سلام
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم محصولات ایران خودرو می رساند، شرایط فروش فوری شهریورماه 94 به شرح جدول پیوست از روز یکشنبه مورخ ٩۴/٠۶/٠١ الی ٩۴/٠۶/٣١ و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
![]()
سلام
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم محصولات ایران خودرو می رساند، شرایط فروش فوری شهریورماه 94 به شرح جدول پیوست از روز یکشنبه مورخ ٩۴/٠۶/٠١ الی ٩۴/٠۶/٣١ و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
![]()
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، طرح پیش فروش پلکانی چهار مرحله اي شهریور ماه 94، از روز دوشنبه مورخ 94/06/02 تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جداول پیوست ( جدول شماره1 و 2 ) ارائه می گردد.
![]()
قیمت ها حتی 1000 تومنم کمتر نشده...
امیدوارم مردم دست از این تحریم برندارن....
یک سوال داشتم دوستان ،
الان ایران خودرو برای مثال ماشین دنا رو قسطی زده پیش پرداخت ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، بعد یک قسط به مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه مبلغ ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه هم ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال پرداخت میکنیم.
الان پیش پرداخت ها رو که جمع ببندی میشه مبلغ 220,000,000 میلیون ریال
قیمت خود ماشین نقد رو هم زده ۴۲۳,۹۳۳,۰۰۰ میلیون ریال،
الان مبلغ 203,933,000 باقی میمونه ، میخواستم بدونم این مبلغ رو کی پرداخت میکنیم ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
یک سوال داشتم دوستان ،
الان ایران خودرو برای مثال ماشین دنا رو قسطی زده پیش پرداخت ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، بعد یک قسط به مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه مبلغ ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه هم ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال پرداخت میکنیم.
الان پیش پرداخت ها رو که جمع ببندی میشه مبلغ 220,000,000 میلیون ریال
قیمت خود ماشین نقد رو هم زده ۴۲۳,۹۳۳,۰۰۰ میلیون ریال،
الان مبلغ 203,933,000 باقی میمونه ، میخواستم بدونم این مبلغ رو کی پرداخت میکنیم ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دقت کنید نوشته مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه که پس از کسر سود و بر اساس قیمت روز خودرو محاسبه میشه
-----------------------------------
از منابع موثق خبر به من رسید که بالاخره موتور توربو شارژر EF7 از شهریور ماه تولید انبوهش شروع شده و تا آخر سال تنها بر روی خودروی سورن عرضه میشه و دنا و سمند تا آخر سال تنها با موتور های XU7 و EF7 معمولی به بازار عرضه خواهند شد
به نظر حرکت مشکوکی میاد برای شکستن کمپین نخریدن خودرو
حالا فرقش با عادی ها چی هستش؟
اینجوری که دوستان از نقص های پنهان این EF7 عکس انداختن ( روغن ریزی ها و ... ) ، اینم اگه همونجوری باشه بهتره آدم کلا نخره تا به اون دردسر ها دچار نشه .
این شرکت های بنجل ساز باید دیکتاتوری شون از بین بره
من خودم الان خیلی ماشین لازمم ، پول هم دارم ، اما ثبت نام نمیکنم ، شده تا بهار سال دیگه هم بدون ماشین سر میکنم .
سلام کسی از شرایط جدید فروش سایپا خبر داره؟
برای شهریور شرایط جدیدی اعلام کرده؟
به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)