تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 278 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان يه ايسوس n550 گير اوردم فقط دسته دوم و يه هفته باهاش كار شده و گارانتي ٢ ساله ي سازگار داره به نظرتون بگيرمش
    نه می دونی چرا چون از نظر من این لب تاپ برای بازی عالیه و برای کار ها روزمره هم عالیه پس حتما یه دلیلی داره که داره به این سرعت می فروشش پس نتیجه میگیریم نگیرید

و یه نکته یا نصیحت:از تو کارتون پلمپ در میاری خرابه چه برسه به این که دسته دوم بیگیری
    سلام
    كاملا فرمايش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست هست زيرا هرچند دليل منطقي پول لازم شدن ممكن هست خدائي ناكرده براي هر كسي پيش بيايد اما اين افراد اگر واقعا پول لازم نباشن بيشتر تنوع طلب هستند يا بي مطالعه هزينه مي كنند بعد پشيمون شده يادشون مي افتد كه اين كالا با ميزان هزينه و با نياز واقعي مطابق و مناسب نيست.
    البته فرمايش 3274 هم خوبه ول اگر طرف تو همين 7 روز با بازي بدون گيم پد پدر كليدها رو در نياورده باشه كه خارج از گارانتي محسوب ميشه و يا .... ممكن هست تو تست اوليه نشان ندهد
    ضمن آنكه عرف دست دوم كم كار كرد حدود 25 تا 35 درصد قيمت روز مي تونه تضميني باشه براي تعمير احتمالي خارج گارانتي توسط نمايندگي تعميرات.مثلا اگه قيمتش رو 4 در نظر بگيريم قيمت خريد مناسب حدود 3 تا 3.3 هست دوست من هم ميخواست بخره همچين حالتي رو اما با همون مشاهده خط و خش كنار دستگاه 10 روز كاركرده قيدش رو زد و با 4380 بدون بلوري و غير لمسي با گارانتي گرين خريد و خيلي هم از خريد دستگاه آكبند راضي هست. موفق باشيد
    Last edited by akbari_66; 13-11-2013 at 01:30.

2. 2 کاربر از akbari_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من این لپ تاپو دو ماهی میشه دارم بنظر نمیاد به این راحتیا خراب بشه یا خط و خش بیفته(بخاطر کیفیت خوبه جنس بدنه).ببین اگه خوب میده بردار.من همون سری اول خریدم 3850 هم لمسیه هم فول اچ دی با گرافیک 4

4. این کاربر از omidtt1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام به همگی

من میخوام به دوستم بگم این لب تاپو از اونور(کالیفرنیا) برام بیاره

چند تا ؟ پیرامون این لب تاپ داشتم /ممنون میشم جواب بدید

1_من عشق بازی ام .اهیانا تو بازی ها لگ نمیزنه که؟با گرافیک 2 در بازیها کم نمیاره که؟

2_راست میگن با لبتاپ بازی کنی داغون میشه و گرافیکش میسوزه؟!!(من معمولا از8 تا 12 شب بازی میکنم )

3_ویندوز 8 ، تمام بازی ها و برنامه های ویندوز 7 و xp رو اجرا میکنه ؟! یا مثل مکبوک( اپل) باید هر برنامه ای رو ناقابل 299.99$ بخریم

4_اگه بدم یکی برام از اونور بیاره به دردسر نمیخورم که؟منظورم مشکلات احتمالی هست؟

5_اگه بگم برام از اونور بدون صفحه لمسی بگیرن ، چیز خاصی رو از دست میدم؟!!صفحه لمسی خیلی ضروریه؟!!

ببخشید که طولانی شد

از استارتر و همینطور دوستان عزیزی که در کامل کردن این تاپیک نقش داشتند تشکر میکنم

فعلا بای.............................

6. این کاربر از ho3in 1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام به همگی

من میخوام به دوستم بگم این لب تاپو از اونور(کالیفرنیا) برام بیاره
    .
    .
    داش شما که دیگه لپ تاپ برا بازی میخوایین، بهتره بگین PS4 یا XBOX ONE براتون از کالیفرنیا بیارن !
    گرافیک این لپ تاپ اونقدری هم نیست که همه بازیا رو بخواد عالی اجرا کنه!

