اصلا به 3G وصل شدید؟
آنتن داره؟
اصلا به 3G وصل شدید؟
آنتن داره؟
دوست عزیز من می گم میزنه selected network (ir-tci) unavailable شما می گید وصل شدی
طبق گفته دوستان اگه تو حالت wcdma اگه همراه اول رو پیدا کرد باید بسته یه ماهه بخرید تا بشه رجیستر شد الان من تو حالت wcdma همراه اول رو پیدا می کنم و بسته هم خریدم ولی قبلا می خواستم به 3g وصل بشم می زد unable to register ولی الان که بسته خریدم میره رو emergency call و زیرش مینویسه selected network (ir-tci) unavailable
اتفاقا همین الان خود همراه اول بهم sms داد
جالبه که تو گوشی میزان مصرف همه موارد رو که جمع زدم شد 108مگ ولی طبق sms همراه اول 141 مگ مصرف داشتم!
سلام
ای بابا چرا اینجوریه؟اسم ساری تو لیست هست اما خبری از 3g همراه اول نیست!![]()
ظاهرا همین که یه دکل رو تو شهر تجهیز کردن اسم شهر رو میزنن تو سایت!
احتمال زیاد منطقه شما دکلها تجهیز نشدن یا اگر هم شدن فعلا اینترنتشون وصل نیست!
از این برنامه ها زیاد دیدیم هم از همراه اول هم ایرانسل
رشت هم تا حالا جايي وصل نشدم،در صورتيكه تو سايتش زده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا امکان داره بدون بسته اسم 3Gتو سرچ نتورک نیاد؟
بعد از خرید بسته 1ماهه شبکه 3Gتو جستجو برا رجیستر شدن اضافه بشه؟
والا برا من که تو سرچ نتورک اسم همراه اول برا تری جی میومد موقع رجیستر میره رو رایتل و میشه emergency call دیگه برا شما خدا به خیر کنه
لواسون اصلاً پوشش تریجی همره اول نداره! من نمی دنم چطور در سایتش اسم لواسون زده جز شهرهای تحت پوشش حداقل یه نقشه هم نزاشته تو سایت آدم تکلیف خخودشو بدونه!![]()
دیروز توی مسیر رفت و برگشت دائم چک میکردم ببینم وضعیت 3G چطوره. جالبه که حتی توی بزرگراه هم بین 3G و edge متغیر بود. خیلی وقتا باید یه دور سلولار نتورک رو قطع و وصل میکردم که برگرده روی 3G!
ولی از همه بدتر این بود که برای چند ساعت کلا گوشیم در دسترس نبود! از شرکت که راه افتادم دیدم روی edge وصله و توی اسپیدتست هم کلا میگه اینترنت وصل نیست. یه دور گوشی رو خاموش و روشن کردم اومد روی 3G و اینترنت وصل شد. کلی اس ام اس از چند ساعت پیش یه دفعه برام اومد و دوستم زنگ زد گفت چند ساعته زنگ میزنم میگه "شماره در شبکه موجود نیست"!!!
اینجاست که میگن عطایش را به لقایش بخشیدم!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)