات و یهو 60 میلیون دادن که نتونستم ازش استفاده کنم اون زمان!!
    تو پلی آف لیورپول رو اوت کردیم و رسیدیم مرحله گروهی که خوردیم به آرسنال، ناپولی(که اون سال قهرمان لیگ قهرمانان شد!)، دورتمند و به زیبایی هرچه تمام تر چهارم شدیم و اوت شدیم با 4 امتیاز!
    تو لیگ هم باز هفته آخر سوم شدیم و سهمیه گرفتیم باز

امسال هم متاسفانه به وسیله اینتر اوت شدیم و رفتیم جام یوفا

الآن هم مدرکم مربیگریم رو تکمیل کردم
    تیمام کلا خیلی نتایج سینوسی میگیرن. دیگه نمیدونم چیکار کنم. هرکاری میکنم یه جام نمیتونم بگیرم. تو مصاحبه ها هم همش اینو ازم میپرسن که چرا جام نگرفتی تا حالا؟!!
    وقتی مدرک مربی گری رو پایین انتخاب میکنی ، دستوراتت رو کامل تو زمین اجرا نمی کنن ، اون سانتر و اینا به همین خاطر بوده .
    وقتی بدون مدرک بازی رو شروع میکنی ، بهتره تیم دسته 2 یا حتی 3 انتخاب کنی ، بازیکنایی یه تیمِ دسته سومی بهتر دستورات مربی رو اجرا میکنن تا بازیکنایی که توی لیگ سطح اول بازی میکنن و به مربی بدون مدرکشون اعتماد ندارن .
    مدرکت رو که ارتقا دادی ، نتایجت هم با LOSC بهتر شده .
    نقل و انتقالات کم ، ترکیبِ ثابت ( بهترین ترکیب متناسب با بازیکنانِ تیمت رو میچینی ، اگر 2 3 باخت آوردی بلافاصله عوضش نکن ) ، بعد از 2 فصل بیشتر اوقات یه تیمِ فوق العاده بهت میده که هماهنگیشون در حدِ بارسای پپ میشه .
    وقتی مدرک رو پایین انتخاب میکنی ، برای اینکه حرف شنوی بازیکنات بهتر بشه ( به صورتِ نسبی ) سعی کن وقتی می خوای با خودشون حرف بزنی یا با رسانه ها در موردشون حرف بزنی ، با حالت هشدار حرفت رو بزنی .
    به هر نحوی هم میشه با رسانه ها ارتباط داشته باش تا هم به راحتی اخراج نشی و هم وقتی تیم نداری ، زودتر تیمی بیاد به سراغت .

2. این کاربر از El_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام اين چلنج فرگوسن و بقيه دي ال سي هستن چون من دو ساله بازي نكردم اين سري بازيا رو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام اين چلنج فرگوسن و بقيه دي ال سي هستن چون من دو ساله بازي نكردم اين سري بازيا رو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    سلام داش سهیل
    نه دی ال سی نیست خودت باید طبق قوانین بری

در آغاز فعالیت persiankings's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من خیلی وقته این بازی رو میکنم
    این نسخه رو دان کردم از صفحه اول دایرکت و استیم هم نصبه ولی بعد از انتخاب لیگ ها ارور میده و میاد بیرون
    تو مخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان ، فکر کنم یک 50 روزی میشه که این بازی رو انجام نداده ام میخوام دوباره بروم سراغ بازی بعد از سه سال که مربی مالاگا بودم و در سال سوم همراه مالاگا قهرمان جام حذفی و جام یوفا شدم ، اواسط فصل بعد مربی رم شدم و این تیم رو سوم کردم و الان هم اوایل فصل دوم در رم هستم ، جالبه که من وقتی در مالاگا بودم قراردادم رو تمدید نکردم ولی در روز پایان قرارداد همچنان مربی مالاگا بودم تا اینکه از گزینه استعفا استفاده کردم والا ول کن من نبودند ،
    در دنیای واقعیت مربی ایندهون گفته که ممفیس دپای در حد رونالدو و مسی خواهد بود ( در سیو من دپای در تیم رم ) واقعا که در سیو من در حد انهاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیلی زود از تیم زنیت زده شدم
    بعد از اولین فصل نقل و انتقالات که بودجه فوق العاده زیاد تیم رو خرج کردم کلا تو روسیه بی رقیب شدم. فصل اول قهرمان روسیه شدم. تو لیگ قهرمانان با لیورپول و یوونتوس هم گروه شدم. بازی اول رو 4-3 تو زمین یووه باختم ولی بقیه بازیها را بردم و رفتم صدر گروه. قبل از آخرین بازی گروه با لیورپول، باشگاه رم بهم پیشنهاد داد و با این که تیم خیلی خوبی بسته بودم ولی سریع قبول کردم. واقعا مربیگری تو لیگهای بزرگ لذت دیگه ای داره با اینکه رم هیچ بودجه ای برا خرید بازیکن بهم نداده و حتی تو جذب مربی و استعدادیاب هم با مشکل مواجه شدم

مربی رم که شدم صدرنشین گروهش تو لیگ قهرمانان بود (تو سری آ دهم بود) اولین بازی من آخرین بازی رم تو گروهی لیگ قهرمانان تو زمین چلسی بود که فقط یه مساوی برا صعود میخواستم ولی 3-0 باختم و سوم شدم. رفتم لیگ اروپا

8. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیلی زود از تیم زنیت زده شدم
    بعد از اولین فصل نقل و انتقالات که بودجه فوق العاده زیاد تیم رو خرج کردم کلا تو روسیه بی رقیب شدم. فصل اول قهرمان روسیه شدم. تو لیگ قهرمانان با لیورپول و یوونتوس هم گروه شدم. بازی اول رو 4-3 تو زمین یووه باختم ولی بقیه بازیها را بردم و رفتم صدر گروه. قبل از آخرین بازی گروه با لیورپول، باشگاه رم بهم پیشنهاد داد و با این که تیم خیلی خوبی بسته بودم ولی سریع قبول کردم. واقعا مربیگری تو لیگهای بزرگ لذت دیگه ای داره با اینکه رم هیچ بودجه ای برا خرید بازیکن بهم نداده و حتی تو جذب مربی و استعدادیاب هم با مشکل مواجه شدم

مربی رم که شدم صدرنشین گروهش تو لیگ قهرمانان بود (تو سری آ دهم بود) اولین بازی من آخرین بازی رم تو گروهی لیگ قهرمانان تو زمین چلسی بود که فقط یه مساوی برا صعود میخواستم ولی 3-0 باختم و سوم شدم. رفتم لیگ اروپا
    مثل اینکه همه راه ها برای اکثر دوستان به رم ختم میشود ،

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

مثل اینکه همه راه ها برای اکثر دوستان به رم ختم میشود ،
    ولی واسه من از رم آغاز شد

بالاخره بعد از 7-6 فصل اولین قهرمانی دوره مربیگریمو جشن گرفتم!! با تیم LOSC (لیل خودمونه فکر کنم) قهرمان لیگ فرانسه شدم. لامصب پاری سنت ژرمن تا هفته آخر سایه به سایه دنبالم اومد

11. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چطور میشه در کنار باشگاهی مربی تیم ملی هم شد (البته نه از اول بلکه تو دوران مربیگری)

من تا حالا تو تیمهای هراکلس (لیگ یونان) و زنیت (لیگ روسیه) عالی کار کردم (الان هم که تو رم تا حالا خوب بودم)

ولی وقتی برا یه تیم درپیت آفریقایی پیشنهاد دادم که مربی تیم ملی بشم بهم خندیدن :(((

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان توی بازی های footbal management این در چه سطحیه ؟ FIFA Manager بهتر نیست ؟ اصلا هنوزم میاد ؟
    Last edited by Gregar; 30-05-2015 at 17:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •