کسی نبود بعد از این مدت جواب ما رو بده؟
کسی نبود بعد از این مدت جواب ما رو بده؟
وجود فینگر خوبه اما نبودش هم مشکلی نیست
برا فینگر فعال بشه حتما باید پسورد فعال بشه
پس اگه کسی بتونه پسورد رو باز کنه فینگر کاری نمی تونه بکنه
فقط زمانی ک از بایوس فعال باشه قابل اعتماده
ولی دقتش فوق العاده بالاست تو شناسایی
سلام
من قصد دارم لپ تاپ همین مدل رو بگیرم با این کانفیگ:
مشخصات فیزیکی: ابعاد: 22.8 × 256 × 375 میلیمتر - وزن: 2.29 کیلوگرم
پردازنده مرکزی: Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM: ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی: ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی: AMD Radeon HD 8750M 2GB
صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات: DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
کسی این کانفیگ رو داره؟؟؟ مشکلی ندارن؟
باتری برای من مهمه؛ باتری در حالت عادی (بدون بازی و فیلم و ... ) چند ساعت دووم میاره؟
ممنون![]()
دوستان عزیز کسایی که لب تاپ رو دارن میتونن در مورد صفحه نمایشش منو راهنمایی کنن
همین کانفیگ که دوست عزیز پست بالا اشاره کردن مدنظرمه فقط از صفحش مطمئن نیستم
بین این مدل و z510 از لحاظ صفحه نمایش چقدر اختلاف هست ؟؟؟ اگه با عکس نشون بدین خیلی عالی میشه
اگه صفحه نمایششون مشابه هست پس z510 بهتره چون گرافیکش که تو سایت نوتبوکچک نوشته بهتر از 8750 هست
البته باطری این 6 سلولی و جداشدنی هست ولی لنوو 4 سلولی
---------------------
البته نیم نگاهی هم به lenovo flex دارم درسته سی پی یوش از این دو مدل اچ پی و ز510 ضعیفتره عوضش صفحش IPS-FHD هست و همچنین لمسی که لذت استفاده از وین8 رو دوچندان میکنه
والبته گرافیکش هم خیلی بهتر از 740 و 8750 هست
نوع مصرف من معمولی تماشای فیلم و وب گردی و بازی متوسط در حد فیفا و پیس - اونم روزی یکی دوساعت
سلام
منظورتون رو ازمشکل نفهمیدم اما نخیر مشکلی ندارن !
باتریش 6 سلولی هست و خیلی راحت در حال عادی بالای 5 ساعت شاید 6 ساعت هم دووم بیاره:
![]()
سلام
اگر شما فقط بازی در حد فیفا و Pes میخوای پس چرا داری گرافیک 8750 و GT 740 رو مقایسه میکنی اینا فقط در حد چند درصد اختلاف دارن
من چون از نزدیک مدل z510 رو ندیدم نمیتونم مقایسه ای بکنم و بگم کدوم بهتر هست ، تو همون سایت نوت بوک چک میتونی مقایسه اشون کنی خودش همه جوره عکس گذاشته و زاویه دیدشون رو هم نشون داده! فقط حواست باشه برای z510 مدل فول اچ دی اش رو هم گذاشته ( چنگی به دل نمیزنه)
دوست عزیز من لبتاپی میخوام که علاوه بر مقاومت بتونه چد سال این بازیهای فیفا و pes رو اجرا کنه واسه همین به کرات گرافیک هم توجه دارم همچنین عمر باطری
در مورد صفحه نمایش این لنوو فلکس خیلی وسوسم میکنه
بنظرتون قدرت سی پی یو سری m-U چقدر در واقعیت با هم تفاوت دارن
تو سایت مقایسه پردازشا -دیدم 40 درصد ضعیفتره
ولی با توجه به اینکه فلکس گرافیکش 840 هست و تو سایت نوتچک رتبش بالاتر از 8750 و 740 انودیا هست
تو اجرای بازی چقدر این سی پی یو سری u تاثیر میذاره ؟؟؟
اگه زیاد فرقی ندارن با توجه به نوع مصرف من که زیاد کار سنگینی ندارم همین سی پی یو فلکس کارم رو راه میندازه
هیچ جوره نمیشه از صفحه فلکس گذشت ( با توجه به ویدیوهای یوتیوب![]()
بله گرافیک 840 قابل قبوله اما خوب هر بازی که گرافیک 840 بکشه گرافیک های 740 و 8750 هم میکشن ، با چند فریم پایین تر
صفحه نمایشش هم بسیار آدم رو شیفته خودش میکنه اما از لحاظ لمسی بودن برای من که چندان مطلوب و مورد پسند و کاربردی نیست ، همین الان فقط خواستم یه ثانیه حس لمسی بودن بگیرم دستم رو آوردم بالا تا بزارم روی مانیتور زورم اومد ، حال فکر کن تو میتونی فقط 10 دقیقه دستت رو بیاری بالا و بخوای روی یه مانیتور 15 اینچی اینور و اونورش کنی ؟؟؟؟؟ اصلا خسته کننده هست
تازه با توجه به اینکه تبلت نیست که راحت بتونی مثل عروسک تو دستت بازیش بدی
در مورد پردازنده هم حق با شماس ، فرکانسش پایینه ، و اگر بخوای کارای پردازنده محور انجام بدی و یا اینکه بازیهایی رو انجام بدی که احتیاج به پردازش سنگینی داشته باشه با لگ و افت فریم مواجه میشی با توجه به اینکه داری برای چند سال آینده ات برنامه ریزی میکنی
تازه علاوه بر اینهایی که نوشتم و سرت رو درد آوردم نکته اخر هم باید اضافه کنم و اون هم اختلاف قیمتی هست که باید در قبال خرید مدل لنوو فلکس پرداخت کنی..
سلام
من هم بین این مدل و Z510 مونده بودم که تصمیم گرفتم اینو بگیرم.
منظورم از مشکل این بود که من شنیده بودم یه سری از Z510 ها
که وارد ایران شده، هارد شون مشکل داره و میگم خدای نکرده اینم از این سری مشکلات در واردات و ... نداشته باشه.
.
.
.
یه سوال خیلی مهم:
امروز رفتم بازار کامپیوتر رضا و پاساژ ایران که قیمت بگیرم و ...
که یه نفر از فروشنده ها می گفت از این مدل مدنظر من، فقط کانفیگ ( i5 و رم 4 ) اصله و بقیه شون (رم 6 و رم 8) همش کاستوم شده. می خواستم بدونم درسته؟؟
از کجا بفهمم لپتاپی که دارم می خرم، کاستوم شده یا نه؟
صرفا جهت اطلاع:
قیمت (i5 و رم 8): 2 میلیون و 50 هزار تومان
z510 ها آره تو فروم دیدم بعضی ها هاردشون مشکل داشته و ارور میداده
این قضیه که شما میگی کاستوم شدن رو من هم شنیدم و فکر میکنم هم تقریبا صحت داشته باشه یعنی یک چیز عادی باید باشه
یعنی اکثر لپ تاپ ها همینطوری هستن ، در مورد رم و هارد خیلی زیاد هست ، هارد 750 رو برمیدارن یک ترا میزارن یا با میزان رم بازی میکنن
از نظر سود هم خوب براشون سود بیشتری داره چون الان دیگه پایه رم لپ تاپ ها همه 4 گیگ هست ، اینا با 4 گیگ رم وارد میکنن و خودشون میزان رم رو بالا میبرن ، سود بیشتر میبرن
زیاد سخت نگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)