تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 249 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض ناراحتی شدید دایی از متلک های گل محمدی!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از گل محمدی به خاطر کنایه‌هایش ناراحتم البته می‌توانم بهتر از او متلک بگویم.

جام ورزشی، علی دایی در نشست خبری پیش از بازی با نفت تهران گفت: قبل از هر چیز به خانواده مرحوم دربندی تسلیت می‌گویم. امیدوارم مسئولان عوامل این فاجعه را شناسایی کنند. سالگرد زلزله ورزقان را هم تسلیت می‌گویم و امیدوارم کمک‌های مردم همیشه ادامه داشته باشد تا بتوانیم کشور خوبی بسازیم.

وی در مورد عملکرد بازیکنان جوان پرسپولیس گفت: من با این بازیکنان زندگی می‌کنم و بهتر از هر کسی می‌دانم که کدام نفرات بهتر هستند. هر فردی بهتر است در حیطه کار خودش عمل کند. بازیکنان جوان را آرام آرام به تیم اضافه کردیم و دنبال این هستیم که پرسپولیس نتیجه هم بگیرد. بازیکنان پرسپولیس از نظر روحی، روانی و جسمانی باید آماده باشند. بقیه بازیکنان جوان پرسپولیس هم در ابتدای راه هستند و باید بیشتر تلاش کنند تا پرسپولیس بهتر از این بازی کند.

وی در مورد دیدار پرسپولیس و نفت در ورزشگاه تختی گفت: این حق طبیعی نفت است که در هر زمینی که مشخص می‌کند بازی کنیم. همیشه گفته‌ام در لیگ ما شرایط برای تیم‌ها باید یکسان باشد و میزبان‌ها بتوانند از حق خود استفاده کنند. ما اگر بخواهیم در بالای جدول بمانیم باید به نحو احسن تلاش کنیم. نفت تیم خوبی است و در جدول هم بالاتر از ما قرار دارد. اگر این تیم را ببریم بالاتر از نفت قرار می‌گیریم و به صدر جدول نزدیک می‌شویم. نفت کادر مدیریتی و بازیکنان خوبی دارد و نتایج این تیم هم نشان می‌دهد که تیم خوبی است. ما مثل همیشه برای سه امتیاز به میدان می‌رویم و می‌خواهیم در این بازی 6 امتیازی هر 6 امتیاز را بگیریم.

سرمربی پرسپولیس در مورد شکست مقابل سایپا و افت این تیم گفت: در فوتبال با آدم‌ها سر و کار داریم و به همین دلیل گاهی اوقات فراز و نشیب وجود دارد. بخصوص اینکه در فوتبال ما از امکانات حرفه‌ای دور هستیم هرچند اسم لیگ ما حرفه‌ای است. سایپا با یک شوت به ما گل زد و شاید مدت‌زمانی طول بکشد تا دوباره شاهد چنین گلی در فوتبال باشیم. ما تنها یک گل خورده‌ایم و در کارهای دفاعی روند خوبی داشته‌ایم. در همان بازی هم در نیمه دوم ما چند موقعیت خوب داشتیم که اگر آنها گل می‌شد اکنون چنین حرف‌هایی گفته نمی‌شد. فوتبال فراز و نشیب دارد اما ما باید با تمرین این نوسانات را به حداقل برسانیم.

وی در مورد مصدومان و محرومان پرسپولیس گفت: مهرداد کفشگری محروم است و سه چهار بازیکن محروم هم داریم که همه از بازیکنان کلیدی ما هستند، پیام صادقیان، سید‌جلال حسینی و یکی دو بازیکن دیگر ما مصدوم هستند که متاسفانه شاید به بازی فردا نرسند. امروز آخرین تمرین ماست و باید ببینیم پزشکان مجوز استفاده از کدام بازیکنان را به ما می‌دهند. رضا حقیقی هم مصدوم است.

