اتفاقا خودم هستم عزیز اسمم فرهاد هست چطور مگه؟
اتفاقا خودم هستم عزیز اسمم فرهاد هست چطور مگه؟
هیچی.خواستم ورودت رو تبریک بگم و تشکر کنم از زحماتت.در ضمن....دوتا یوزر داری؟؟؟ بن نشی یه موقع....!
ویرایش:الان که خوب نگاه میکنم، میبینم که چهار سال پیش عضو شدی! پس تبریک نمیخواست.به هر حال... من هم توی بازیسنتر به اون تاپیک خیلی سر میزنم و استفاده میکنم.
Last edited by azorbet; 24-08-2008 at 10:37.
اوو چه خوب پس امیدوارم بتونم از تایپیکت و بچهاتون چیزی یاد بگیرم حیف که نمیشه اپ گزاشت به هر حال خوشبخت شدم دیدمت ای دی فرهاد برای خیلی وقت منه اون موقعه با pcsx2 06 کار میکردمالبته اگه براتون مشکل نیست من لینک گزاشتم میخوای بردارم؟
نه دیگه
اگه منظورم اون بود جلوش مینوشتم در ضمن پلی 1
منظورم Silent HIll 1 بود اونم نسخه Play Station 1 که میخوام رو کامپیوترم بازی کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با epsxe 1.7 یا psx1.13 هم هست راهت میتونی ران کنی این دیگه کاری نداره
سلام به دوستان خوب بلاخره pcsx2 390 راه بدون باگ و بدون هنگ بازی متال گیر3 رو یاد داد که شما باید در قسمت speed ---- تیکهارو بردارید و R. Mode MOD رو روشن کنید البته افت فریم دارید ولی دیگه هنگ نمیکنه![]()
![]()
نه اتفاقاً خیلی خوبه. بچه ها از سردرگمی درمیان!نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو گیم بازیهای ps1 رو از کجا درخواست بدم؟
سلام
من برنامه Epsxe v1.2 رو دارم و باهاش Crash Bash رو بازی میکنم و با بهترین کیفیت اجرا میشه ولی نمیشه بازی رو ذخیره کرد...میشه یکی بگه مشکل چیه؟...تشکر فراوان.
سلام دوست غزیز منظورت از سیو باز یی چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)