-------------
    از این N550 هم دیگه مثل اینکه باس قطعه امید کرد :|
    به نظر Acer R7 571 جایگزین مناسبی میتونه باشه تا رنج قیمت 4 میلیون ! :|

8. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کلوپ لپ تاپ ASUS N550

بچه ها می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره
    ولی اگه میشه جواب بدید

1- بین n56 vb و n56 vz و y500 و y510 و y580 اگه بخواهید به ترتیب از اول تا پنجم مرنب کنید چطوری مرتب میکنید( از لحاظ های مختلف مث cpu گرافیک و صفحه نمایش و باتری و گرم نشدن و هنگ نکردن و اجرای بازی و صدا و غیره هم مرتب کنید خخخ ) .. مرسی

2- واسم صفحه نمایش و صدا مهمه.. واسه دیدن فیلم و عکس.. وب گردی و همچنین نرم افزارهای مختلف مث نرم افزا عمرانی که فکر نکنم زیاد سنگین باشه و بازی جی تی ای فایو و شایدم بتلفیلد 3..... واسه ی این کارا به نظرتون کدومو بگیرم؟.... و اینکه لپ تاپم می خوام 5 سال 6 سال عمر کنه

3-به نظرتون صبر کنم تا n550 jv ارزون بشه؟یا لپ تاپای بهتر بیاد؟ تا 5 ماه نهایتش میتونم صبر کنم

1: n550jv
    2: y510
    3: n56vb
    4: n46jv
    5: n56vz => تو ایران تمام شده
    6: y500

اگه فقط برای گیم میخواین Y510 بعد n550jv بعد n46jv

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

داش شما که دیگه لپ تاپ برا بازی میخوایین، بهتره بگین PS4 یا XBOX ONE براتون از کالیفرنیا بیارن !
    گرافیک این لپ تاپ اونقدری هم نیست که همه بازیا رو بخواد عالی اجرا کنه!

-------------
    از این N550 هم دیگه مثل اینکه باس قطعه امید کرد :|
    به نظر Acer R7 571 جایگزین مناسبی میتونه باشه تا رنج قیمت 4 میلیون ! :|
    میتونم بپرسنم چرا باید از n550 قطع امید کرد؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

میتونم بپرسنم چرا باید از n550 قطع امید کرد؟؟؟؟؟
    پارسال سر N56 هم همین موضوع بود ! اولین سری وارد شد، قیمت مناسب بود، بعد دیگه کم کم قحطی اومد و هفته ای صد تومن میرفت رو قیمتش !! آخرشم دیگه اگه پیدا میشد صفحه ش FHD نبود ، الآنم که دیگه کلا نیست !
    N550 هم که اولین سری اومد، به هر حال قیمتش خوب بود! الانم که کم شده تو بازار یا اگرم باشه فول نیست ( یا صفحه ش تاچ نیست یا اچ دیه و ... )
    به هر حال یه نظر شخصی بود فقط !

----
    یه سوالی داشتم: گارانتی لپ تاپ تو چه مواردی مصرف داره؟

12. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

می خواید باور بکنید یا نکنید !

امروز تو پاساژ سهند تبریز دور می زدم واسه N550 دیدم یه مغازه ای گذاشته تو ویترین N550 رو ولی دکمه هاش مشکی بود و آفست AMD رو روش داشت از فروشنده قیمت خواستم گفت 4,100 محض اطلاع پرسیدم همون N550 خودمونه دیگه آره ؟؟ گفت : بله ولی با کانفیگ AMD

یعنی می خوام بگم من بعد اگه کانفیگی با cpu pentium و رم 512 هم دیدید تو شوک فرو نرید چون احتمالش هست !!!!!

خدا می دونه اصلا روح ASUS از این کانفیگ ها خبر داره یا نه ؟؟؟!!!!!!

14. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

امروز‏ ‏من‏ ‏هم‏ ‏اونجا‏ ‏بودم‏ ‏اصلا‏ ‏نیست‏ ‏می‏ ‏گه‏ ‏اگه‏ ‏می‏ ‏خوای‏ ‏۴میلیون‏ ‏و‏ ‏۶۰۰ هست‏ ‏برات‏ ‏بیاریم‏ ‏و‏ ‏گفت‏ ‏سری‏ ‏ان‏ ‏تو‏ ‏بازار‏ ‏خیلی‏ ‏کم‏ ‏شده‏ ‏گفت‏ ‏باید‏ ‏۱‏ ‏ماه‏ ‏صبر‏ ‏کنی‏ ‏شاید‏ ‏دوباره‏ ‏وارد‏ ‏شه‏ ‏
    می خواید باور بکنید یا نکنید !

امروز تو پاساژ سهند تبریز دور می زدم واسه N550 دیدم یه مغازه ای گذاشته تو ویترین N550 رو ولی دکمه هاش مشکی بود و آفست AMD رو روش داشت از فروشنده قیمت خواستم گفت 4,100 محض اطلاع پرسیدم همون N550 خودمونه دیگه آره ؟؟ گفت : بله ولی با کانفیگ AMD

یعنی می خوام بگم من بعد اگه کانفیگی با cpu pentium و رم 512 هم دیدید تو شوک فرو نرید چون احتمالش هست !!!!!

خدا می دونه اصلا روح ASUS از این کانفیگ ها خبر داره یا نه ؟؟؟!!!!!!

16. این کاربر از ACROBATIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز پایتخت بودم پشت ویترین یه مغازه N550VJ دیدم. البته حواسم نبود قیمتشو بپرسم ولی N46VZ رو میگفت 3،750! دیگه میشه تقریب زد N550 رو چقد قیمت میداد

18. 2 کاربر از mahdi_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •