ادیروز سالگرد66ساله سانتیاگو برنابئوست
این ورزشگاه قبلا به نامnew chamartin stadium بود
ادیروز سالگرد66ساله سانتیاگو برنابئوست
این ورزشگاه قبلا به نامnew chamartin stadium بود
رئال همچنان پردرآمدترين سازمان ورزشي دنيا است
آمارها نشان ميدهند که سفيدپوشان پايتخت اسپانيا، همچنان قدرتمندترين سازمان ورزشي دنيا از لحاظ کسب درآمد هستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادريد سال مالي خود در فصل 13-2012 را با درآمدي معادل 520.9 ميليون يورو به پايان رسانده است که اين رقم بار ديگر جايگاه سفيدپوشان پايتخت اسپانيا را به عنوان قدرتمندترين سازمان ورزشي دنيا تثبيت ميکند.
به گزارش خبرگزاري تسنيم و به نقل از روزنامه مارکا چاپ اسپانيا، وساي باشگاه رئال مادريد از رشد 1.3 درصدي درآمد سال مالي اخير آنها نسبت به سال قبل از آن خبر دادهاند و اين بدان معنا است که کهکشانيها براي دومين سال متوالي درآمدي بالغ بر 500 ميليون يورو داشتهاند. اين در حالي است که سود خالص اين باشگاه در سال مالي اخير به رقم 36.9 ميليون يورو رسيده است.
قرار است آمار و ارقام مربوط به جزئيات درآمدهاي رئال مادريد 22 سپتامبر (31 شهريور) توسط مقامات اين باشگاه رسماً اعلام شود. رئال مادريد سال مالي جديد خود در فصل 14-2013 را در حالي آغاز کرده است که در بازار نقلوانتقالات رقمي نزديک به 180 ميليون يورو براي خريد ستارگاني همچون گرث بيل از تاتنهام و ايسکو از مالاگا هزينه کرده است.
میگن گرت بیل گوش هاشو عمل کرده
درسته؟![]()
آره کاملا" ،میخواسته فکشم عمل کنه که گفتن اگه عمل بشه خطر داره بازی کردنت و باید ماسک بزنی!
پول زیادی همینارو هم داره دیگه
خداییش اگه بیل نمیومد و به جاش ایگواین و اوزیل و کاکا بودن بهتر نبود؟
رونالدو هم ناراحت نمیشد و الکی یه بازیکن هم بزرگ نمیشد
خداوکیلی یه نگاهی به امار بیل و یه بازیکن هم سن مثل گوتزه مقایسه کنید
از نون شب هم واجبتر بود این عمل گوش!
دیشب بازی نیمار تو تیم ملی برزیل رو دیدم...بر خلاف خیلی ها که سعی می کنن نیمار رو overrated جلوه بدن، به نظر من که اینطور نیست..خیلی باهوش و تر و فرزه....بیل باید خیــــــــلی بهتر از دیماریا بازی کنه که بتونیم بگیم خرید خوبی کردیم...نمی دونم والا![]()
آنچلوتی: رونالدو و بیل می توانند درکنار هم بازی کنند
سرمربی ایتالیایی رئال براین باور است که رونالدو و بیل می توانند درکنار هم موفق باشند و فشار هدایت بزرگترین باشگاه دنیا، حس جالبی است
سایت گل – کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی باشگاه رئال مادرید در صحبت هایی اعلام کرده که کریستیانو رونالدو و گرث بیل می توانند درکنار هم بازی کنند.
این روزها نگرانی های زیادی درمورد اینکه کارلتو چطور می خواهد با بهره گیری از سیستم سابقش ، از این دو بازیکن درکنار یکدیگر استفاده کند وجود دارد. و با توجه به وجود شباهت های زیاد میان سبک بازی کریس و بیل این نگرانی ها افزایش یافته اما سرمربی ایتالیایی رئال اعلام کرده که درحال حاضر سیستمی را مد نظر دارد که می تواند بهترین بازی های ممکن را از دو ستاره گران قیمت دنیای فوتبال بگیرد.
آنچلوتی در گفتگو با یوفا دات کام گفت:« نه ؛ از رونالدوبه عنوان مهاجم استفاده نخواهد شد. فکر می کنم که ما با سیستمی کار کنیم که بهترین بازی ممکن را از هر دو بازیکن بگیریم. باید بازیکنان را درپستی به کار بگیری که در زمین احساس راحتی کنند. همه چیز خوب پیش می رود. رئال مادرید باشگاه بزرگی است و سازماندهی خوبی دارد.من هیچ شکی ندارم که همه چیز برای بیل خوب پیش خواهد رفت. در تطبیق یابی او با تیم هیچ مشکلی پیش رو نخواهد بود. تیم از زمانی که من به رئال آمدم تغییرات کمی داشته. »
سرمربی ایتالیایی رئال در تمجید از بیل گفت:« بیل بازیکن بزرگی است و خیلی هم جوان است. او فقط می خواست به اینجا بیاید و برای رئال مادرید بازی کند و مطمئنم که دراین مسیر موفق خواهد شد. »
با جدایی مورینیو از رئال و پیوستنش به چلسی کارلو آنچلوتی هدایت تیم مادریدی را در دست گرفت و او حالا اعلام کرده که نگرانی خاصی مرتبط به شغل جدیدش ندارد:« این فشارها برای یک سرمربی عادی و طبیعی است. سطح فشار در تیم هایی مثل رئال مادرید و پاری سن ژرمن بالاست. این فشاری است که برای دست یابی تیم به اهداف ایجاد می شود و شاید همیشه نتوان به اهداف رسید. بعد از سالها تجربه، در نهایت به این فشارها عادت می کنی.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
زیدان: خوشحالم ایکر همچنان دروازه بان اول اسپانیاست
کاسیاس که در دیدار جمعه شب مقابل فنلاند برای صد و پنجاهمین بار پیراهن تیم ملی اسپانیا را به تن کرد، از نیم فصل دوم فصل قبل جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داد
سایت گل- زین الدین زیدان، کمک مربی رئال، از اینکه ایکر کاسیاس همچنان دروازه بان شماره یک اسپانیاست، خوشحال است.
کاسیاس که در دیدار جمعه شب مقابل فنلاند برای صد و پنجاهمین بار پیراهن تیم ملی اسپانیا را به تن کرد، از نیم فصل دوم فصل قبل جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داد و این فصل هم نیمکت نشین دیه گو لوپس است.
اما زیدان از اینکه این اتفاق روی جایگاه کاسیاس در تیم ملی اسپانیا تاثیری نداشته است، ابراز خشنوی کرد.
او به خبرنگاران گفت:" خوشحالم که ایکر همچنان دروازه بان اول اسپانیاست. او دروازه بان فوق العاده ای است."
با این وجود، اسطوره فرانسوی در مورد اینکه آیا کاسیاس بار دیگر به ترکیب اصلی رئال بازخواهد گشت یا خیر، چیزی نگفت.
" باید بینید در رئال چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."
اسپانیا سه شنبه شب مقابل شیلی قرار خواهد گرفت و سپس کاسیاس باید به اردوی رئال برگردد خود را برای دیدار مقابل ویارئال آماده کند.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
کوئنترائو: می خواهم ثابت کنم شایسته پوشیدن پیراهن رئال هستم
این مدافع پرتغالی که در نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی رئال برای خود پیدا کند، در آستانه انتقال قرضی به منچستریونایتد بود اما در نهایت این انتقال انجام نشد.
سایت گل- فابیو کوئنترائو، مدافع رئال مادرید، اعلام کرد می خواهد به همه ثابت کند که شایستگی پوشیدن پیراهن این باشگاه را دارد.
این مدافع پرتغالی که در نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی رئال برای خود پیدا کند، در آستانه انتقال قرضی به منچستریونایتد بود اما در نهایت این انتقال انجام نشد.
این ملی پوش پرتغالی اکنون قصد دارد با مارسلو برای حضور در ترکیب اصلی تیم کارلو آنچلوتی رقابت کند.
کوئنترائو به خبرنگاران گفت:" می خواهم بهتر از فصل قبل کار کنم؛هرچند قبلا هم در سطح خوبی قرار داشتم.
می خواهم به همه ثابت کنم که شایسته حضور در رئال هستم.
این فرصت وجود داشت که به منچستریونایتد برود اما در حال حاضر در رئال مادرید هستم و مهم همین مسئله است."
کوئنترائو که با انتقالی 30 میلیون یورویی از بنفیکا به رئال پیوست، در دو فصل گذشته تنها 63 بازی برای رئال انجام داد.
Last edited by Abdolreza2012; 08-09-2013 at 20:22.
سلام
به عنوان طرفدار رئال مادرید که سالهاست عاشقانه هوادارش هستم و با علاقه بازیهای این تیم را دنبال می کنم چند نکته رو که به ذهنم می رسه میگم:
-این فصل نقل و انتقالات یکی از بدترین فصلها واسه رئال مادرید بود. بزرگترین مشکلی که رئال داره و به همین دلیل خیلی از مربی های بزرگ هم نی تونند توش نتیجه بگیرند دخالتها و سیاستهای پرز هستش. به مورینیو نگاه کنید مربی که با هر تیمی که بوده نتایج قابل قبول گرفته اما با رئال مادرید به یکی از معمولی ترین مربیان دنیا تبدیل می شه .
بزرگترین اشتباه رئال تو این فصل خرید بیل با رقمی نجومی بود . در این که گرت بیل بازیکن خوبی هست و آینده خوبی هم داره هیچ کس شک نداره اما بحث سر اینه که رقم قرار داد گرت بیل قطعا برای تیم و خود بیل مشکل ساز خواهد شد. رئال در آینده سر تمدید قرارداد ستاره های خودش به مشکل می خوره و هم چنین این رقم روی بیل هم یه استرس به وجود میارهبه نظرم فروش اوزیل بازیکنی که به جرات میشه گفت بعد از رونالدو موثرترین بازیکن 3 فصل اخیر کهکشانی ها بود یکی از اشتباهات تاریخی رئال بود. رئال قدر این شاه ماهی آلمانی رو ندونست در صورتی که رونالدو بدون اوزیل نیمی از توانایی هاشو نمی تونه بروز بده. رئال در سالهای اخیر بسیاری از این نقل و انتقالات اشتباه رو انجام داده و بعدها حسرتش رو خورده . هنوز داغ انتقال ماکلله به چلسی واسه من تازگی داره در آخر می تونم بگم فقط یک احمق می تونه اوزیل رو بفروشه.
با تمام این انتقادها امیدوارم با آمدن آنجلوتی رئال بتونه به روزای خوبش برگرده
کریستیانو رونالدو تنها بازیکنیه که موفق شده است در تورنمنت های مهم و پی در پی ای چون یورو 2004، جام جهانی 2006، یورو 2008، جام جهانی 2010 و یورو 2012، حداقل یک گل به ثمر برساند.
اینم حرکت رونالدو تو بازی پرتغال
Last edited by wooooow; 09-09-2013 at 01:11.
رونالدوی برزیلی: رونالدو وبیل در کنار هم در رئال موفق خواهند شد؛نمی دانم زوج مسی-نیمار بهتر است یا کریس-بیل
فکر می کنم که زوج متشکل از این دو بازیکن عملکرد خوبی خواهد داشت و کریس وبیل ارتباط خوبی با هم برقرار خواهند کرد
سایت گل- رونالدو لوئیز نازاریو د لیما، ستاره برزیلی دنیای فوتبال این روزها در اروپا به سرمی برد و در مورد مسائل روز فوتبال اروپا به ویژه باشگاه مادریدی و البته بیل آخرین خرید تابستانی رئال به صحبت می پردازد.
رونالدو که در بین سالهای 2002 تا 2007 برای رئال مادرید توپ می زد در گفت و گوی کوتاهی که با روزنامه آ.اس داشت، پاسخگوی سوالات مهم و حساسی شد و یک پیغام هم برای هواداران رئال داشت:« به این رئال مادرید باور داشته باشید، به ویژه به دو ستاره بزرگ تیم ، کریستیانو و بیل. من فکر می کنم که زوج متشکل از این دو بازیکن در رئال خیلی خوب جواب خواهد داد و رونالدو و بیل ارتباط خوبی را برقرار می کنند: آنها درکنار هم در مادرید خوشبخت خواهند بود و باهم در رئال موفق خواهند شد و هواداران از همکاری این دو بازیکن لذت خواهند برود.»
رونالدو تردیدی در مورد اینکه رونالدو و بیل ارتباط خوبی با هم برقرار خواهند کرد ندارد و دراین باره گفت:« این دو درکنار هم کارهای زیبایی انجام خواهند داد و با هم تطبیق پیدا خواهند کرد. همیشه بازیکنان خوب درک خوبی ازهم دارند و در رئال مادرید هم از دیدن درک متقابل کریس و بیل لذت زیادی خواهیم برد.»
رونالدو از طرف مارکو ترونچتی، رئیس کمپانی پیرلنی و اسکلستونه، به تماشای مسابقات اتومبیلرانی مونزا دعوت شده بود.
او در ادامه صحبت هایش درمورد زوج نیمار- مسی هم گفت:« نمی دانم که کدام زوج بهتر کار خواهند کرد؟ آیا کریستیانو و بیل بهتر خواهند بود یا نیمار و مسی ولی فکر می کنم که هر دو زوج عملکرد خوبی داشته باشند؛چون هر4 بایکن، بازیکنان بزرگی هستند.»
رونالدوی برزیلی از حضور در ایتالیا برای دیدار با دوستان قدیمی اش، روبینیو و کاکا و البته شرکت در جشن ازدواج لئوناردو مدیر ورزشی اسبق پاری سن ژرمن بهره برد. رونالدو در مورد کاکا گفت:« کاکا در ایتالیا حس خوبی دارد و انتقال او به میلان برای او و برای رئال مادرید بهترین کار ممکن بود. توافق خوبی دراین میان حاصل شد. او بنا به دلایلی در رئال مادرید فرصت درخشش نیافت ولی فکر می کنم که در میلان دوباره خوب کار خواهد کرد و به خوبی قبل خواهدشد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)