تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 262 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برای ما که دمو نمیدن..اینجا هرکی بخواد بازی رو امتحان کنه میره یه کپی 3 تومنی میگیره میاد بازیشو میکنه ولی اروپا و کشورهای خارجی چنین چیزی نیست قانون کپی رایت رعایت میشه...طرف اول میاد دمو رو دانلود میکنه ببینه واقعا ارزش خرید داره یا نه..اگه راضی بود میره 250هزار میده از مودهای آنلاین کیفشو میکنه

2. 5 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بازی اصلی نسبت به دمو بهتر و کم ایراد تر شده... برام قابل قبوله تا اینجا البته دارم بال بازی می کنم
    در ضمن لیگ های دسته دو هم هست چند صفه پیش یکی از دوستان لیست گذاشته بود اون لیست کاملا صحیحه و لیگ های دسته دوم انگلیس فرانسه و اسپانیا و ایتالیا توی بازی موجوده از ایران هم استقلال و فولاد و تراکتور و سپاهان هستش...
    چیزی که تا اینجا برام مهمه اینه که شوت ها خیلی خوب و به اصطلاح گریپ هست و توپ اون شدتش رو توی شوت های محکم بروز می ده نسخه قبلی انگار اسلو موشن بود... پاس های قوسی و درایو خیلی بهتر شدن... چهره بازی قشنگه درگیری های فیزیکی جالبه اما یکنواختی توی موشن ها باعث میشه یکم کسل کننده بشه... مثل فیفا نیست که گاها حرکات غیر منتظره انجام بدن بازیکنان یه جورایی هنوزم از سیستم کلاسیک بهره می بره و در لحظه خلق نمیشن بعضی انیمیشن ها... این نسخه احتمالا می تونه PES بازایی که پارسال قهر کردن رو برگردونه البته اونهایی رو که محو فیفا نشدن رو بر می گردونه چون به عقیده من در کلاس فیفا نتونسته خودش رو بالا بکشه ولی همین که ارتقا پیدا کرده نسبت به پارسال جای خوشحالی داره مطمئنا کیفیت بصری بازی روی کنسولای نسل هشتم بهتر هم هست... در کل اینو بگم منتظر یه بازی ذوق مرگ کننده نباشید معمولی! PES است دیگر ولی اگه قانع باشید و به این فکر کنید که بدون پرداخت هیچ مبلغی شانس بازی کردنش رو دارید واقعا می تونید لذت ببرید ازش باز دم کونامی گرم که باز هم نا امید نشده و سالهاس با اینکه از رقیبش عقب افتاده داره تلاشش رو می کنه

4. 19 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ارمین جان میشه مقایسه ای کنی بین این نسخه و 2013

6. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی برای PC بالاخاره اومد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جون به لب شدم....
    بعد از اون افتضاح اتمی 2014 چندیدن ماهه اصن طرف فوتبال نرفتم....
    دوکلام میاد یا 20 آبان باس بیاییم؟
    این همه شایعه برای چیه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام بازی اصلی نسبت به دمو بهتر و کم ایراد تر شده... برام قابل قبوله تا اینجا البته دارم بال بازی می کنم
    در ضمن لیگ های دسته دو هم هست چند صفه پیش یکی از دوستان لیست گذاشته بود اون لیست کاملا صحیحه و لیگ های دسته دوم انگلیس فرانسه و اسپانیا و ایتالیا توی بازی موجوده از ایران هم استقلال و فولاد و تراکتور و سپاهان هستش...
    چیزی که تا اینجا برام مهمه اینه که شوت ها خیلی خوب و به اصطلاح گریپ هست و توپ اون شدتش رو توی شوت های محکم بروز می ده نسخه قبلی انگار اسلو موشن بود... پاس های قوسی و درایو خیلی بهتر شدن... چهره بازی قشنگه درگیری های فیزیکی جالبه اما یکنواختی توی موشن ها باعث میشه یکم کسل کننده بشه... مثل فیفا نیست که گاها حرکات غیر منتظره انجام بدن بازیکنان یه جورایی هنوزم از سیستم کلاسیک بهره می بره و در لحظه خلق نمیشن بعضی انیمیشن ها... این نسخه احتمالا می تونه PES بازایی که پارسال قهر کردن رو برگردونه البته اونهایی رو که محو فیفا نشدن رو بر می گردونه چون به عقیده من در کلاس فیفا نتونسته خودش رو بالا بکشه ولی همین که ارتقا پیدا کرده نسبت به پارسال جای خوشحالی داره مطمئنا کیفیت بصری بازی روی کنسولای نسل هشتم بهتر هم هست... در کل اینو بگم منتظر یه بازی ذوق مرگ کننده نباشید معمولی! PES است دیگر ولی اگه قانع باشید و به این فکر کنید که بدون پرداخت هیچ مبلغی شانس بازی کردنش رو دارید واقعا می تونید لذت ببرید ازش باز دم کونامی گرم که باز هم نا امید نشده و سالهاس با اینکه از رقیبش عقب افتاده داره تلاشش رو می کنه
    مرسی آرمین جان بابت نظر شخصی خودت .

خب در این شکی نیست که بازی نسبت به FIFA کمبودهایی داره که البته در زمان کوتاهی که تیم سازنده داره نمیتونه همه اونها رو برطرف کنه اما خب اگه به ویدیوهای گیم پلی بازی نگاه کنیم به راحتی میشه فهمید لااقل در زمینه گیم پلی و انیمیشنها بازی پیشرفتهایی داشته . نمیخوام دفاع کنم اما اینکه امسال PES2015 تونست بعد از چندین سال عنوان بهترین بازی ورزشی در نمایشگاه Gamescom رو از آن خودش کنه خودش نشون میده که حتما این بازی حرفی برای گفتن داره .

9. 9 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 ...UNTIL KICK OFF ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اطلاع از زمان باقیمانده تا انتشار روی عکس بالا کلیک کنین ...
    Last edited by EhsanCPU; 08-11-2014 at 23:05.

11. 7 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

KONAMI
    اعلام کرد در اولین DLC بازی تیم های زیر لیسانس شده و به بازی اضافه خواهند شد .

(Slovan Bratislava (Slovakia
    (Partizan Belgrade (Serbia
    (Maccabi Tel Aviv (Israel
    (Ludogorets Razgrad (Bulgaria
    (HJK Helsinki (Finland
    Qarabağ Agdam (Azerbaijan(
    Legia Warsaw (Poland(
    Sparta Praha (Czech Republic(
    Last edited by ™...; 08-11-2014 at 23:21.

13. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محمود جان قسمت اول پستم کلا مربوط بود به بهبود گیم پلی بازی همونطور که گفتم توی پست قبلیم گیم پلی بازی نسبت به 2014 بهبود داشته در این شکی نیس. ولی خوب من ترجیح می دم توی بازی شاهد انیمیشن های سورپرایز کننده باشم مثل چیزایی که آدم توی فیفا به وفور می بینه

یه چیزی هم که برام جالب بود این بود که من همیشه با خودم می گفتم که آهنگ ویک می آپ از تیم برگلینگ ( آویچی ) تم ورزشی داره و چرا توی بازیها ازش استفاده نمیشه که الان دیدم کونامی ازش بهره گرفته البته آهنگش رو فکر کنم توی فورزا هورایزن هم شنیده بودم اگه اشتباه نکنم

در جواب دوست خوبم مجتبی جان عرض کنم که همونطور که همه می دونن همه می دونن که PES2013 آخرشه آخرشه بی شوخی همه می دنن که من از کشته مرده های بی چون و چرای PES2013 هستم مثل خیل عظیمی از فوتبال گیمرها که تا سالیان سال PES2013 رو اسطوره خواهند دونست کونامی هر 3-4 سال یه بار می ترکونه PES6 PES2009 PES2013 جزو بهترین PES ها بودن. به هر حال چه می شه کرد به نظرم اگه زیاد بازی کنیم همین نسخه هم برامون جذابیت خوهد داشت از الان نمیشه قطعی حرف زد گیم پلی فوتبال چیزی نیست که با چند دور بازی کردن بخوای نظر کلی در موردش صادر کنی... ولی ناامید کننده نیست به نظرم حتی می تونه امیدوار کننده هم باشه

15. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

17. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

این پکیج مخصوص ژاپن موزیکـ هاش ژاپنیه ؟ مثلـا به جای لینکن پارکـ بیاد گکتُ آراشی و غیره بیان بخونن ؟

اینطوری خدا میشه لـاکردار . خوش به حال ژاپنی ها که حداقل گزارشگرشون یکی دیگه ــست !

19. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •