دوستان یه سوال
اگر برزیل از روسیه 3-0 ببازه
بعد ما رو 3-2 ببره کی صعود میکنه ؟![]()
دوستان یه سوال
اگر برزیل از روسیه 3-0 ببازه
بعد ما رو 3-2 ببره کی صعود میکنه ؟![]()
فکر کنم به بازی مستقیم نگاه میکنن و برزیل میره![]()
ببخشید یسوال تقریبا بی ربط به من پیام زدن سایت رایتل و سیم کارت و این حرفا
حالا سایت اینقدر شلوغه اصلا مرحله دوم نمیره و ثبت نام اولیه مونده! نمیشه بعدا ثبت نام کرد بقیه مراحلش رو؟
((چون بخاطر پیش بینی نتیجه مسابقه بود اینجا مطرحش کردم))
دوستان بازی ایتالیا - آمریکا رو از دست ندین، بازی جذابی هست.
آمریکا هم در آینده ای نزدیک برای بازی های دوستانه میاد ایران.
ولاسکو قرار نیست با کواچ قیاس بشه : استارت بزرگ شدن تیم با ولاسکو زده شد و باید با همطراز ولاسکو ادامه پیدا میکرد . ما 6 بازی امسال توی تهران داشتیم که تماشاچیا یه اصل جدانشدنی واسه بردامون بودن . بردایی که در نبود چند ستاره و نیمکت دومشون بدست اومد !! توی 6 بازی خارج از خونه به جز برزیل خسته که سایه برزیل هم نبوده 4 بازی رو بد باختیم ! همونجاها هم ضعف ارنج و ضعف دید کواچ نسبت به همه چی ارومه توی بازی بود ! نه اینکه کار بزرگی نشده برد تیمای بزرگ توی تهران ولی اگه بخواد ایران توی والیبال اقایی کنه و به سرنوشت فوتبالش دچار نشه باید و باید نقاط ضعفش رو هم ببینه . با یه برد همون قدر نباید مغرور شد که از باختای تیم نباید دلسرد ! ولی بخوایم به کم قانع بشیم سال دیگه توی لیگ با امثال عبادی پورهای بی تجربه که توی بازیای مهم جهانی میخوان بزرگ بشن نتیجه خوبی نمیگیریم !
بنا به یه سری از دلایل بعد مدتها یه پست توی این قسمت ( فروم ورزشی ) دادم و الا این نظر بنده توی همون روزای برد توی تهران هم بوده ! تیم رو به پیشرفت وقتی هستش که بازیکن خداحافظی کرده رو برنگردونیم به تیم ! ظریف بازیکن بدون جانشینی نشون داده . لااقل منی که تفریحی والیبال بازی میکنم میدونم که این پست اگه حساسترین نباشه یکی از نقاط قوت تیمهاست !چند وقت بود ضعف دریافت عقب تیم کمرنگ بود : وقتی در نبود ظریف پررنگ میشه مشخص میشه یه جای کار میلنگه >> اونم جایی که باید تیم پیشرفت داشته باشه نه پسرفت ! دید کواچ وقتی ضعیفه که بنده بیننده میبینم معروف بارها اشتباه پاس سرعتی داره وقتی 13 حریف ( تا حدودی 14 ) توی زمینه و مدام دفاع میشن ! ولی تغییر و تذکری توی تغییر تاکتیک داده نمیشه !
کلا اگه بخوایم توی باد بردها بخوابیم نه حق با منه نه شما : حق با کاویانی و محتشمیانه . حقی که شاید به ضرر والیبال باشه !
با حرفای مجتبی موافقم...ما زیادی قانعیم اینکه با روسیه خوب بازی کنیم و یه ست هم بگیریم برامون کافی بود.در حالی که کسی به این که ما پتانسیل بردن رو هم داریم اشاره نمیکرد.از مجری و گزارشگر بازی گرفته تا تک تک مردم.به نظرم بازیکن ها هم بعد گرفتن دو ست قانع شده بودن و اون تلاشی رو که باید برا بردن میکردن نکردن.به هر حال اونها هم از دل این مردمن و تفکراتشون مثل بقیه...قانعن!
در ضمن اینکه بعضی بچه ها عملکرد کواچ با ولاسکو مقایسه میکنن و میگن که باکواچ بهتر نتیجه گرفتیم و تا مرحله ی نهایی اومدیم، فراموش نکنن که ولاسکو چه تیمی رو تحویل گرفت و ازش چی ساخت ؟! ولی کواچ در بهترین شرایط تیم که حاصل کار ولاسکو بود اونو تحویل گرفت...
مگه به تعداد ست ها نیست ؟
قوانین این مرحله فرق میکنه ؟
سرمربي واليبال روسيه: احمقانه بازي کرديم!
ورونکوف پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: بازيکنانم به دستورات تاکتيکي من توجه نداشتند و احمقانه بازي مي کردند.
سرمربي تيم واليبال روسيه اظهار کرد: بازيکنان من خيلي بازي احمقانه اي انجام دادند. من هر دستور تاکتيکي دادم آن ها کار ديگري مي کردند. متاسفانه بازيکنان روسيه خيلي با غرور باز مي کنند و اين اصلا خوب نيست. مجبور شدم در ست پنجم تغييراتي انجام دهم. اگر تغيير تاکتيک نمي دادم قطعا بازي را مي باختيم.
این عکس ـه مال تیم صربستان ـه نه روسیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)