تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 752 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی من با تصوری که از Open و Closed برام ایجاد شد توی این چند پست کمی دو دل شدم :(

به قول دختر خانم ها ... اه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

با تشکر از دوستان که اینگهونه با حوصله جواب میدند.

حالا چند تا سوال دارم.

1:مگه پخش یک فایل MP3 (بیشتر به Mp3 تاکید میکنم چون اکثرا فکر کنم از این فرمت استفاده میکنیم) چقدر پیچیدست که مثلا میگیم فلان پلیر کیفیتش با فلان پلیر فرق میکنه؟
    من کاری به اون چیزی که داره ازش صدا رو میشنویم ندارم (بلندگو , هدفن,...) به خود قسمتی که فایل رو میخونه کار دارم
    یا بهتر بگم چه چیزی باعث میشه که شما بگید این پلیر صدای بهتری داره؟ مخصوصا در مدل های قابل حمل.
    و اگه بخوام با PC مقایسه کنم آیا احتمال داره کیفیت پخش PC که الان معمولا Onboard های 5.1 یا 7.1 یا ...هستند از یک پلیر قابل حمل کمتر باشه؟

2:معمولا بعد از اینکه صدا از SOund خارج شد وارد آمپ بلندگو میشه و از اونجا این صدا تقویت شده و به بلندگوها میره.که در این حالت کیفیت به آمپ و بلندگو و سیم و .... بستگی داره.

حالا اگه من بخوام به هر دلیلی از خروجی هدفن Speaker برای هدفن استفاده نکنم 2 راه بیشتر ندارم .
    یا باید مستقیم به خروجی Sound بزنم که فکر کنم صدای جالبی در نیاد
    ویا یک آمپ جدا بگیرم. و هدفن رو به اون وصل کنم.
    اول اینکه آیا راه دیگه ای هست یا خیر؟
    دوم اینکه این آمپ رو از کجا میشه خرید و مارک خوب با قیمت مناسب چیه؟
    سوم اینکه آیا در مورد Mp3 آیا آمپ جدا صدایی فراتر از آمپ بلندگو تولید میکنه و تفاوتی داره؟

ببخشید طولانی شد.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

حالا چند تا سوال دارم.

1:مگه پخش یک فایل MP3 (بیشتر به Mp3 تاکید میکنم چون اکثرا فکر کنم از این فرمت استفاده میکنیم) چقدر پیچیدست که مثلا میگیم فلان پلیر کیفیتش با فلان پلیر فرق میکنه؟
    من کاری به اون چیزی که داره ازش صدا رو میشنویم ندارم (بلندگو , هدفن,...) به خود قسمتی که فایل رو میخونه کار دارم
    یا بهتر بگم چه چیزی باعث میشه که شما بگید این پلیر صدای بهتری داره؟ مخصوصا در مدل های قابل حمل.
    و اگه بخوام با PC مقایسه کنم آیا احتمال داره کیفیت پخش PC که الان معمولا Onboard های 5.1 یا 7.1 یا ...هستند از یک پلیر قابل حمل کمتر باشه؟

2:معمولا بعد از اینکه صدا از SOund خارج شد وارد آمپ بلندگو میشه و از اونجا این صدا تقویت شده و به بلندگوها میره.که در این حالت کیفیت به آمپ و بلندگو و سیم و .... بستگی داره.

حالا اگه من بخوام به هر دلیلی از خروجی هدفن Speaker برای هدفن استفاده نکنم 2 راه بیشتر ندارم .
    یا باید مستقیم به خروجی Sound بزنم که فکر کنم صدای جالبی در نیاد
    ویا یک آمپ جدا بگیرم. و هدفن رو به اون وصل کنم.
    اول اینکه آیا راه دیگه ای هست یا خیر؟
    دوم اینکه این آمپ رو از کجا میشه خرید و مارک خوب با قیمت مناسب چیه؟
    سوم اینکه آیا در مورد Mp3 آیا آمپ جدا صدایی فراتر از آمپ بلندگو تولید میکنه و تفاوتی داره؟

ببخشید طولانی شد.
    یک قسمت هایی از صحبت هات رو درست متوجه نشدم و یک قسمتاییشم اگه بخوام توضیح بدم باز جناب seymour جوابش تخصصی تره.
    ولی فکر کنم لازمه به چند مورد اشاره کنم.
    یکی این که کیفیت کارت صدا به 5.1 بودن و 7.1 بودن نیست.
    یک مورد هم این که شما اگه کارت صدای خوب داشته باشین اتفاقا صدایی که به طور مستقیم از کارت صدا میگیرین خیلی با کیفیت میشه.
    و اینم باید بدونی که در اصل آمپلی فایر هایی وجود دارند که مخصوص هدفون هستند و کسی که بخواد واقعا صدای خوب از هدفونش بگیره باید بره سراغ آمپ هدفون و نه آمپلی فایر سیستم های صوتی خونگی. (البته صحبت بیشتر در مورد هدفون های قوی و گرون قیمت هست (حداقلش دیگه بالای 100 تومن). این به این معنی نیست که هدفون های ارزون تر صداشون با آمپ خوب نمیشه. قضیه اینجاست که معمولا هرچقدر هدفون قوی تر میشه تاثیری که از آمپ میگیره و تفاوتی که صداش میکنه بیشتر میشه. تا جایی که دیگه هدفون های بالای 200 و 300 تومن بدون آمپ صداشون زیاد در نمیاد و باید یه منبع تغذیه ی قوی و با کیفیت بهشون وصل شه تا کاراییشون معلوم بشه.
    در مورد اون سوالت راجع به تفاوت صدای پلیر و کارت صدا خب بستگی داره که چه پلیری با چه کارت صدایی مقایسه بشه. مسلما کارت صدای خوب صداش بهتر از پلیر خوبه ولی من خودم بعضی وقتا که با پلیرم (Cowon D2) آهنگ گوش میدادم صداشو به کامپیوتر ترجیح میدادم.
    Last edited by prowler88; 28-09-2009 at 20:46.

4. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا چند تا سوال دارم.

.
    تا زمانی که بحث داده های دیجیتال باشه کیفیت خیلی مطرح نمیشه، یه سطحی از خطا رو استاندارد تعریف میکنن و بعد میشه مشخص کرد یه وسیله ای اون سطح استاندارد رو داره یا نه اما وقتی پای آنالوگ میاد وسط همه چیز فرق میکنه و حتی سلیقه هم میاد وسط.
    تو پلیر ها یه چیپ DAC هست که کارش تبدیل دیجیتال به آنالوگه digital to analog cnverter

کمپانی های مختلفی از این چیپ ها میسازن که مدل به مدل مشخصاتشون فرق میکنه. مثلا cowon خیلی وقتا از چیپ های Wolfson استفاده میکنه. و این که این چیپ چقدر صدای با نویز و اعوجاح کمتر تولید میکنه و همینطور این که هدف از طراحی اون تولید چه سبک صدایی بوده خیلی مهمه.
    ضمن این که آمپلی فایر دستگاه و کیفیت قطعات و بورد پلیر هم تاثیر داره.
    همه ی این فاکتور ها پلیر ها رو از هم متفاوت میکنن.

6. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به همه

از میان دوستان کسی هست که یکی از این دو مدل رو داشته باشه یا لااقل با یکیشون چند دقیقه آهنگ گوش داده باشه ؟
    Creative Aurvana X-Fi
    Creative Aurvana Live

مشخصات هردو هدفون با ویژگیهای منحصر بفردشون (خصوصاً اولی) تو سایت Creative موجوده ولی در مورد هدفون باید گفت : "دیـــدن کی بـــود مـانـنـد شـنـیـدن؟ !
    پس کسی که حداقل یه ذره با همچین هدفونی به موسیقی گوش کرده باشه می تونه خیلی بهتر از نوشته ها و آمار و ارقام آدمو راهنمایی کنه.

سوال من اینجاس:
    آیا ارزش داره 250 یا 110 هزار تومن خرج یکی از این دو هدفون کرد ؟ آیا X-Fi به قیمتش می ارزه ؟ واقعاً این فناوری های جدیدی که تو این هدفون استفاده شده چقدر لذت گوش دادن به موسیقی رو بالا می بره ؟
    در مورد Live چی ؟ چون من به Live بیشتر علاقه دارم دوست دارم بیشتر ازش بدونم

خیلی ممنون میشم اگه کسی تجربیاتشو در میون بزاره

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ابتدا میخوام سوالم رو دوباره بپرسم ! به نظر شما انتخاب من که Aurvana بود رو به چه چیزی در قسمت مدل های Open تغییر بدم ؟! چون توی این چند صفحه Open رو برای خودم یک چیز خیلی بهتر تصور میکردم ...

به هر حال ...
    گذشته از این ... من مشکلی که فکر میکنم برام پیش بیاد و بهتره الان سوال کنم اینه که ...

البته این مشکل آقای Pa_Samimi هم هست تا جایی که متوجه شدم !

فرض کنید من هدفون خریدم و کارت صدای من که 7.1 هست ( مسئله کیفیت نیست !) تعداد کانال هاست .
    من اگر هدفون رو به یکی از خروجی ها . مثلا به خروجی دو کانال Front اصلی وصل کنم و تنظیمات صدا در ویندوز روی حالت 5.1 باشه وقتی من هدفون رو میذارم رو گوشم و یک فیلم با صدای 5.1 کاناله رو تماشا میکنم و گوش میدم به صدا ها فقط صدا های دو کانالی که دارم ازش خروجی میگیرم رو میشنوم ! یعنی Front ! یعنی من بقیه کانال ها رو ندارم و اونها از اسپیکر خارج میشند ! در کل یعنی من صدای ناقص دارم از هدفون !
    برای حل این مشکل من باید تنظیمات صدا رو تو ویندوز به 2.1 تغییر بدم تا تمام صدا ها رو از هدفون داشته باشم !

تا حالا که مشکلی نیست ! نه ؟!

خوب من یک راه دیگه دارم که اونم اینه که از خروجی 2.1 آمپی اسپیکر که دو نوع خروجی داره ! یکی 5.1 و یکی 2.1 . خروجی بگیرم و با دکمه ی روش بین این دو تا خروجی سوییچ کنم .

خوب من برای انجام اینکار مجبورم صدا رو از یک دو فیشه آنالوگ از آمپی با تبدیل 3.5 MM خروجی بگیرم و بدم به هدفون ...

سوال من اینه که ایا این توی کیفیت تاثیر منفی داره و یا نه ؟!
    ایا راهی دیگه هست که مشکم رو حل کنم . و حتی بتونم هم از هدفون و هم از اسپیکر صدا داشته باشم ؟!

البته قسمت اخر رو شک دارم .

راستی با این همه بحث سوال اول من یعنی انتخاب هدفون فراموش نشه !

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه

از میان دوستان کسی هست که یکی از این دو مدل رو داشته باشه یا لااقل با یکیشون چند دقیقه آهنگ گوش داده باشه ؟
    Creative Aurvana X-Fi
    Creative Aurvana Live

مشخصات هردو هدفون با ویژگیهای منحصر بفردشون (خصوصاً اولی) تو سایت Creative موجوده ولی در مورد هدفون باید گفت : "دیـــدن کی بـــود مـانـنـد شـنـیـدن؟ !
    پس کسی که حداقل یه ذره با همچین هدفونی به موسیقی گوش کرده باشه می تونه خیلی بهتر از نوشته ها و آمار و ارقام آدمو راهنمایی کنه.

سوال من اینجاس:
    آیا ارزش داره 250 یا 110 هزار تومن خرج یکی از این دو هدفون کرد ؟ آیا X-Fi به قیمتش می ارزه ؟ واقعاً این فناوری های جدیدی که تو این هدفون استفاده شده چقدر لذت گوش دادن به موسیقی رو بالا می بره ؟
    در مورد Live چی ؟ چون من به Live بیشتر علاقه دارم دوست دارم بیشتر ازش بدونم

خیلی ممنون میشم اگه کسی تجربیاتشو در میون بزاره
    من Xfi رو گوش داده ام ... live هم که مدل پایین تر سری aurvana هستش ...

به نظر من Live می ارزه به قیمتش (البته شما میگی 110 تومن - من از دوستان 80-90 شنیده بودم) اما Xfi نه ... یعنی در بازه قیمت متوسط (70-100) کیفیت Live می تونه با کیفیت مدلهای دیگه هم سطح رقابت کنه ... اما به نظر من اگه کسی بخواد 250 تومن خرج کنه ، یعنی هزینه جدی بکنه ، باید بره سراغ مارک های تخصصی تر ... این معنی اش این نیست که اون مدل بده .. نه - اتفاقا اون مدل بسیار خوبه ، مساله اینه که به نظر میاد مدلهای بهتر از اون هم با اون بودجه موجوده ...

در مورد فن آوری Xfi ، اینکه چطور کار می کنه و کیفیتش چقدر باعث بهبود میشه هم قبلا چندین پست داشته ایم .. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین ..

آخرش اما سلیقه و انتخاب شخصی خودت مهمه .. اینا مدلهای خوب و موفقی هستند و اگه (با وجود رقبا) یکی یا دیگری رو می پسندی ، حتماً برو همون رو بخر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی من با تصوری که از Open و Closed برام ایجاد شد توی این چند پست کمی دو دل شدم :(

به قول دختر خانم ها ... اه ...
    سلام
    ابتدا میخوام سوالم رو دوباره بپرسم ! به نظر شما انتخاب من که Aurvana بود رو به چه چیزی در قسمت مدل های Open تغییر بدم ؟! چون توی این چند صفحه Open رو برای خودم یک چیز خیلی بهتر تصور میکردم ...

به هر حال ...
    گذشته از این ... من مشکلی که فکر میکنم برام پیش بیاد و بهتره الان سوال کنم اینه که ...

البته این مشکل آقای Pa_Samimi هم هست تا جایی که متوجه شدم !

فرض کنید من هدفون خریدم و کارت صدای من که 7.1 هست ( مسئله کیفیت نیست !) تعداد کانال هاست .
    من اگر هدفون رو به یکی از خروجی ها . مثلا به خروجی دو کانال Front اصلی وصل کنم و تنظیمات صدا در ویندوز روی حالت 5.1 باشه وقتی من هدفون رو میذارم رو گوشم و یک فیلم با صدای 5.1 کاناله رو تماشا میکنم و گوش میدم به صدا ها فقط صدا های دو کانالی که دارم ازش خروجی میگیرم رو میشنوم ! یعنی Front ! یعنی من بقیه کانال ها رو ندارم و اونها از اسپیکر خارج میشند ! در کل یعنی من صدای ناقص دارم از هدفون !
    برای حل این مشکل من باید تنظیمات صدا رو تو ویندوز به 2.1 تغییر بدم تا تمام صدا ها رو از هدفون داشته باشم !

تا حالا که مشکلی نیست ! نه ؟!

خوب من یک راه دیگه دارم که اونم اینه که از خروجی 2.1 آمپی اسپیکر که دو نوع خروجی داره ! یکی 5.1 و یکی 2.1 . خروجی بگیرم و با دکمه ی روش بین این دو تا خروجی سوییچ کنم .

خوب من برای انجام اینکار مجبورم صدا رو از یک دو فیشه آنالوگ از آمپی با تبدیل 3.5 MM خروجی بگیرم و بدم به هدفون ...

سوال من اینه که ایا این توی کیفیت تاثیر منفی داره و یا نه ؟!
    ایا راهی دیگه هست که مشکم رو حل کنم . و حتی بتونم هم از هدفون و هم از اسپیکر صدا داشته باشم ؟!

البته قسمت اخر رو شک دارم .

راستی با این همه بحث سوال اول من یعنی انتخاب هدفون فراموش نشه !
    در مورد انتخاب open در مقابل closed : من همچنان نظرم اینه که ترجیحت رو عوض نکنی (به نظرم همین مدلهای closed خیلی هم خوب هستند) ... ثانیا نمی دونم وضعیت بودجه و هزینه ات الان به کجا رسیده .. اما مدلهای open کمتر و گرونتر هستند (توی این بازه لبه مرزی نزدیک 100 منظورمه) ، بخصوص در بازار کشور ما ... بهرحال اگه نظرت روی کارای open هست باید بری سمت کارای سن هایزری که وصفشون هم چند صفحه پیش مطرح شد ...

//

در مورد مساله هدفون و کارت صدا :

برداشت من اینه که شما یه سیستم صوتی (اسپیکر و مخلفات) چند تیکه هم داری و واسه همینه که صدا رو روی حالت چند به یک گذاشتی ؛ درسته؟

در مورد حالت اول : (از ویندوز ببری روی حالت 2.1) + هدفون وصل بشه پشت PC ... مشکل این حالت چیه؟ ... هم از نظر نرم افزاری ساده به نظر میاد و هم سخت افزاری و افت کیفیت هم نداری .. مشکل این روش چیه؟

حالت دوم : بسته به کیفیت سیستم صوتی ات ، افت کیفیت داری ولی اندکه ...

حالت سوم (یه کاری بکنی که هم هدفون داشته باشی و هم اسپیکر) : با توجه به پیش فرض و وضعیت موجودت نه ... مگه اینکه صدا رو ببری روی 2.1 و همون اول یه قطعه بذاری که مثل دو راهی عمل کنه و یه فیش ببره به هدفون و یه فیش به اسپیکر ... مشکل اینه که (بجز اینکه محدود به 2.1 میشی) ، اون قطعه راحت گیر نمیاد ... من ندیده ام ..

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من ex35 خریدم میتونم بگم عالیه خیلی خوبه واقعا سونی محصولاتش حرف نداره
    از ep830 هم بهتره

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    من ex35 خریدم میتونم بگم عالیه خیلی خوبه واقعا سونی محصولاتش حرف نداره
    از ep830 هم بهتره
    مبارک باشه. چند؟

14. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •