با تشکر ولي براي دانلود پسورد مي خواد
با تشکر ولي براي دانلود پسورد مي خواد
Last edited by internet; 01-08-2007 at 10:49.
حواسم نبود
این رو وارد کنید:راستی چنانچه در دیدن زیرنویس مشکلی بود بگید یکی دیگه رو آپلود کنم ..چون این فیلم زیرنویسهای مختلف داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی که برای فیلم آخر زمان میذارم اصلاح شده توسط خودم هستش..زمان بندیش تنظیم شده فقط به صورت 2 پارت هستش یعنی وقتی زمان زیرنویس اول تموم میشه ادامه فیلم رو باید با پارت 2 زیرنویس ببینید .به این صورت که زیر نویسها رو باید جدا از هم بذارید به این دلیل که پخش کننده فیلم شما بطور خودکار فقط زیرنویس شماره 1 رو نشون داده برای اینکه دومی رو ببینید باید حتما زیرنویس شماره 1 رو به یک محل دیگه کپی کنید تا مدیا پلیرتون بتونه دومی رو تشخیص داده .
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منظورت چیه ..التبه من امین نیستم...بهترینش چیه یعنی چی؟
.
دوستان من دوباره تاپیک رو گشتم ولی زیرنویس فیلمی که می خواستم رو پیدا نکردم
از دوستان اگه کسی زیر نویس فیلم The Guardian رو داره
یه زحمتی بکشه بذاره ...
سلام
متاسفانه روي اين سرور امکان دانلود وجود نداره اگه مي شه اينجا آپلود کنيد که اين سرور خيلي ضعيف هست :
نيم ساعت در گير دانلود ده کيلويابت بودن خيلي حرفه اصلا هيچي قبول نمي کنه پسورد هم که مي دي وارد مي شه يه کد عددي هست هر چي بهش مي دي دوباره بر مي گرده صفحه ي اولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
منظورم سايت زيرنويس فيلم هاست
سلام ... رفقا کسی زیرنویس American Pie 3 رو نداره ؟؟؟
اینی که توی تاپیک گذاشته شده تاخیر داره ... خواستم با برنامه ی Subtitle Workshop ویرایشش کنم که پیغام
داد فایلتون بی اعتبار هست و قالبش فرق فوکوله !!!
ممنون
سلام
برای زیرنویس های انگلیسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
با این آموزش و برنامه میشه فایلهای sub/idx رو هم جلو عقب برد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
پستهایی که جواب نمیگیرن یعنی زیرنویسسی براشون پیدا نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)