تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 269 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فوتبال ایران قشر علیپور ها رو کم داشت که جنسش جور شد شکر خدا
    به فوتبال ورود نکرده بودند که به اونم نفوذ کردن

2. 6 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آشنایی با حریف شاگردان قلعه‌نویی در لیگ قهرمانان آسیا

«تندر جنگجو» سد راه استقلال/ بوریرام تیمی با طعم اسپانیایی

خبرگزاری تسنیم: حریف استقلال در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، تیمی قدرتمند و پر مهره است.

به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ساعت 20:15 چهارشنبه 30 مرداد استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان بوریرام یونایتد تایلند است. شاید ناشناخته بودن این تیم تصور آسان بودن این بازی را ایجاد کند اما تیمی که در تایلند لقب «تندر جنگجو» را گرفته تیمی پر قدرت است و می‌تواند حریفی سرخت برای شاگردان امیر قلعه نویی باشد. در ادامه با این تیم آشنا می‌شویم.
    تاریخچه: بوریرام یونایتد، تیمی از استان بوریرام واقع در شرق کشور تایلند است. این تیم که تا سال 2009 با نام پی ای‌ ای اف سی که مخفف تیم فوتبال اداره برق استان (بوریرام) شناخته می‌شد، در سال 1970 تاسیس شد و از آن زمان تاکنون در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی تایلند که اکنون با عنوان لیگ برتر تایلند شناخته می‌شود، حضور داشته است.

ورزشگاه: بوریرام یونایتد بازی‌های خانگی‌اش را در استادیوم اختصاصی و تازه تاسیس خود با نام «نیو ای- موبیل» با ظرفیت 24 هزار نفر، برگزار می‌کند. این ورزشگاه که ساخت آن تقریبا 550 میلیون بت تایلند هزینه داشت و‌ سال 2011 به خانه جدید بوریرام یونایتد تبدیل شد با نام «تاندر کستل» (قلعه رعد) نیز شناخته می‌شود.
    ورزشگاه نیو ای – موبیل اولین و تنها استادیوم فوتبال در تایلند است که در آن پیست دوومیدانی تعبیه نشده و میان جایگاه تماشاگران و زمین بازی فاصله‌ای وجود ندارد. نام این ورزشگاه که با تمامی معیارهای فیفا و AFC همخوانی دارد،‌ در کتاب رکورد‌های گینس به عنوان ورزشگاهی که ساخت آن کمترین زمان (256 روز) را در سراسر دنیا برده، ثبت شده است.

رنگ پیراهن: دیدارهای خانگی (آبی - سرمه‌ای) - دیدارهای خارج از خانه (سفید - نارنجی)
    لقب: تندر جنگجو

افتخارات: حریف استقلال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، یکی از موفق‌ترین تیم‌های چند فصل اخیر فوتبال تایلند به شمار می‌رود. از جمله افتخاراتی که این تیم کسب کرده می‌توان به 2 دوره قهرمانی در لیگ برتر تایلند در سال‌های 2008 و 2011 اشاره کرد که قهرمانی دوم اوج افتخارآفرینی این تیم در فوتبال تایلند محسوب می‌شود.
    بوریرام دو سال پیش علاوه بر فتح لیگ، جام حذفی تایلند و جام اتحادیه این کشور را هم فتح کرد تا برای اولین بار در تاریخ خود سه‌گانه قهرمانی کسب کرده باشد.
    نایب قهرمانی در لیگ برتر تایلند در فصل 2005-2004 و در سال 2010، قهرمانی در جام حذفی و جام اتحادیه سال 2012 و فتح جام کور رویال در سال جاری از دیگر افتخارات بوریرامی است که در فصل گذشته لیگ برتر تایلند عنوانی بهتر از چهارمی کسب نکرد.

حضور در رقابت‌های آسیایی:
    بوریرام یونایتد تاکنون سه دوره در رقابت‌های باشگاهی قاره آسیا شرکت کرده است. نخستین حضور این تیم در رقابت‌های AFC کاپ، پس از ناکامی در صعود از مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا و بازی پلی آف برابر تیم نیروهای مسلح سنگاپور ثبت شد. حضور بوریرام در این مسابقات تنها تا پایان مرحله گروهی دوام داشت.
    بوریرام سال 2012 اولین حضور خود در لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کرد. این تیم در مرحله گروهی با کاشیوا ریسول ژاپن، گوانگژو اورگراند چین و جونبوک موتور کره جنوبی همگروه شد و با قبول 4 شکست و کسب 2 پیروزی از صعود به مرحله حذفی باز ماند.

با کسب عنوان چهارمی در لیگ برتر تایلند در سال 2012، بوریرام جواز حضور در مرحله حذفی مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا در سال 2013 را کسب کرد و با غلبه بر تیم بریسبین رور استرالیا موفق به صعود به مرحله گروهی این رقابت‌ها شد.
    نماینده تایلند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان سال جاری با تیم‌های وگالتا سندای ژاپن،‌ اف سی سئول کره جنوبی و جیانگسو سینتی چین همگروه بود و با کسب یک پیروزی، 4 تساوی و یک شکست به عنوان تیم دوم پس از اف سی سئول راهی مرحله یک هشتم نهایی در شرق آسیا شد.
    بوریرام یونایتد در نخستین مرحله حذفی مقابل بنیادکارازبکستان ایستاد. بازی رفت با نتیجه 2 بر یک به سود بوریرام به پایان رسید و حاصل جدال دو تیم در بازی برگشت تساوی بدون گل بود تا نماینده تایلند در مجموع دو بازی با پیرزی 2 بر یک راهی مرحله یک چهارم نهایی شود و رودرروی استقلال قرار بگیرد.

بازیکنان:
    دروازه‌بان: سیواروک تدسئونگون - یودساپن تیانگدا
    مدافعان: سیراتون بونماسان - پراتوم چوسانگ - اسمار باربا - تاناساک سریساری- چیتیپات تانکلانگ - سوری سوخا - آدیت فاتاراپراسیت - ارنستو پومپا - مانوئل ردوندو
    هافبک‌ها: چاریل چاپیوس - کارملو گونزالز - سوچائو نوچنوم (کاپیتان) - جککرافان کائیو پروم - اککاچای سومریی - جیراوات ماکاروم - سورات سوخا - آناوین جوجین - کاری هیرانو - بورنو هررو
    مهاجمان: سوریا دومتلیسونگ - خاویر پاتینیو - آدیساک کریاسورن - خسوس بروکال

معرفی بازیکنان خارجی: بخش اصلی توان بوریرام بر پایه توان بازیکنان خارجی این باشگاه شکل گرفته که مشخصات آنها بدین شرح است:
    اوسمار باربا(اسپانیا): رسینگ سانتاندر (2009- 2012) - بوریرام (2012 - تاکنون با 19 بازی و 3 گل زده)
    کارملو گونزالز(اسپانیا): لاس پالماس (2001- 2005) - لوانته (2005- 2006) - هرکولس (2007) - نومانسیا (2007- 2008) - خیخون (2008 - 2013) - بوریرام (2013 - 16 بازی و 15 گل)
    سابقه 20 بازی و 7 گل را در تیم‌های زیر 16، 17، 19، 20 و 21 سال اسپانیا دارد.
    خسوس بروکال (اسپانیا): گرانادا(2009 - 2010) - کوئتا(2010 - 2011) - سن روکئو (2011 - 2012) - رکرتیوو (2012 - 2013) - بوریرام(2013 - 3 بازی و یک گل) - تیم زیر 16 سال اسپانیا (8 بازی و یک گل)
    برونو هررو (اسپانیا): سویا(2006 - 2007) - مورسیا(2007 - 2010) - خره‌س(2012- 2013) - بوریرام (2013 - هنوز برای این تیم به میدان نرفته است) - تیم زیر 18 سال اسپانیا(2003)
    مانوئل ردوندو(اسپانیا): سابادل(2011 - 2012) - خره س (2013) - هنوز برای بوریرام به میدان نرفته است.
    کای هیرانو (ژاپن): کاتالر تویاما(2010 - 2012) - بوریرام (2013 - 5 بازی)
    خاویر پاتینیو (فیلپین - اسپانیا): کردوبا(2011 - 2013) - خره‌س (2013) - بوریرام (2013 - 16 بازی و 12 گل) - تیم ملی فیلیپین (2 بازی و 2 گل)
    ارنستو پومپا بازیکن تایلندی بوریرام همانند پاتینو دو ملیتی بوده و ملیت اسپانیایی نیز دارد تا در این تیم 7 بازیکن اسپانیایی حاضر باشند.

سرمربی: اسکات کوپر، سرمربی انگلیسی که سابقه کار در باشگاه لسترسیتی به عنوان مربی آکادمی را دارد و از ماه‌های پایانی سال گذشته پس از بازی برگشت مرحله گروهی برابر اف سی سئول کره جنوبی جانشین آتافول بوسپاکوم شد.
    کادرفنی: چارنچای هانساب (مربی - تایلند) - سانه فن مانیساک (مربی - تایلند) - گلین تامپسون (مربی دروازه بان - انگلستان) - گوران درولیچ ( مربی مهاجمان - صربستان)
    مدیر باشگاه: نوین چیدچوب
    باشگاه‌های هم خانواده: راتچابوری تایلند - لسترسیتی انگلستان
    برخی از حامیان مالی: فیلیپس، ایر آسیا، کوکا کولا، یاماها
    نتیجه آخرین دیدار در لیگ تایلند: بوریرام یونایتد2 - چیانگرای یونایتد صفر (این تیم هم اکنون صدرنشین لیگ تایلند است).

4. 12 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

اخبار کوتاه از آبي‌پوشان در آستانه ديدار آسيايي

مسئولان باشگاه استقلال به دنبال تهيه فيلم بازي شب گذشته بوريرام در ليگ برتر تايلند هستند.

تيم بوريرام شب گذشته در ليگ تايلند به ميدان رفت و اين تيم مقابل چيانگراي يونايتد با نتيجه دو بر صفر به برتري رسيد.

به گزارش فارس، مسئولان باشگاه استقلال امروز از طريق ميرشاد ماجدي درخواست کردند تا فيلم اين ديدار به دست آنها برسد تا روي اين بازي آناليز هاي مورد نظر خود را انجام دهند.

اعضاي تيم بوريرام تايلند امشب وارد ايران خواهند شد و در هتل المپيک مستقر مي شوند.

آبي پوشان بدون محروم به مصاف نماينده تايلند مي روند اما لاوره با توجه به غيبت در تمرينات يک هفته گذشته در اين ديدار غايب خواهد بود.

همچنين قرار است صبح فردا آزمايشات نهايي از تيموريان براي ديدار روز چهارشنبه گرفته شود تا وضعيت اين بازيکن مشخص شود.

هاشم بيک زاده و ساموئل مشکلي براي همراهي آبي پوشان ندارند ولي جمشيديان نيز غايب قطعي آبي پوشان در ديدار روز چهارشنبه است.

ديدار تيم هاي استقلال و بوريرام در مرحله رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا روز چهارشنبه از ساعت 20:15 در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

6. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بوریرام معلومه تیم خوبی بوده که به اینجا رسیده. امیدوارم جو ساده پنداری این تیم از بین بره که مثل خودزنی میمونه.

امیدوارم که با حضور تماشاگرا و همبستگی بین کادر و بازیکنا و البته مدیریت با اختلاف بالای دو گل به پیروزی برسیم.

8. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب حاجی یک مصاحبه دیگه انجام داد و مسائل را حل و فصل کرد

قلعه‌نویی: 8 سال است می‌گویند "بگم، بگم"/ بوریرام تایلندی نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"استقلال ایران" در جاده‌ی موفقیت در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا،‌ این هفته با بوریرام تایلند روبه‌رو است؛ تیمی که بر خلاف فوتبال ملی تایلند، تیم قدرتمندی را به خاطر استفاده از بازیکنان خارجی‌اش تشکیل داده و اکنون "شگفتی‌ساز" فصل جاری این رقابت‌ها لقب گرفته است.
    امیر قلعه نویی در آستانه دیدار برابر بوریرام تایلند در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره بازی پیش‌روی این تیم، بحث‌های به وجود آمده با فتح‌الله‌زاده، عدم رای اعتماد به سلطانی‌فر و ... صحبت کرد:

* پس از موفقیت تیم ملی در صعود به جام جهانی اکنون همه نگاه‌ها به بازی استقلال و بوریرام است.
    - به هر حال شما می‌دانید اشکالی که به این مسابقات وارد است این که تیم‌های غرب آسیا مجبورند با دو تیم در یک فصل کامل این مسابقات شرکت کند. تیم ما پارسال خیلی هماهنگ شده بود، اما متاسفانه اکنون باید با تیم جدیدی وارد رقابت‌ها شویم و این چیزی است که برای تیم‌های غربی مشکل ساز است. البته ما اکنون نسبت به اول فصل پس از پنج بازی هماهنگ‌تر شده‌ایم. طبیعی است که با تیم 100 درصدمان فاصله داریم، اما در مجموع شرایط خوبی وجود دارد. خوشبختانه سه بازیکن مصدومان رسیده‌اند و از امروز کارشان را آغاز می‌کنند.

* البته دکتر نوروزی اعلام کرد وضعیت آندرانیک تیموریان هنوز مشخص نیست.
    - آندو قول داد که از امروز در تمرینات شرکت کند تا بتوانیم در کنار ساموئل و بیگ‌زاده از این بازیکن هم استفاده کنیم، اما حالا که شما این طور می‌گویید باید تماسی بگیرم و آخرین وضعیت تیموریان را بررسی کنم.

* یک نگاه کلی که نسبت به بوریرام وجود دارد این است که این تیم تایلندی نماینده فوتبالی است که در چند سال اخیر حریف سرسختی برای فوتبال ایران نبوده است. اما نتایج این تیم از سال 2010 تا 2013 بسیار خوب بوده و سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا هم از این تیم به عنوان شگفتی‌ساز این رقابت‌ها صحبت کرده.
    - اول باید بگویم که بوریرام نمی‌تواند نماینده‌ای برای فوتبال تایلند باشد، همان طور که الریان قدرتمندتر از تیم ملی قطر بود. شما دیدید که الریان را بازیکنان بین‌المللی تشکیل می‌دادند. آنها سه بازیکن برزیلی داشتند. تیم تایلندی هم از هفت، هشت بازیکن خارجی استفاده می‌کند و یک تیم چند ملیتی است. البته ما هم استقلال هستیم و نماینده فوتبال ایران.

* اول فصل شما گفتید که تیمتان نسبت به فصل گذشته از بازیکنان بهتری تشکیل شده. این شاید امیدواری زیادی ایجاد کند تا یک تیم ایرانی بتواند پس از 12 سال در آسیا به مقام قهرمانی برسد.
    - طبیعتا اگر شما به نتایجی که ابتدای این فصل گرفته‌ایم نگاه کنید و آن را با نتایج ابتدای فصل پیش مقایسه کنید، متوجه می‌شوید که وضعیت ما امسال خیلی بهتر است و شاید اگر اشتباه‌های داوری نبود، اکنون استقلال با اختلاف فاحش در صدر جدول بودیم.

* اتفاق ویژه‌ای که در این چند سال در فوتبال ایران افتاده این است که در بازی‌های آسیایی نگاه هواداران به مسابقات ملی است. اکنون در شبکه‌های هواداری و از طریق کامنت‌ها، طرفداران پرسپولیس هم اعلام کرده‌اند که برای بازی چهارشنبه به ورزشگاه می‌آیند.
    - من ممنون آنها هستم. این نگاه ملی مردم واقعا قابل احترام است. آن هم در شرایطی که متاسفانه خیلی‌ها در میان مسئولان چنین نگاهی را ندارند. شما ببینید متاسفانه در شش، هفت روز گذشته چقدر علیه ما تبلیغ و مصاحبه کرده‌اند. ای کاش آنها هم مثل مردم فکر می‌کردند. تازه جالب اینجاست که همه حرف‌هایشان را می‌زنند و می‌گویند حرفی نمی‌زنیم تا بازی با تایلند تمام شود! این که می گوییم مردم جلوتر از ما هستند، در همین مساله به خوبی دیده می‌شود. پرسپولیسی‌ها هم به ما لطف دارند. نگاه آنها ملی و معرفتی است، همان طور که استقلالی‌ها در زمان بازی‌های آسیایی پرسپولیس چنین نگاهی دارند.

* در شرایطی که معمولا هر چند سال یک بار این اتفاق می‌افتد که یک تیم ایرانی به جمع هشت تیم برتر آسیا صعود کند مصاحبه‌هایی که در چند روز گذشته توسط فتح‌الله‌زاده و شما انجام شده، این نگرانی را به وجود می‌آورد که شاید این مساله برای استقلال مشکل ساز شود. نمونه‌اش هم مصاحبه دیروز فتح‌الله‌زاده و مصاحبه امروز شما با یکی از روزنامه‌های ورزشی.

- البته حرف‌هایی که من اکنون می‌خواهم بزنم درباره صحبت‌های آقای فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌هاست. ایشان درباره هواپیمای زاگرس صحبت کرده است، اما من باید اینجا بگویم که اگر کاری از طرف کسی انجام می‌شود باید ممنون‌دار آن طرف باشیم. من باید از آقای موسوی، مدیرعامل هواپیمایی زاگرس تشکر کنم که با وجود این که شرکت هواپیمایی‌شان علاقه‌ای به ورود به بحث تبلیغات نداشتند برای کمک به استقلال وارد شدند. من انتقادی از فتح‌الله‌زاده نکردم، اما باید این را هم بگویم که سال قبل در شرایطی که ما می‌خواستیم به عربستان برویم همین شرکت هواپیمایی چه کمک‌های بزرگی به ما کرد. من از شما می‌خواهم این را حتما بنویسید که اگر قرار بود استقلال خودش به عربستان برود، باید از تهران به دوحه می‌رفتیم و 11 ساعت در ترانزیت فرودگاه می‌ماندیم و پس از آن ساعت 11 شب به ریاض پرواز می‌کردیم و ساعت سه، چهار صبح به عربستان می‌رسیدیم، آن هم با داستان‌ فرودگاه های عربی که همه می دانند، اما همین شرکت هواپیمایی آمد با همان پول بلیت عادی ما را از فرودگاه مهر آباد به ریاض رساند و ما پس از دو و نیم ساعت به عربستان رسیدیم. در برگشت هم مستقیم از جده به مهرآباد آمدیم. شما می دانید که گرفتن مجوز هواپیماهای اختصاصی چه دردسرهایی دارد، اما این شرکت با همکاری خوب مسئولان هواپیمایی این کار را برای ما انجام داد. همه حرف من این است که اگر یک نفر یک لیوان به دست شما داد باید تا آخر عمر از او ممنون باشید.

* اما به هر حال شاید سوء تفاهمی به وجود آمده و این حرف‌ها زده شده است.
    - من انتقادی از فتح‌الله‌زاده نکرده‌ام و در این دو سال هر زمان که دیدم تیم با مشکل مالی روبرو شده، سعی کرده‌ام به فتح‌الله‌زاده و هیات مدیره کمک کنم. مثلا درباره همین شرکت هواپیمایی باید بگویم که هیات مدیره این شرکت برنامه‌ای برای حضور در تبلیغات نداشت. اما من اصرار کردم که شما بیایید با ما قرارداد ببندید و اسپانسرمان شوید. آقای موسوی هم تنها به خاطر استقلال و به دلیل این که کمکی به این تیم پرطرفدار کند قبول کرد که اسپانسرمان شود، اما همان زمان هم گفت که هر وقت اسپانسری پیدا کردید ما کنار می‌کشیم . با این وجود همان زمان شروع کار یک میلیارد این شرکت به ما داد، یک میلیاردی که برایمان به اندازه 10 میلیارد ارزش داشت و توانستیم با همان یک میلیارد با احمد جمشیدیان، مهدی نظری، پژمان نوری و محمد قاضی قرارداد ببندیم. شما به من بگویید که در وضعیت اقتصادی که وجود دارد کدام شرکت می‌آید جلوجلو چنین پولی را برای اسپانسری پرداخت کند. می‌خواهم این را بگویم که کم لطفی کار خوبی نیست. من وقتی دیدم فتح‌الله‌زاده دارد تلاش می‌کند که مشکلات مالی را در کنار هیات مدیره حل کند، خودم هم وارد کار شدم. می‌خواهم این را بپرسم که آیا ورود به این مسائل کار من سرمربی است؟ برای بازی با داماش ما با مشکل هواپیما روبرو شدیم. 48 ساعت مانده به بازی نتوانستیم برای پرواز به رشت بلیت پیدا کنیم و مجبور بودیم با اتوبوس به رشت برویم، اما از موسوی درخواست کردم که اگر می‌تواند برای ما پروازی چارتر کند که او هم با تمام محدودیت‌های زمانی که وجود داشت این کار را انجام داد. من به مسائل مالی و این که چقدر برای این پرواز پول پرداخت شده ورود نمی‌کنم، اما همین کار شرکت "زاگرس" جای تشکر دارد. من می‌خواهم از پرسنل، نیروهای اداری و انتظامی فرودگاه رشت نیز تشکر کنم، چرا که به خاطر ما تا ساعت یک بامداد اسیر بودند. همه حرف من این است که نباید محبت‌های افراد را فراموش کنیم. اگر ما با آن شرایط به رشت می رفتیم و می‌باختیم شما می دانید که چقدر پیش از بازی با بوریرام در روحیه تیم تاثیر می‌گذاشت.