دایی در مورد عملکرد خوب خط دفاعی پرسپولیس گفت: ما در دفاع خوب عمل کردیم و این حاصل تلاش کل تیم است. همانطور که وقتی گل می‌زنیم کل تیم گل می‌زند. ما در دفاع خوب عمل کردیم و باید در بخش هجومی هم آنطور که دلخواه هواداران و خود من است بازی کنیم و به شرایط دلخواه برسیم.

دایی در مورد تعطیلی لیگ در 17 شهریور گفت: این برنامه‌ای است که لیگ ریخته و ما تابع برنامه‌ریزی لیگ هستیم و برنامه خوبی ترتیب می‌دهیم تا در زمان تعطیلات از آن استفاده کنند. این شرایط برای همه تیم‌هاست و ما کار دیگری نمی‌توانیم انجام دهیم جز اینکه این شرایط را قبول کنیم.

وی در مورد حضور سه بازیکن جوان پرسپولیس در باشگاه پرتغالی گفت: اگر خود آنها راضی باشند و بروند خوب است ما دوست داریم آنها محیط حرفه‌ای را تجربه کنند و این مسئله می‌تواند به آنها کمک کند و امیدوارم بتوانند در لیگ یک پرتغال بازی کنند.

سرمربی پرسپولیس در مورد رویارویی با یحیی گل‌محمدی گفت: این مسئله تاثیری در کار ما ندارد. من و گل‌محمدی از دوران بازیگری تا امروز دوستان خوبی با همدیگر بوده‌ایم. البته من از گل‌محمدی ناراحتم به خاطر تیکه‌هایی که می‌اندازد. متاسفانه او اوایل در مورد پرسپولیس حرف زد و چند بار هم تیکه انداخت. اگر قرار بر تیکه انداختن باشد همه می‌دانند که من می‌توانم بهترین تیکه‌ها را بیندازم اما بازی فردا مطمئنا دور از حاشیه خواهد بود و این حرفها بر دوستی سالیان زیاد من و گل‌محمدی اثر نمی‌گذارد.

دایی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر دریافت جایزه سال و اینکه این جایزه از طرف چه کسی به او اهدا شده است، گفت: موسسه سفیران صلح این جایزه را داده‌اند که این موسسه در چند بخش کار می‌کند. در مهمترین بخش‌ها با ایدز، اعتیاد، فقر همکاری می‌کند و با خیلی از افراد هم همکاری دارد. مطمئنا وجود این موسسه و چنین موسساتی به آرامش و پاکسازی جامعه کمک می‌کند. صلح دیگر معنای مخالف جنگ را ندارد بلکه تمام کارهایی که باعث آرامش جامعه می‌شود معنای صلح را دارد. این موسسه هم که یک موسسه بین‌المللی است همین کار را می‌کند و خیلی از بزرگان کشور هم به این همایش آمده بودند و به آن پیام داده بودند. من هم با این موسسه همکاری می‌کنم و به عنوان یک شهروند وظیفه‌ام را انجام می‌دهم تا هر کاری که از دستم بر بیاید برای کمتر شدن معضلات جامعه انجام دهم و با این موسسات همکاری می‌کنم.

وی در مورد وضعیت محمد‌رضا خلعتبری و اینکه گفته می‌شود او پرسپولیسی‌ شده است، گفت: من این مسئله را از شما می‌شنوم. من به عنوان سرمربی باشگاه تاکنون چنین چیزی را نشنیده‌ام. هر زمانی که مدیرعامل باشگاه به من بگوید که مشکل او حل شده است من آن را باور می‌کنم. این مسائل را مطبوعات درست می‌کنند و یک هفته، 10 روز به آن می‌پردازند. یک روز می‌گویند خلعتبری می‌آید و یک روز هم می‌گویند خلعتبری نمی‌آید. ما به وجود خلعتبری نیاز داریم اما تا زمانی که این مسئله قطعی نشده است و به پرسپولیس نیامده است نمی توان در موردش صحبت کرد.

2. 5 کاربر از رامینم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

تغيير مجدد ساعت بازي نفت و پرسپوليس

در جلسه هماهنگي بازي تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و نفت، مهدي تاج از اينکه سرخپوشان براي حضور در ورزشگاه تختي با سازمان ليگ همکاري کردند، از آنها تقدير و تشکر کرد.

تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر، فردا در ورزشگاه تختي به مصاف نفت تهران خواهد رفت. از همين رو جلسه هماهنگي اين بازي ظهر امروز با حضور مهدي تاج برگزار شد.

به گزارش فارس،در اين جلسه مقرر گرديد که پرسپوليس در بازي فردا يک دست قرمز‌پوش و نفتي‌ها زرد‌پوش باشند.

* قبل از بازي فردا قرار است به مناسبت هفته پزشک از چند پزشک باسابقه کشورمان قدرداني شود.

* با وجودي که در روزهاي گذشته اعلام شده بود بازي فردا ساعت 19 و 30 دقيقه برگزار خواهد شد اما باز هم اين زمان تغيير کرد و اعلام شد که بازي پرسپوليس و نفت ساعت 19 و 10 دقيقه در ورزشگاه تختي برگزار خواهد شد.

* در جلسه امروز همچنين تاج از باشگاه پرسپوليس بابت اينکه براي بازي در ورزشگاه تختي با سازمان ليگ همکاري کردند تقدير و تشکر کرد.

* يکي از نکات تمرين امروز بحث در خصوص گنجايش ورزشگاه تختي بود. قبلا اعلام شده بود که ورزشگاه تختي آماده حضور 30 هزار هوادار است اما در جلسه امروز اعلام شد که اين ورزشگاه تنها 22 هزار هوادار گنجايش دارد و به همين دليل موجب تعجب اعضا شده بود. البته پرسپوليسي‌ها براي حضور در ورزشگاه باوجوديکه ميهمان هستند هيچ مشکلي ندارند.

محتوای مخفی: زمـان بـازی 
    جمعه 01/06/1392 ساعت : 19:30
    هفته 6 جام خليج فارس : نفت تهران - پرسپوليس
    زنده از شبکه سه

{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
    { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
    Last edited by HoseinKing; 22-08-2013 at 15:17.

4. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به گزارش باشگاه خبرنگاران یحیی گل محمدی در کنفرانس خبری پیش از بازی با پرسپوليس گفت: تيم ما روند خوبی را در هفته ها گذشته داشته و امیدواریم بازی مقابل پرسپوليس را با موفقیت به پایان ببریم.

وی در خصوص صحبتهای دایی مبنی بر طعنه زدن گل محمدی به پرسپولیس گفت: من نمی دانم منظور علي دایی از طعنه زدن چیست؟ من و دایی چندین سال است که با هم دوست هستیم و من هیچ وقت در خصوص دایی صحبتی نکرده ام. من هر چه دارم از پرسپولیس است و در این مورد بحثي مطرح نشده و اگر دایی از من ناراحت است من از وی معذرت خواهی می کنم.

گل محمدی در خصوص طلبش از باشگاه پرسپولیس گفت: یک بخشی از طلب من باقی مانده که با مسئولان پرسپولیس صحبت می کنم و امیدوارم پرداخت شود. من ممنون رویانیان هستم زحمات وي را فراموش نمی کنم هر چه دارم از پرسپولیس است و یادم نمی رود در زمان مدیریت او سرمربی پرسپولیس شدم.

وی در خصوص برگزاری بازی فردا در ورزشگاه تختی گفت : بازی در تختی يا ورزشگاه هاي ديگر برای پرسپولیس هیچ فرقی نمی کند، پرسپولیس همه جا طرفدار دارد و من امیدوارم پرسپولیسی ها به ورزشگاه بیایند و تیمشان را تشویق کنند ما هوادار زیادی نداریم و فردا سکوها ی تختی برای پرسپولیس است

6. 2 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

برای بازی مقابل نفت / 18 بازیکن پرسپولیس مشخص شدند

18بازیکن پرسپولیس برای بازی با نفت به شرح زیر می باشد: بر این اساس سرخپوشان پس از پایان تمرین عصر روز پنجشنبه با نیلسون کوریا،علیرضا حقیقی،قاسم دهنوی،محمد نوری،سید مهدی سید صالحی،سید جلال حسینی،حسین ماهینی،مارکو،امید عالیشاه،رضا نورمحمدی،میلاد غریبی،محمد عباس زاده،هادی نوروزی،یونس شاکری،میثم حسینی،محمد رضا خانزاده،غلامرضا رضایی ومحسن بنگر به اردو رفتند.
    Last edited by haddadha23; 22-08-2013 at 20:04.

8. 4 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

با توجه به کمبودی که الان تیم تو هافبک دفاعی داره به نظرم دایی نورمحمدی رو دفاع چپ و از میثم حسینی به جای کفشگری تو هافبک دفاعی استفاده خواهد کرد.البته خودم خیلی دوست دارم اینطوری نشه و از مارکو استفاده کنه تا ببینیم چه قابلیت های داره.درسته سردار به قول خیلیها فوتبالی نبوده ولی انصافا خریدهای خارجی خوبی تا حالا داشته ببنیم انتخاب دایی در چه سطحیه فوتبالش؟
    ترکیب احتمالی:نیلسون-نورمحمدی- سیدجلال-بنگر-ماهینی-دهنوی-میثم حسینی-عالیشاه-نوری-رضایی-سیدصالحی

10. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تو رادیو میگفت شاید دایی برای وسط میدون به نوروزی بازی میده...من که بعید میدونم
    ولی اگر میثم حسینی بیاد وسط دیگه تیم کاملا دفاعی میشه

12. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به راحتی میشه با یه هافبک دفاعی بازی کرد استفاده از یه بازیکن غیر تخصصی در پست هافبک دفاعی خطرش خیلی بیشتر از بازی کردن با یه هافبک دفاعیه
    ترکیب پیشنهادی من 4.4.2 لوزی

میثم......... حسینی.........بنگر.......ماهینی
    .........................دهنوی............... ......
    عالیشاه.................................... .نوروزی
    ........................نوری.................. ......
    ..............سید.............عباسزاده. .........

به جای نوروزی میشه از رضایی استفاده کرد یا اگر سید جلال مصدومه میشه از نورمحمدی استفاده کرد

تیم نباید یه شکل یکنواخت و تاکتیک ثابت داشته باشه که حتی با وجود مصدومیت به زور هم شده با اون تاکتیک بره توی زمین
    تیم باید راحت بتونه از مثلا 4.2.3.1 بره به 4.4.2

میتونیم 4.1.4.1 هم بازی کنیم

میثم.........حسینی.........بنگر...... ..ماهینی
    عالیشاه.........نوری........مارکو( نوروزی)(میلاد غریبی).........نوروزی(رضایی)
    ..........................سید.................. ....

راستی اگه دایی اصرار داشته باشه که با دو هافبک دفاعی بازی کنه میتونه از خانزاده هم توی اون پست استفاده کنه به نظر من تواناییشو داره

فردا هم بایدبریم توی تختی دلمون خوش بود گفتیم مثل فصل پیش استقلال هفته های اول رو همش توی آزادی بازی میکنیم اما نوبت ما که شد سر از کرج و تختی در آوردیم
    در هر صورت به قول دایی حقشونه

14. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

به راحتی میشه با یه هافبک دفاعی بازی کرد استفاده از یه بازیکن غیر تخصصی در پست هافبک دفاعی خطرش خیلی بیشتر از بازی کردن با یه هافبک دفاعیه
    ترکیب پیشنهادی من 4.4.2 لوزی

میثم......... حسینی.........بنگر.......ماهینی
    عالیشاه.................................... .نوروزی
    ........................نوری.................. ......
    ..............سید.............عباسزاده. .........

به جای نوروزی میشه از رضایی استفاده کرد یا اگر سید جلال مصدومه میشه از نورمحمدی استفاده کرد

تیم نباید یه شکل یکنواخت و تاکتیک ثابت داشته باشه که حتی با وجود مصدومیت به زور هم شده با اون تاکتیک بره توی زمین
    تیم باید راحت بتونه از مثلا 4.2.3.1 بره به 4.4.2

میتونیم 4.1.4.1 هم بازی کنیم

میثم.........حسینی.........بنگر...... ..ماهینی
    عالیشاه.........نوری........مارکو( نوروزی)(میلاد غریبی).........نوروزی(رضایی)
    ..........................سید.................. ....

راستی اگه دایی اصرار داشته باشه که با دو هافبک دفاعی بازی کنه میتونه از خانزاده هم توی اون پست استفاده کنه به نظر من تواناییشو داره

فردا هم بایدبریم توی تختی دلمون خوش بود گفتیم مثل فصل پیش استقلال هفته های اول رو همش توی آزادی بازی میکنیم اما نوبت ما که شد سر از کرج و تختی در آوردیم
    در هر صورت به قول دایی حقشونه
    ریسک بزرگیه یه مربی بخاطر نبود یه بازیکنش، کل سیستم تیمش رو عوض کنه.استفاده همزمان از عالیشاه،نوروزی اونم تو خط هافبک زیاد منطقی به نظر نمیاد.پرسپولیس جلوی نفت تو لیگ برتر میخاد بازی کنه نه یه بازی دوستانه. بهترین تصمیمی که به نظر میاد اومدن میثم به خط هافبک دفاعیه.در ضمن میثم مدتی که بازیکن استقلال بود خیلی بازیها بعنوان هافبک دفاعی بازی میکرد و به نظرم میتونه مشکل دایی رو تو این نقطه به حداقل برسونه.در ضمن دایی میتونه ممد نوری رو یه خط عقبتر بیاره و بجای نوری از عالیشاه یا غریبی استفاده کنه.
    Last edited by kasra_khan2003; 23-08-2013 at 15:55. دليل: تصحيح نام استقلال

16. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رویانیان: واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی در اولویت قرار گرفته است

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: سرپرست وزارت ورزش و جوانان خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش ایسنا، محمد رویانیان اظهار کرد: بر حسب پیگیری‌هایی که انجام داده‌ام به این نتیجه رسیدیم که سرپرست وزارت ورزش و جوانان به خصوصی‌سازی باشگاه‌ها اهمیت داده و واگذاری سهام پرسپولیس به بخش خصوصی را در دستور کار خود و اولویت‌های واگذاری قرار داده است. ما امیدواریم که این اتفاق مهم سرعت بیشتری گرفته و شاهد عملی شدن موضوعی باشیم که مدت‌ها است راجع به آن بحث می‌شود.

وی در ادامه گفت: به اعتقاد بنده، ورزشی بودن وزیر ورزش نصف یک روی سکه وزارت ورزش و جوانان است. چرا که وزارت ورزش فقط به ورزش محدود نمی‌شود و وزارت جوانان و ورزش است. بر اساس این مفهوم باید به نیازهای اجتماعی جوانان و مردم و نیازهای فرهنگی توجه زیادی داشت.

رویانیان تصریح کرد: وزیر ورزش و جوانان می‌تواند ورزشی باشد اما به اعتقاد بنده و خیلی‌ها لزوما هم نباید ورزشی باشد بلکه باید دارای دانش اجتماعی، بینش فرهنگی، تخصص‌گرایی، اعتدال و مورد اعتماد مسوولان و هیات دولت باشد تا بتواند بسیاری از امور را پیش برده و به این وزارتخانه و بحث‌های مرتبط با آن خدمت کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت: با توجه به آنکه وزارت ورزش و جوانان شامل بخش جوانان نیز می‌شود، ورزشی بودن وزیر الزام نیست و می‌توان با بهره‌گیری از متخصصین، کارشناسان و نخبگان ورزشی در پست های مختلف به ورزش کشور خدمت شایسته نماید. به طور مثال؛ آقای حمید سجادی که از قهرمانان بنام ورزش کشور بوده‌اند و یک کاندیدای تمام عیار ورزشی با تحصیلات عالیه و سوابق قهرمانی به حساب می‌آمدند از مجلس رأی اعتماد نگرفتند اما مجلس به آقای عباسی رأی داد. شاید به این خاطر که سایر شرایط در ایشان بیشتر بود.

وی در ادامه افزود: آقای عباسی در دوران کوتاه مدیریت خود در وزارت ورزش و جوانان انصافا عملکرد موفقی داشتند و این نشان می‌دهد با توجه به اینکه ورزش بخشی از وزارت ورزش و جوانان است، وزیر مربوطه می‌تواند ورزشی باشد اما نباید لزوما ورزشی باشد. وزیر می‌تواند یک فرد جامعه‌نگر، دانش محور و دارای بینش فرهنگی باشد و از سوابق مدیریتی خوب برخوردار بوده و با بهره‌گیری از متخصصان ورزشی بتواند به ورزش کشور خدمت کند.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره انتظارات موجود از وزارت ورزش گفت: حفظ استقلال فدراسیون‌ها، باشگاه محوری‌، اقتصاد محور کردن ورزش و خصوصی کردن آن و کاهش تصدی‌گری دولت در ورزش و توجه به ورزش همگانی از جمله اموری است که امیدواریم به آن توجه شود.

رویانیان در پایان خاطر نشان کرد: بنده با آقای صالحی امیری صحبتی داشتم و دیدگاه‌های ایشان نیز همین است و بسیار خوشحالم که ایشان مشکلات پرسپولیس و استقلال را ریشه‌یابی کرده و واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی را در اولویت واگذاری باشگاه‌های دولتی قرار داده است.

18. 2 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ریسک بزرگیه یه مربی بخاطر نبود یه بازیکنش، کل سیستم تیمش رو عوض کنه.استفاده همزمان از عالیشاه،نوروزی اونم تو خط هافبک زیاد منطقی به نظر نمیاد.پرسپولیس جلوی نفت تو لیگ برتر میخاد بازی کنه نه یه بازی دوستانه. بهترین تصمیمی که به نظر میاد اومدن میثم به خط هافبک دفاعیه.در ضمن میثم مدتی که بازیکن است ق لال بود خیلی بازیها بعنوان هافبک دفاعی بازی میکرد و به نظرم میتونه مشکل دایی رو تو این نقطه به حداقل برسونه.در ضمن دایی میتونه ممد نوری رو یه خط عقبتر بیاره و بجای نوری از عالیشاه یا غریبی استفاده کنه.
    اقا من نمیخوام بحث رو کش بدم یا روی موضع خودم اصرار کنم اما یادم نمیاد میثم توی استقلال هافبک دفاعی بازی کرده باشه شاید ندیدم اون بازیا رو
    علاوه بر اون میثم بازیکن قد کوتاهیه برای هافبک دفاعی زیاد مناسب نیست اونم توی سبک فوتبال ایران که 70 درصدش بازی مستقیمه
    ما یه بازیکن کم نداریم وگرنه جابه جا میکردیم و نیازی به تغییر تاکتیک نبود ما از سه هافبک دفاعیمون دوتاشو در اختیار نداریم این یعنی یا باید با یه هافبک دفاعی غیر تخصصی بازی کنیم یا تغییر تاکتیک بدیم
    حالا امیدوارم هر کاری که دایی انتخاب میکنه در نهایت پرسپولسیو برنده کنه

20. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •