تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 99 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگر برزیل از روسیه 3-0 ببازه
    بعد ما رو 3-2 ببره کی صعود میکنه ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگر برزیل از روسیه 3-0 ببازه
    بعد ما رو 3-2 ببره کی صعود میکنه ؟
    فکر کنم به بازی مستقیم نگاه میکنن و برزیل میره

3. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ببخشید یسوال تقریبا بی ربط به من پیام زدن سایت رایتل و سیم کارت و این حرفا
    حالا سایت اینقدر شلوغه اصلا مرحله دوم نمیره و ثبت نام اولیه مونده! نمیشه بعدا ثبت نام کرد بقیه مراحلش رو؟

((چون بخاطر پیش بینی نتیجه مسابقه بود اینجا مطرحش کردم ))

5. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوستان بازی ایتالیا - آمریکا رو از دست ندین، بازی جذابی هست.
    آمریکا هم در آینده ای نزدیک برای بازی های دوستانه میاد ایران.

7. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منم تو این بازی کواچ رو مقصر میبینم آقا مجتبی ولی حواسمون باشه که ایرانِ ولاسکو تو لیگ جهانی نهم شد ولی ایرانِ کواچ رفته بین 6 تیم
    تجربه، روند رو به رشد و ... همه تاثیر داره، قبول ولی تیم کواچ حداقل عقب گرد که دیگه نداشته؟ درسته؟
    ما با همین کواج هم می تونیم به مدالهای جهانی برسیم

خیلی مهمتر از این تورنومنت که توش هستیم، بازیهای قهرمانی جهان شهریورماه هست، بعدش مسابقات دیگه و نهایتا المپیک 2016 که میتونه اوج کار این تیم باشه
    منم از خدامه که تو همین بازیهای ایتالیا اصلا قهرمان بشیم ولی عملکرد کواچ در این مسابقات (با وجود چند اشکال اساسی) افتضاح نبوده که هیچ در کل مثبت هم بوده

فقط دوست دارم یه بار با این فرهاد قائمی صحبت کنم بگم فدااایی داری !
    روحیه این بشر منو کشته به خدا
    تو همون امتیاز 12-7 وقتی بالاخره خود موزرسکی یه امتیاز رو خراب کرد (یعنی بچه های ما هم نگرفتن اون امتیاز رو) نیشش تا بناگوش باز بود و به بچه ها روحیه میداد
    عالیــــــــــه
    ولاسکو قرار نیست با کواچ قیاس بشه : استارت بزرگ شدن تیم با ولاسکو زده شد و باید با همطراز ولاسکو ادامه پیدا میکرد . ما 6 بازی امسال توی تهران داشتیم که تماشاچیا یه اصل جدانشدنی واسه بردامون بودن . بردایی که در نبود چند ستاره و نیمکت دومشون بدست اومد !! توی 6 بازی خارج از خونه به جز برزیل خسته که سایه برزیل هم نبوده 4 بازی رو بد باختیم ! همونجاها هم ضعف ارنج و ضعف دید کواچ نسبت به همه چی ارومه توی بازی بود ! نه اینکه کار بزرگی نشده برد تیمای بزرگ توی تهران ولی اگه بخواد ایران توی والیبال اقایی کنه و به سرنوشت فوتبالش دچار نشه باید و باید نقاط ضعفش رو هم ببینه . با یه برد همون قدر نباید مغرور شد که از باختای تیم نباید دلسرد ! ولی بخوایم به کم قانع بشیم سال دیگه توی لیگ با امثال عبادی پورهای بی تجربه که توی بازیای مهم جهانی میخوان بزرگ بشن نتیجه خوبی نمیگیریم !
    بنا به یه سری از دلایل بعد مدتها یه پست توی این قسمت ( فروم ورزشی ) دادم و الا این نظر بنده توی همون روزای برد توی تهران هم بوده ! تیم رو به پیشرفت وقتی هستش که بازیکن خداحافظی کرده رو برنگردونیم به تیم ! ظریف بازیکن بدون جانشینی نشون داده . لااقل منی که تفریحی والیبال بازی میکنم میدونم که این پست اگه حساسترین نباشه یکی از نقاط قوت تیمهاست !چند وقت بود ضعف دریافت عقب تیم کمرنگ بود : وقتی در نبود ظریف پررنگ میشه مشخص میشه یه جای کار میلنگه >> اونم جایی که باید تیم پیشرفت داشته باشه نه پسرفت ! دید کواچ وقتی ضعیفه که بنده بیننده میبینم معروف بارها اشتباه پاس سرعتی داره وقتی 13 حریف ( تا حدودی 14 ) توی زمینه و مدام دفاع میشن ! ولی تغییر و تذکری توی تغییر تاکتیک داده نمیشه !
    کلا اگه بخوایم توی باد بردها بخوابیم نه حق با منه نه شما : حق با کاویانی و محتشمیانه . حقی که شاید به ضرر والیبال باشه !

9. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

با حرفای مجتبی موافقم...ما زیادی قانعیم اینکه با روسیه خوب بازی کنیم و یه ست هم بگیریم برامون کافی بود.در حالی که کسی به این که ما پتانسیل بردن رو هم داریم اشاره نمیکرد.از مجری و گزارشگر بازی گرفته تا تک تک مردم.به نظرم بازیکن ها هم بعد گرفتن دو ست قانع شده بودن و اون تلاشی رو که باید برا بردن میکردن نکردن.به هر حال اونها هم از دل این مردمن و تفکراتشون مثل بقیه...قانعن!
    در ضمن اینکه بعضی بچه ها عملکرد کواچ با ولاسکو مقایسه میکنن و میگن که باکواچ بهتر نتیجه گرفتیم و تا مرحله ی نهایی اومدیم، فراموش نکنن که ولاسکو چه تیمی رو تحویل گرفت و ازش چی ساخت ؟! ولی کواچ در بهترین شرایط تیم که حاصل کار ولاسکو بود اونو تحویل گرفت...

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم به بازی مستقیم نگاه میکنن و برزیل میره
    مگه به تعداد ست ها نیست ؟
    قوانین این مرحله فرق میکنه ؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حذف بشه !!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرمربي واليبال روسيه: احمقانه بازي کرديم!

ورونکوف پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: بازيکنانم به دستورات تاکتيکي من توجه نداشتند و احمقانه بازي مي کردند.

سرمربي تيم واليبال روسيه اظهار کرد: بازيکنان من خيلي بازي احمقانه اي انجام دادند. من هر دستور تاکتيکي دادم آن ها کار ديگري مي کردند. متاسفانه بازيکنان روسيه خيلي با غرور باز مي کنند و اين اصلا خوب نيست. مجبور شدم در ست پنجم تغييراتي انجام دهم. اگر تغيير تاکتيک نمي دادم قطعا بازي را مي باختيم.

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سرمربي واليبال روسيه: احمقانه بازي کرديم!

ورونکوف پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: بازيکنانم به دستورات تاکتيکي من توجه نداشتند و احمقانه بازي مي کردند.

سرمربي تيم واليبال روسيه اظهار کرد: بازيکنان من خيلي بازي احمقانه اي انجام دادند. من هر دستور تاکتيکي دادم آن ها کار ديگري مي کردند. متاسفانه بازيکنان روسيه خيلي با غرور باز مي کنند و اين اصلا خوب نيست. مجبور شدم در ست پنجم تغييراتي انجام دهم. اگر تغيير تاکتيک نمي دادم قطعا بازي را مي باختيم.
    این عکس ـه مال تیم صربستان ـه نه روسیه !

15. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •