به نظر من تو این رده قیمت گوشی اونم با این همه امکانات برتر موتورولا کسی سراغ نوکیا و سونی اریکسون نمی ره.آخه هم دوربینش بهتره و هم صداش با نصب فایل دیووونه میشه...
به نظر من تو این رده قیمت گوشی اونم با این همه امکانات برتر موتورولا کسی سراغ نوکیا و سونی اریکسون نمی ره.آخه هم دوربینش بهتره و هم صداش با نصب فایل دیووونه میشه...
یعنی چی نمیخوره؟ میشه بیشتر بگی. منظورت اینه که ورژن نرم افزارایی که نصب میکنم بالاست. یا چی؟
آخه من این نرم افزاری که میخوام دوباره نصب کنم قبلا داشتم و استفاده هم میکردم. ولی الان نمیشــــــــــه !
راه حلش چیــــــــــــــــــــه ؟
میشه کیفیت فیلم بردارسشم درست کرد اگه میشه بگید با چی و چطوری؟؟؟
اگه اینم خوب بشه واقعاً موتورولا یک معجزه وارد بازار کرده...
دوستان عزيز سلام
من گوشيه موتورولا v3 دارم ولي نميدونم چي کار کنم که بعد از 60 سانيه بولوتوثش خاموش نشه
آخه بعد از 1 دقيقه خاموش ميشه
اگه ممکنه منو راهنمايي کنيد
با اجازه بزرگترا.
میتونی وقتی میری رو قسمت فیلم برداریش option رو بزنی و تنظیمش کنــــــــــــــــــــی.
عزیز این 60 ثانیه برای اینه که بقیه شما رو پیدا کنن!! و این در حالتی است که اگه power on باشه!!! بلوتوث شما روشن همیشه!!!! و البته از باتری شما کسر میکنه!!!
ولی اگه بخواید همیشه برای همه روشن باشین و پبدات کنن !!! من تا حالا به چیزی بر نخوردم!!!
فکر کنم اگه یه سرچ کوچیک تو مپ هک که قبلا گذاشته بودم بزنی بد نباشه!!
ببین !!! اگه دقت کرده باشی وقتی یک فایل رو نصب میکنی!!! قبل از اینکه ok دوم رو بزنی!! مشخصات فایل رو بت میده!!! که یکیش ورژن اونه!!
حالا اگه شما میگین!!! این فایل رو قبلانصب کردین!!! و الان نمیشه !!! یه مستر ریسیت کنین و امتحان کنیذ بینید جواب میده یا نه!!!!
یه سر هم به اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GsM; 20-01-2007 at 11:43.
یکی از را هایاون همونی است که دوستمون HITLER_fashist گفت
راه دیگه هم استفاده از seem هست که باید فایل رو دان کنی و بگردی دنبال کیفیت فیلم برداری!!!
راستی mksarv جان اگه اطلاعات بیشتر در این مورد و کار با سیم میخوای!!! به کلوپ 2 سر بزن 10 صفحه آخر!!
این درایور رو ببینید دان میشه!!! واسه اونایی که مشکل داشتن در وصل گوشیشون به کامپیوتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)