تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 143 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

دوست من
    ميخواي سود هم بکني يا نه ؟ اگر بله به نظر من فعلا فقط مگان سود دار خواهد بود تا شب عيد اگه نگه داشتي بايد نگهش داري تا تابستون که خوب سود کني ( البته سود نيستش کمتر ضرر کردنه )
    اما مگان نسبت به سوناتا و آزرا ماشين نيست حتي قابل مقايسه با مزدا و سراتو هم نيست اينو بدون همه رو امتحان کردم که ميگم

سوناتايي که خودت ميگي عمرا بنگاه 78 بخوادش، يه 2010 الان زير پامه بنگاه 2009 رو روي 76 يا 77 بخره و تا 80 آبش کنه وگرنه کلا کمتر، 2010 که چون بعضي هاشون هنوز گارانتي دارن رو روي 78 تا 81 بخرن و از 83 تا 88 بفروشن اينايي که گفتم مال بنگاهي هاي منصفه وگرنه يارو بنگاهيه ماشين رو 10 ميليون پايين تر ميخره و بعد به ريش آدم هم ميخنده

اگه تو عيد ماشين خارجي به کارت نمياد بزار بعد عيد ارزون تر ميشه ( بجز مگان که نميتونم قطعي بگم)

اگر هم خواستي از اين چيني ميني ها بخري اصلا برو پرايد بخر راحت
    ممنون دوست عزیز.
    والا هدف از ماشین خریدن سود نیست اصلا که بخوام مگان بخرم
    من حدود 90 دارم (حالا یه کم بالا پایین ) و میخوام یه ماشین نرم و خانوادگی و تر و تمیز که امتحان کیفیت و عمر رو پس داده باشه میخوام
    تا الان هم از آشنا ها پیشنهاد های زیر رو داشتم:

1- سوناتا 2009 که 78000 تا کار کرده (محض اطلاعتون طرف الان دیگه 78 نمیده )
    2- تویوتا کرولا صفر
    3- کیا سراتو 2013 صفر 1600

خودم هم به این نتایج رسیدم که ماشینی که 80000 تا کارکرده خریدش یه مقدار ریسکیه، از اون طرف کرولا یه ماشین نرم و عمریه ولی نسبت به سراتو و حتی سوناتا امکاناتش کمتره گویا.
    سراتو از طرفی امکاناتش از همه بیشتره ولی خب نمیدونم کیا امتحانشو پس داده و با کیفیت هست این سراتو نیو 1600 یا نه.

خلاصه اینا گزینه ها هست شما هم اگه لطف کنید مزایا و معایب این 3 گزینه رو نسبت به هم بگین ممنون میشم باید هم زودتر خرید کنم چون همونطور که گفتم گویا قیمتا میره بالا.
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    من حدود 90 دارم (حالا یه کم بالا پایین ) و میخوام یه ماشین نرم و خانوادگی و تر و تمیز که امتحان کیفیت و عمر رو پس داده باشه میخوام

2- تویوتا کرولا صفر

خودم هم به این نتایج رسیدم که ماشینی که 80000 تا کارکرده خریدش یه مقدار ریسکیه، از اون طرف کرولا یه ماشین نرم و عمریه ولی نسبت به سراتو و حتی سوناتا امکاناتش کمتره گویا.
    سراتو از طرفی امکاناتش از همه بیشتره ولی خب نمیدونم کیا امتحانشو پس داده و با کیفیت هست این سراتو نیو 1600 یا نه.

خلاصه اینا گزینه ها هست شما هم اگه لطف کنید مزایا و معایب این 3 گزینه رو نسبت به هم بگین ممنون میشم باید هم زودتر خرید کنم چون همونطور که گفتم گویا قیمتا میره بالا.
    ممنون
    سلام.
    با توجه به تمام صحبت های شما و انتخاب بین این 3 مورد:
    اگر خودرویی راحت - جادار - با قدرت و شتاب مناسب و آپشن های خوب بخوای هیوندای سوناتا
    اگر خودرویی خانوادگی نرم و راحت و با کیفیت و ماندگار و برای لذت بردن از رانندگی میخوای تویوتا کورولا
    اگر خودرویی شیک - جوون پسند با امکانات و آپشن ها و شتاب مناسب و مصرف سوخت مناسب بخوای سراتو

البته از نظر جاداری و راحتی اول سوناتا بعد کورولا
    از نظر کیفیت و نرمی و عمر طولانی و کارکرد مفید کورولا
    از نظر ایده های اسپرتی آپشن شتاب و کیفیت خوب سراتو

یه مورد دیگه هم من پیشنهاد میدم که با 90 میلیون تومان میشه گزینه خوبش رو انتخاب کرد
    کمری 2010 هست که اگرچه آپشن کمتری نسبت به سوناتا داره اما تو بقیه موارد برتری رو نشون میده.
    موفق باشید

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.
    با توجه به تمام صحبت های شما و انتخاب بین این 3 مورد:
    اگر خودرویی راحت - جادار - با قدرت و شتاب مناسب و آپشن های خوب بخوای هیوندای سوناتا
    اگر خودرویی خانوادگی نرم و راحت و با کیفیت و ماندگار و برای لذت بردن از رانندگی میخوای تویوتا کورولا
    اگر خودرویی شیک - جوون پسند با امکانات و آپشن ها و شتاب مناسب و مصرف سوخت مناسب بخوای سراتو

البته از نظر جاداری و راحتی اول سوناتا بعد کورولا
    از نظر کیفیت و نرمی و عمر طولانی و کارکرد مفید کورولا
    از نظر ایده های اسپرتی آپشن شتاب و کیفیت خوب سراتو

یه مورد دیگه هم من پیشنهاد میدم که با 90 میلیون تومان میشه گزینه خوبش رو انتخاب کرد
    کمری 2010 هست که اگرچه آپشن کمتری نسبت به سوناتا داره اما تو بقیه موارد برتری رو نشون میده.
    موفق باشید
    در مورد کیفیت سراتو میشه مطمئن بود؟
    امکانات رفاهی اش هم نسبت به اون دو تا بهتره؟ آخه تو سایت اطلس خودرو امکانات رفاهی رو میزنی چیزی نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.

2- تویوتا کرولا صفر

ممنون
    دوست من اون موقع که عرض شد سوناتا 2009 اون قیمت بالاست مال یه هفته پیش بود، اگه 90 پول داری بدون شک و شبهه و دل دل کردن بپر یه سوناتای 2010 سفید کم کار پیدا کن و حالشو ببر حدودای 90 و کمتر میشه خرید،

کرولا موتورش 1800 و امکانات رفاهی و ایمنی اش از سوناتا کمتره، ترمز سوناتا اصلا با کرولا یا سراتو قابل مقایسه نیست

جهت اطلاع شما و سایر عزیزان یه چرخ گندیده سوناتای 2010 رو سراتو 2000 یا نیو مزدا3 هم نمیدم

ماشین صفر نخر عزیزم بگرد کارکرده خوب پیدا میکنی

اصلا کجایی بیا ماشین خودم رو بخر و با اون جمله که پررنگش کردم منو عذاب وجدان نده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/CODE]یه قیمتی از کمری بگیر بهتر از همه اینا که گفتی کمری هستش مدل 2009 راست کارته، یه 2009 که 10000 تا رفته بود از نوییش میشد فهمید چقدر کم کارکرده و طرف گفت ترخیص 2012 هستش میدادن 94 تومن

قیمت ماشینای ایرانی ارزون قیمت تر بیشتر و خیلی بیشتر بالا رفتن تا این ماشینای خارجی اینا خودشون رو بعد از عید نشون میدن و اونا هم بعد عید داغونن، تندر بخری 35 یا مثلا 207 اتو بخری 53 واقعا که مردم یه چیزی شون میشه

روی سوناتا نسبت به انتظاراتت از ماشین شک نکن مخصوصا مدل 2009 و 2010 رنگهای خوب هم بخر از همه بهتر سفید دوست داشتی مشکی یا سرمه‌ای

پول داری دل دل نکن از سه ماه پیش به همه و همه جا گفتم بخرید که شب عید واویلا لیلی میشه
    Last edited by a_rudi_1380; 24-01-2013 at 10:27. دليل: درج صرفا جهت اطلاع

6. این کاربر از a_rudi_1380 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

در مورد کیفیت سراتو میشه مطمئن بود؟
    امکانات رفاهی اش هم نسبت به اون دو تا بهتره؟ آخه تو سایت اطلس خودرو امکانات رفاهی رو میزنی چیزی نمیاد
    سراتو در گروه خودروهای کره ای در حد خودش کیفیت خوب و قابل قبولی داره
    اینم برخی امکاناتش

ايربگ : راننده - سرنشین - جانبی - پرده ای - مجموعا 10 عدد
    ترمز و كنترل : جلو دیسکی خنک شونده - عقب دیسکی - ABS - EBD - BAS
    تهويه هوا : کنترل اتوماتیک
    صندلی : دستی - گرم کن - پشت سری های فعال هنگام تصادف
    شيشه ها : برقی
    آينه : برقی - گرم کن
    چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - مه شکن جلو
    سایر امكانات : سنسور پارک - کروز کنترل - سانروف

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

جهت اطلاع شما و سایر عزیزان یه چرخ گندیده سوناتای 2010 رو سراتو 2000 یا نیو مزدا3 هم نمیدم

ممنون رفیق
    امروز سراتو 1600 رو دیدم به نظر که بد نمیاد دیدم نسبت بهش از بقیه مثبت تر شد
    ولی این جمله تون آیا منبع موثقی داره؟ چون داشتم تصمیم میگرفتم که همینو بردارم که یهو ابن جمله شوکم کرد !
    محمد میگفت سراتو با کیفیت هست دیگه ، صفرم که هست خیالم راحته ، ولی اگه مشکلی داشته بگین
    سوناتا هم واقعا ماشین عالی هست ولی همون بحث اطمینان به صاحب قبلی پیش میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون رفیق
    امروز سراتو 1600 رو دیدم به نظر که بد نمیاد دیدم نسبت بهش از بقیه مثبت تر شد
    ولی این جمله تون آیا منبع موثقی داره؟ چون داشتم تصمیم میگرفتم که همینو بردارم که یهو ابن جمله شوکم کرد !
    محمد میگفت سراتو با کیفیت هست دیگه ، صفرم که هست خیالم راحته ، ولی اگه مشکلی داشته بگین
    سوناتا هم واقعا ماشین عالی هست ولی همون بحث اطمینان به صاحب قبلی پیش میاد
    دوست من
    هر خودروی اهدافی رو دنبال میکنه
    و هر خودرو معایب و مزایایی داره
    و هر خودرو متناسب با ملاک های اشخاص از رتبه خاصی برخوردار میشه

سوناتا و مزدا 3 هر کدوم برای هدفی ساخته شدن
    سوناتا یک سدان خانوادگی نیمه لوکس جادار و راحت با امکانات مناسب در حد خودش هست
    مزدا 3 خودرویی در کلاس سدان اسپرت قرار میگیره که به دلیل این ویژگی های اسپرتی
    که در مزدا 3 وجود داره اون راحتی و نرمی که سوناتا داره رو مزدا 3 نداره
    در عوض مزدا 3 خودرویی سخت کار با موتوری با عملکرد بسیار عالی و مصرف سوخت واقعا چشمگیر هست
    که بیشتر قشر جوان میپسندن
    سراتو هم عملکردی شبیه به مزدا 3 داره و نزدیک به هم هستن
    حالا شما باید بسنجی و ببینی ملاک های خودت دقیقابا کدوم یکی از این خودرو ها همخوانی داره و انتخاب کنید.

11. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

دوست من
    هر خودروی اهدافی رو دنبال میکنه
    و هر خودرو معایب و مزایایی داره
    و هر خودرو متناسب با ملاک های اشخاص از رتبه خاصی برخوردار میشه

سوناتا و مزدا 3 هر کدوم برای هدفی ساخته شدن
    سوناتا یک سدان خانوادگی نیمه لوکس جادار و راحت با امکانات مناسب در حد خودش هست
    مزدا 3 خودرویی در کلاس سدان اسپرت قرار میگیره که به دلیل این ویژگی های اسپرتی
    که در مزدا 3 وجود داره اون راحتی و نرمی که سوناتا داره رو مزدا 3 نداره
    در عوض مزدا 3 خودرویی سخت کار با موتوری با عملکرد بسیار عالی و مصرف سوخت واقعا چشمگیر هست
    که بیشتر قشر جوان میپسندن
    سراتو هم عملکردی شبیه به مزدا 3 داره و نزدیک به هم هستن
    حالا شما باید بسنجی و ببینی ملاک های خودت دقیقابا کدوم یکی از این خودرو ها همخوانی داره و انتخاب کنید.
    متوجه منظورتون هستم
    بیشتر خواستم کیفیت ساخت و ادوات سراتو رو بدونم و اگه خوب باشه همینو بردارم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

متوجه منظورتون هستم
    سراتو نسل جدیدش
    هم تغییرات مناسب داشت و هم افزایش کیفیت.
    شما به راحتی میتونی به نمایشگاه مراجعه کنی و سراتو رو از نزدیک ببینی بشینی داخلش
    و همه این موارد رو بررسی کنی
    سراتو کیفیت لازم برای پسندیدن مشتری رو داره

14. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

متوجه منظورتون هستم
    سراتو از لحاظ کیفیتی در مقایسه با ماشینای هم رده خودش جزء باکیفیت‌ترین‌هاست. از این لحاظ خیالتون راحت باشه.
    میتونید به مدلایی که جند سال کار کردن نگاه کنید و میبینید که افت کیفیت محسوسی ندارن.
    اتفاقاً با دوستمون کمی اختلاف نظر دارم، چون به نظرم سوناتای نسل قبل از لحاظ کیفیتی اونقدر هم تعریفی نیست، و اون چیزی که من دیدم، مثلاً داخل سوناتای 2007 رو ببینید، نسبت به صفر خیلی رنگ و رو رفته تر هست. (این یه مشکل کلی هست که توی ماشینای نسل قبل کره ای میبینید ولی نسل جدید واقعاً کیفیتشون چند برابر و در حد ژاپنی و اروپایی شده) مزدا3 و سراتو، هر دو ماشینای یا کیفیتی هستن و من به شخصه افتی توی کیفیت این دو ماشین بعد از چند سال ندیدم.
    تنها انتقادی که میتونم به انتخابتون بکنم، شاید موتور 1600 اون اون چیزی که میخواید نباشه.

16. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •