اره همون کار رو انجام بدید
این مدل رو تاحالا ندیدم تو نت هم چیزی نیست اسم دقیقش چیه؟
الان بهترین مدل میکروتیک تو رنج معمولی sxt هست
Sent from my iPad using Tapatalk
اره همون کار رو انجام بدید
این مدل رو تاحالا ندیدم تو نت هم چیزی نیست اسم دقیقش چیه؟
الان بهترین مدل میکروتیک تو رنج معمولی sxt هست
Sent from my iPad using Tapatalk
خوب اون کادر note چی هست ؟
اره منم قبلا سرچ کرده بودم تونت نبود ...نمیدونم چرا؟ دوست داری یه عکس بگیرم ازش برات بفرستم؟
این اسمه دقیقشه
رفیق من اشتباه کردم این مدلش نیست رفتم همونsxt سرچ کردم دیدم خود مودممه ببخشید..
نمی دونم منظور تون از نوت کجاست ولی به کار اضافه ای نیاز نیست
SXT یه گروه از رادیوهای شرکت میکروتیک هست که تو این گروه انواع مختلف رادیو با توان های مختلف وجود دارند باید ببینید رادیوی شما کدوم مدل SXT هست همشون هم شبیه هم هستند
iمتاسفانه مدل دقیقشو نمیدونم چون جعبشو به ما ندادن .....خیلی ممنونم ازت![]()
sxt 5nd r2 اینم مدل دقیقش تازه فهمیدم با استفاده از winbox
یدوست من مطمینی که اینگونه تنظیم میشه چون یکم winbox پیچیدست الان که به رادیویی غیر از ریزپردازان دانش وصل شدم ارور رمز اشتباه نداد؟...ولی به نت وصل نمیشه ..الا دوباره برگردم به رادیوی ریزپردازان ....اینو گفتم چون معمولا وقتی من همین رادیویی که استفاده میکنم رمز اشتباه بزنم ارور میده .... یه چیز دیگه یه تنظیماتی هست تو winbox اسمش diall out اونجا یه نام کاربری هست و رمز که همون یوزر و پسورد ibsng منه
این نمیخواد عوض کنیم ؟...ببخشید که اینقدر اذیتتون کردم
رمز وینباکس رو میگید یا اکانت تون؟
شما از کدوم شرکت وایرلس دارید؟
خودتون رادیو رو کانفیگ کردید؟
الان چطوری به اینترنت وصل می شید اتوماتیک خودش وصل میشه یا روی ویندوز اکانت pppoe ساختید؟
رمز وینباکسم ....
منظورم اینه:
2-ریزپردازان دانش ...
3-نه یکی از این شرکت بالایی اومد کانفیگ کرد
4- نه اتوماتیک وصل میشه
خوب اون رمز فقط برای ورود به رادیو و وینباکس هست ربطی به اکانت شما نداره رمز برای اینه که کسی وارد رادیو شما نشه و تنظیمات رو دستکاری نکنه
نوت هم مهم نیست بهش کاری نداشته باش
یوزر و پسورد اکانت تون هم توی رادیو ست شده و فقط وقتی بدرد می خوره که به رادیو ریزپردازان وصل شده باشید
من که تا الان اسم این شرکت رو روی هیچ سیگنالی ندیدم وقتی سرچ می کنی اسم شرکت (دکل) چی هست؟
Last edited by arash59b; 03-08-2014 at 21:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)