تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 138 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فقط میتونم برای این طرز صحبتون تاسف بخورم!!
    نه چرا درست میگه!
    من خودم شمالی هستم و تو دشت و اینا کار کردم (خودم کار های پرقدرت و طاقت فرسا رو خیلی دوست دارم)

این یعنی وقتی یه نفر زور تو تنش گیر کرده باشه مغز تو اون تن زیاد تحویل گرفته نمیشه! چون نود درصد کارها رو تن پیش میبره!

به نظر من چون جوون هست اینطوریه یکم سنش بیشتر بشه تجربه کسب کنه خوب میشه!

------------------------
    فقط یه چیزی
    حالا این میرزا جانپور نمیگم زور نداره نه ولی ...تو ییلاقات ما یه بچه هایی رو من دیدم که بر اثر کارهای سخت اونم تو شیب تند گوهستان ها اینقدر ورزیده هستن که اگه به دست و پاهاشون نگاه کنین شاید چیزی شبیه رشته طناب پیچ خورده کشتی رو بینی!!

یعنی باید ادم بگرده یه تیم از این بچه ها رو پیدا کنه بیاره سخت آموزش بده ( اینا که درد و مرض که حالیشون نمیشه که... )
    بعدم بندازتشون به جون این تیمهای مغرور اروپایی و امریکایی بلای جونشون بشن،پدرشون و درد بیارن، بیچارشون بکنن ...!

یعنی اگه می خوایم قهرمان بشیم اینطوری می تونیم بشیم نه با این عظلات بچه دبیرستانی ها که بازیشون بیشتر شبیه به وسط بازی دختر دبستانی هاست!
    Last edited by hes25; 14-09-2014 at 14:29.

2. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چرا تاسف؟بنده خدا نظرش رو گفته.آدم خوبه باهوش باشه.
    میرزاجانپور اگه دقت میکرد اون امتیاز رو نمیداد.
    یه چیزی هست که میگن یارو بیرون گود و میگه لنگش کن.ولی واقعا میگم بعضی وقتا بچه ها خیلی آماتور بازی میکنن،وقتی میبینن حریف با 3 دفع میاد،قدرت رو چاشنی کار میکنن و توپ دفاع میشه در صورتی که باید طوری ضربه بزنن که توپ آروم به دستشون بخوره و بره بیرون یا از لای دستاشون بزنن.
    من کلا با جای خالی مخالفم مگر اینکه اطمینان داشت که موقعیت بسیار مناسبه

4. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

13

خدا بگم چیکارتون نکنه ! دیشب رسما ست پنجم نا نداشتم حرف بزنم! فشار من هم مثل بازیکن لهستانی افتاده بود و نیاز شدید به مراقبتهای پزشکی .... اوف اوف ....
    حیف شد ... اگه میبردیم چه مزه ای میداد!
    اما از یه طرف هم بچه ها از روی عادت همیشگی اگر میبردند فردا رو قطعا میباختند!! نمیدونم چرا زود اشباع میشن و مثل بازی جلوی فرانسه بی انگیزه میشن
    میرزاجانپور عزیز !! همه چی که به زور و قدرت و شهرستانی بازی نیست . کمی باهوش بازی کردن رو هم یاد بگیر تا تبدیل به بازیکن کاملی بشی. حیف که کم دقت هستی
    این تشکری هم نفسش حقه! وجودش برکت ! وقتی میاد تو بازی سرویسای لیز و پیچ دارش اگر هم مستقیما نخوابه تو برگشت تبدیل به امتیاز میشه!
    عذر میخوام شما جد و آبادت(گذشتگانت!) طهرونی اند!؟؟ الان طهرونی مثلا اصیل داریم که از قرن ها پیش در این منطقه سکنا گزیده باشن!؟؟

با ارفاق، 98 درصد طهرونی ها مهاجرای شهرستانی هستند که در طول دهه های گذشته به طهران نقل مکان کردن..

-

اما . اگر / اگه . کاشکی..!!

اگه فرانسه از لهستان 3 امتیاز بگیره
    کاشکی آرژانتین امریکارو ببره
    اما فرانسه رو باید می بردیم

6. 5 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان توقع دارند همه بازیکنها بدون هیچ اشتباهی تمام نکات فنی رو دقت کنند
    کسی نمیگه مایی که خونه نشستیم اینهمه استرس داریم و طپش قلب چطور میشه انتظار داشت اون جوون ۲۳ ساله بی نقص بخواددر لحظه و خیلی بافکر دقیق بدونه چطور ضربه بزنه؟!
    اشتباه برای بهترین بازیکن های تیم های بزرگ هم پیش میاد مثلا همین لهستان چندتا خطای حمل توپ داشتن؟چند تا توپ دفاع شده توسط ایران روی تور داشتن؟نکنه اونا هم شهرستانی بودن و ما بیخبریم؟یا بیفکر هستند؟
    نهایت بی انصافی هست این قضاوت در مورد میرزاجانپور چون اتفاقا بازیش دیشب حداقل از محمودی مفیدتر بود
    شایدم دوستان انتظار داشتند که عبادی پور بیاد اسپک بزنه
    کلا خصلتمونه عادت کردیم بکوبیم بازیکنهامون رو
    در نهایت هرکسی با نحوه صحبت کردنش شخصیت خودشو نشون میده
    چه خوبه که ۹۰درصد بازیکن هامون شهرستانی هستند دم همشون گرم
    موسوی خوزستان
    میرازجانپور مازندران
    معروف و عبادی پور و محمودی اذربایجان
    علیزاده خراسان
    قائمی گلستان
    غفور اصفهان

8. 11 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه خب منظورش بد و بیرا گفتن نبود که...
    یعنی اینکه چی میشد اگه یکم دقت میکردی اون ست اخر و می بردیم اینطوری!

و الا تیم ایران و همین میرزا جانپور تنهایی هم می تونست بیاره تا نیمه نهایی...اما اون روز روز خوبش نبود و ایران و اشتباهی از یه راه دیگه برد تو دره!
    Last edited by hes25; 14-09-2014 at 14:32.

10. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

میشه این «شهرستانی بازی» رو برای بنده توضیح بدید؟ تاحالا نشنیده بودم و منظورش رو نمیفهمم.
    عذر میخوام شما جد و آبادت(گذشتگانت!) طهرونی اند!؟؟ الان طهرونی مثلا اصیل داریم که از قرن ها پیش در این منطقه سکنا گزیده باشن!؟؟

با ارفاق، 98 درصد طهرونی ها مهاجرای شهرستانی هستند که در طول دهه های گذشته به طهران نقل مکان کردن..

-

منظور من کاملا مشخصه و برداشت شما ، صرفا برداشت شخصی و گاه اشتباه شماست. (به امضای همیشگی بنده مراجعه کنید)
    همه ما شهرستانی هستیم و کسی نیست که شهرستانی نباشه . پس ربطی به تهران و میلیونها شهرستانی ساکن اونجا از یک طرف و ساکنان دیگر شهرها از طرف دیگر نداره و فوری صحبت بنده رو تفسیر به رای و تحریف نفرمائید خواهشا .. زشته !!
    اصطلاح شهرستانی بازی و یا حتی شوخی شهرستانی چیزیه که خیلی ها استفاده میکنند در هر شهری (شهرستانی ) : یعنی اشاره به کارهائی که کاملا فیزیکی و بر پایه قدرت بدنی بالا بوده و کمتر بر اساس ظرافت و دقت باشه.
    پس ربط یا اشاره ای به زادگاه ، قومیت و یا محل زندگی میرزاجانپور عزیز و یا هر کس دیگه ای نداره و اصلا در این بحث جایگاه و یا موضوعیت نداره! یلکه صحبت از سطح فنی بالای میرزاجانپور جوان و پر آتیه ای بود که با اضافه کردن هوش و ظرافت بیشتر در بازی میتونه خودشو به یک بازیکن کامل مبدل کنه.
    Last edited by parsicola; 14-09-2014 at 14:40.

12. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

بچه ها حمزه کجاست ؟؟؟ چرا دعوت نشده ؟؟؟

14. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان توقع دارند همه بازیکنها بدون هیچ اشتباهی تمام نکات فنی رو دقت کنند
    کسی نمیگه مایی که خونه نشستیم اینهمه استرس داریم و طپش قلب چطور میشه انتظار داشت اون جوون ۲۳ ساله بی نقص بخواددر لحظه و خیلی بافکر دقیق بدونه چطور ضربه بزنه؟!
    درسته.هر کسی شخصیتش رو با حرف زدنش نشون میده.
    ما توقع نداریم که هیچ اشتباهی نکنن،توقع داریم اشتباهات بچه گانه نکنن،اینکه سعی کنه پا رو خط نیاد خیلی کار داره؟
    در ضمن اونها والیبالیست هستن و وظیفشونه و باید به همچین جوی عادت کنن،تازه اگه همون جوون 23 ساله نتونه با دقت به توپ ضربه بزنه که دیگه والیبالیست حرفه ای نیست،منم میتونم اینکار رو بکنم.

16. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها حمزه کجاست ؟؟؟ چرا دعوت نشده ؟؟؟
    آسيب ديده شايد براي مسابقات آسيايي برسه...

18. 2 کاربر از BestDev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

درسته.هر کسی شخصیتش رو با حرف زدنش نشون میده.
    ما توقع نداریم که هیچ اشتباهی نکنن،توقع داریم اشتباهات بچه گانه نکنن،اینکه سعی کنه پا رو خط نیاد خیلی کار داره؟
    در ضمن اونها والیبالیست هستن و وظیفشونه و باید به همچین جوی عادت کنن،تازه اگه همون جوون 23 ساله نتونه با دقت به توپ ضربه بزنه که دیگه والیبالیست حرفه ای نیست،منم میتونم اینکار رو بکنم.

شما از يك جوون 23 ساله توي جو سنگيني مثل اونجا چه انتظاري داري؟ كلي آدم ، مرد زن دختر با كلي سروصدا
    درصد اشتباهاتش خيلي زياد بود. اگر همشون مثل معروف خونسردو آروم بدون جوگير شدن بازي ميكردن برنده بودن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •