سلام بازی اصلی نسبت به دمو بهتر و کم ایراد تر شده... برام قابل قبوله تا اینجا البته دارم بال بازی می کنم
در ضمن لیگ های دسته دو هم هست چند صفه پیش یکی از دوستان لیست گذاشته بود اون لیست کاملا صحیحه و لیگ های دسته دوم انگلیس فرانسه و اسپانیا و ایتالیا توی بازی موجوده از ایران هم استقلال و فولاد و تراکتور و سپاهان هستش...
چیزی که تا اینجا برام مهمه اینه که شوت ها خیلی خوب و به اصطلاح گریپ هست و توپ اون شدتش رو توی شوت های محکم بروز می ده نسخه قبلی انگار اسلو موشن بود... پاس های قوسی و درایو خیلی بهتر شدن... چهره بازی قشنگه درگیری های فیزیکی جالبه اما یکنواختی توی موشن ها باعث میشه یکم کسل کننده بشه... مثل فیفا نیست که گاها حرکات غیر منتظره انجام بدن بازیکنان یه جورایی هنوزم از سیستم کلاسیک بهره می بره و در لحظه خلق نمیشن بعضی انیمیشن ها... این نسخه احتمالا می تونه PES بازایی که پارسال قهر کردن رو برگردونه البته اونهایی رو که محو فیفا نشدن رو بر می گردونه چون به عقیده من در کلاس فیفا نتونسته خودش رو بالا بکشه ولی همین که ارتقا پیدا کرده نسبت به پارسال جای خوشحالی داره مطمئنا کیفیت بصری بازی روی کنسولای نسل هشتم بهتر هم هست... در کل اینو بگم منتظر یه بازی ذوق مرگ کننده نباشید معمولی! PES است دیگر

ولی اگه قانع باشید و به این فکر کنید که بدون پرداخت هیچ مبلغی شانس بازی کردنش رو دارید واقعا می تونید لذت ببرید ازش باز دم کونامی گرم که باز هم نا امید نشده و سالهاس با اینکه از رقیبش عقب افتاده داره تلاشش رو می کنه