من هم آپدیتو ریختم هم کرک v5 رو.نرم افزارای موردنیاز هم نصبه.کارت گرافیکم هم آپدیته.هر بار بازی رو نصب می کنم هم به این شکله.خداییـــــــــــــــ ش بریدم دیگه(ویندوزم هشته)
![]()
من هم آپدیتو ریختم هم کرک v5 رو.نرم افزارای موردنیاز هم نصبه.کارت گرافیکم هم آپدیته.هر بار بازی رو نصب می کنم هم به این شکله.خداییـــــــــــــــ ش بریدم دیگه(ویندوزم هشته)
![]()
Last edited by M O H A MM A D; 10-01-2014 at 22:47.
اقا من هر کاری کردم نتونستم این برنامه 360 دسته رو طوری تنظیم کنم که rs فعال بشه
اگه میشه یه لطفی کنید بگین چطوری دسته معمولی رو با این برنامه طوری تنظیم کنم که بشه پنالتی رو گرفت
دوست عزیز این سایت کامل توضیح داده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل از ویندوز باشه . برای من تو ویندوز xp بعد از آپدیت اینجوری سیاه شد بعد کامپیوتر رو خاموش و روشن کردم دقت کن ریست فایده نداره باید خاموش کنی در کمال تعجب بعد از روشن کردن صفحه سیاهی دیگه نمیبینی!!!
![]()
خو لپ تاپم شبا خاموشه با این اوصاق باید درست میشده...![]()
سلام ...
من کرک ورژن 5 و ریختم دقیقا عین آموزش پست 1 جلو رفتم ... ولی بازیکنا خود به خود مصدوم میشن ... تا دقیقه 10 همه بازیکنا مصدوم میشن ..راه حلی هست ؟
سلام دوستان
من از سایت دانلودها بازی رو دانلود کردم، اصا بازیش به نصب هم احتیاج نداره، ولی واسه من ارور NOT RESPONDING میده، ولی واسه دوستم با همون کرک اجرا شد!
گرافیکم هم اپدیته
مشکلم با کرک جدید حل شد ولی بازی لگ داره!
کلا از بعد از fifa 13 برای اجرای بدون لگ این بازی به یه cpu سه هسته ای قوی یا چهار هسته ای متوسط احتیاج دارین...
سلام.بازیم قبلا موشکلی نداشت و بدون دوشواری اجرا میشد.ولی چند روزه وقتی میرم تو کریر همین که میخواد مسابقه شروع شه و آرم EA Sports میاد صفحه سیاه میشه و پیغام Blue Screen میده. موشکل از چیه؟تو پیغام نوشته Display driver has timeout from recovored یا یه چیزی تو همین مایه ها.چیکارکنم درست شه؟کمک....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)