* با همه این مسائل همه اتفاق نظر دارند که شما و فتح‌الله‌زاده همیشه با هم بوده‌اید.
    - فتح‌الله‌زاده خودش بهتر می‌داند وقتی که تیم در اوکراین بود یک بازیکن در دفتر او بود و گفته بود تنها اگر 250 میلیون بگیرد با استقلال قرارداد می‌بندد. من هم در اوکراین بودم و به خاطر شرایطی که وجود داشت از یکی از دوستانم 250 میلیون تومان قرض گرفتم تا این مشکل حل شود. بگذریم از این که قرار بود پنج روزه این پول برگشت داده شود و هنوز این اتفاق نیفتاده، اما می‌بینید که من برای کمک به تیم چنین کاری انجام دادم. وقتی می‌بینم فتح‌الله‌زاده در کنار دکتر نجف نژاد، زمانی، پورحیدری و شهریاری در حال تلاش است من هم با وجود این که جزو وظایفم نیست، احساس مسئولیت می‌کنم و با ارتباطاتم تلاش می‌کنم به استقلال کمک کنم. یا سال گذشته از یکی از دوستانم 700 میلیون گرفتم و قرار بود دو ماه این پول را بگردانیم و پس از یک سال 500 میلیون تومانش را برگردانده‌ایم و 200 میلیون توما ن آن باقی مانده است. همه این کارها برای کمک به استقلال است وگرنه نه یک ریال این پول به حساب شخصی فتح‌الله‌زاده می‌رود و نه برای من چیزی دارد. وقتی فتح‌الله‌زاده تحت فشار است، تلاش می‌کنم خودم با این ارتباطات ورود کنم. شکر خدا نیت‌ها هم پاک بوده و خدا هم کمک کرده است. اکنون یک آقایی آمده و گفته برایتان مجانی رختکن‌های کمپ را تجهیز می‌کنم و حالا این کار در حال انجام است. فقط این را می گویم که هشت سال است ادبیات "بگم بگم " در مملکت رایج شده و حالا برخی می‌گویند تا بازی با بوریرام صحبتی نمی‌کنم و بعدا حرف‌هایم را می‌زنم!

* ما البته موافق این نیستیم که در آستانه بازی با بوریرام که یک بازی ملی است، خدای نکرده مشکلی بین شما و آقای فتح‌الله‌زاده ایجاد شود، اما چون فتح‌الله‌زاده گفته از شما گلایه دارد، می‌خواهیم نظر شما را هم بدانیم.

- من هم از فتح‌الله‌زاده گلایه دارم. او باید به خاطر کارمان از ما تشکر کند. اکنون چند بازیکن ما و اعضای کادر فنی و پزشکی ما پولی برای امسال نگرفته‌اند. سیاوش اکبرپور بابت پارسال و امسال از استقلال طلب دارند و برای فصل جدید هم یک ریال هم نگرفته است. پژمان منتظری ، آندرانیک تیموریان و عابدینی هم هنوز برای امسال پولی نگرفته‌اند. کادرمان هم هنوز بابت پارسال 40- 50 درصد طلب دارد و برای امسال هم ریال هم نگرفته‌ است. همه تلاش تیم موفقیت است، اما همان طور که در این مصاحبه گفته‌ام نباید محبت‌های افراد را فراموش کنیم.

* فشردگی لیگ شاید این فصل بیش از همه روی استقلال فشار بیاورد و حالا هم درخواست داده اید که بازی با راه‌آهن عقب بیفتد.

- در خواست ما برای تعویق یک روزه این بازی به یک ماه پیش بر می‌گردد. نمی‌خواهیم که بازیمان اصلا برگزار نشود. تنها می‌گوییم به جای این که بازی استقلال یکشنبه برگزار شود، به دوشنبه موکول شود و این درخواست زیادی نیست. چهار هفته‌ پرسپولیس بعد از ما بازی داشته و ما هم مشکلی با این قضیه نداشته‌ایم و حالا می گوییم پرسپولیس که درگیر لیگ قهرمانان نیست بازی‌اش یک روز زودتر برگزار شود و بازی استقلال به دوشنبه بیفتد. این چیزی نیست که با موافقت با آن منتی سر استقلال بگذارند، بلکه حقی است که باید به ما بدهند و اگر این کار را انجام ندهند کم لطفی کرده‌اند.

* یکی از موضوعاتی که ورزش ایران با آن روبرو است، بحث عدم رای اعتماد به سلطانی‌فر، وزیر پیشنهادی ورزش بود و اکنون رییس جمهور، صالحی امیری را انتخاب کرده است.

- سلطانی‌فر از نیروهای اجرایی قوی بود که من هم نسبت به او ارادات دارم. ذهن او کامپیوتر ورزشی است. اگر با او صحبت کنید متوجه می شوید که ذهنش پر از اطلاعات ورزشی است. او به ورزش ایران اشراف کاملی داشت و می توانست به ورزش کمک کند، اما این که چرا رای نیاورد یا کم لطفی نمایندگان مجلس بوده و یا بازی‌هایی است که عقل من آدم غیر سیاسی به آن نمی‌رسد. به هر حال برای سرپرست جدید آرزوی موفقیت می‌کنم.

* بحث شما با سازمان لیگ بر سر توپ‌ها به جاهای دیگر کشید. مثلا علیپور درباره مشخصات فنی توپ اظهار نظر کرده و شاید این یکی از اتفاقات عجیب فوتبال ایران باشد.
    - برای خود من هم عجیب است. لباس و اسپانسر به باشگاه مربوط است و توپ به سازمان لیگ . حالا من نمی‌دانم که این مساله چه ربطی به علیپور دارد.

* البته او گفته شما باید ظرف یک هفته‌ حرفتان را درباره مافیا ثابت کنید. ضمن این که آن حرف‌های شما به عزیز محمدی هم برخورده است.
    - به هر کسی بر خورده، بر خورده باشد. من حرفم را زدم، اما برایم عجیب است که این مساله چه ربطی به علیپور داشته است.

فتح‌الله‌زاده: با قلعه‌نویی ثابت می‌کنیم کسی نمی‌تواند به اتحادمان لطمه‌ای بزند

مدیرعامل استقلال با غیرکارشناسی دانستن اظهاراتی که بوریرام را ضعیف می‌داند، می‌گوید هیچ مشکلی با امیر قلعه‌نویی ندارد و اختلاف‌سلیقه‌هایی که وجود دارد، طبیعی است.
    علی‌ فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فوتبال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ مسائل مختلفی از جمله دیدار این هفته تیمش برابر بوریرام، فشردگی رقابت‌های لیگ برتر و بحث‌های پیرامون اختلافاتش با قلعه‌نویی صحبت کرد.

متن این پرسش و پاسخ در زیر می‌آید:

از بازی استقلال برابر بویرام شروع کنیم.
    همان‌طور که می‌دانید بوریرام از تیم‌های شرق آسیاست که به این مرحله راه یافته. از سویی تنها تیم ایرانی هستیم که به جمع هشت تیم پایانی رسیده‌ایم. متاسفانه عده‌ای در صحبت‌هایی غیرکارشناسانه این بازی را ساده می‌دانند و می‌گویند که استقلال کار سختی پیش‌رو ندارد؛ در حالی که این دیدار یک بازی حساس و بسیار خطرناک است. بوریرام علی‌رغم همه این صحبت‌ها بسیار تیم مرموزی است. آنها بنیادکار گردن کلفت را به همراه یک تیم ژاپنی و کره‌ای حذف کردند. شاید تیم ملی تایلند ضعیف باشد اما در سطح باشگاهی با حضور بازیکنان خارجی آنها تیم خوبی هستند و در کشور خودشان مثل استقلال شکست‌ناپذیر و در صدر جدول حاضرند. امیدوارم با حضور 100 هزار تماشاگر استقلالی آنها را شکست دهیم. از هواداران می‌خواهم که مبادا تصور کنند این بازی ساده است. به پر شدن تک‌تک سکوها احتیاج داریم تا هواداران قدرتشان را با تشویق‌هایشان به بازیکنان منتقل کنند.

ماجرای مشکلات مالی‌تان به کجا رسید؟
    مشکل آن‌چنانی نداریم. اول فصل است و تعویض رییس‌جمهور، وزیر ورزش و جوانان و همه این مسائل بر روی روند کار تاثیر گذاشته است. باید صبوری کنیم تا این روزها بگذرد به 80 درصد بازیکنان پول داده‌ام و فقط چند بازیکن هستند که در این میان پول نگرفته‌اند. یکی از آنها تیموریان است. درباره او به خنسی خورده‌ایم. واقعا نمی‌دانم به او چه بگویم. یک میلیارد قرار بود از وزارت ورزش و جوانان به ما پرداخت شود اما در آستانه پرداخت متوقف شد. با این حال یک برنامه اقتصادی در نظر گرفته‌ایم که تا دو ماه آینده درآمد بسیار خوبی به ما می‌دهد و می‌توانیم 70 – 80 درصد مبالغ قرارداد بازیکنان را پرداخت کنیم. برنامه‌ریزی ‌کرده‌ایم و با سعه‌صدر همه چیز حل می‌شود.

آقای رویانیان گفته ورزشگاه آزادی را به استقلال و پرسپولیس بدهند،. آیا واقعا می‌توان در صورت این اتفاق درآمدزایی برای این دو تیم را متصور بود؟

سال‌هاست که درباره ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنیم. برای هر بازی 35 میلیون اجاره می‌دهیم و اعتقاد داریم اگر این ورزشگاه را به ما بدهند، یک بازسازی ظاهری می‌کنیم و این مساله به نفع ما ورزشگاه آزادی و مردم خواهد شد. شاید جاهایی از آنها را مبله کنیم و یک‌سری امکانات در آن قرار دهیم. فکر می‌کنم که رویانیان حرف درستی زده است.

برای بوریرام چه برنامه‌ای را تدارک دیده‌اید. آنها کجا تمرین خواهند کرد؟
    تمهیدات ویژه‌ای برای آنها تدارک دیده‌ایم. زمین شماره دو آزادی و کمپ ناصر حجازی را به آنها نشان می‌دهیم و هرکدام را که خواستند انتخاب می‌کنند.

با انتخاب نشدن آقای سلطانی‌فر از سوی مجلس، صالحی امیری از سوی رئیس‌جمهور به عنوان سرپرست وزارت ورزش انتخاب شد.
    بله. از روحانی تشکر می‌کنم که سریعا برای وزارت ورزش یک سرپرست گذاشت تا کارها پیش برود. امیدوارم آقای صالحی امیری هم جلسه‌ای برگزار کنند تا مشکلات حاد نشود.

گویا باشگاه استقلال به فشردگی رقابت‌های لیگ برتر اعتراض کرده و خواهان تعویق دیدارش با راه‌آهن شده است.

این درخواست را داده‌ و اعتقاد داریم فشردگی رقابت‌های لیگ به تیم ما آسیب می‌زند. دیروز سرمربی ما ترسید، تمرین کند و دلیل این امر احتمال مصدومیت بازیکنان است. ما نماینده فوتبال ایران هستیم و انتظار داریم که آقای تاج که فردی فوتبالی هستند، شرایط ما را درک کنند. نباید کاری کنیم که خدایی ناکرده بازیکنان دچار مصدومیت‌هایی شدید شوند.

ماجرای کسر امتیاز استقلال به کجا رسید؟
    مدارک و لایحه اعتراضی خودمان را ارائه داده‌ و منتظریم استیناف حکم دهد. امیدوارم حقی از کسی خورده نشود و ما هم به حق خود برسیم.

ماجرای استعفای آقای سررشته‌داری از روابط عمومی باشگاه استقلال چیست؟

ایشان از این سمت استعفا داده‌ اما هنوز نپذیرفته‌ام. آقای سررشته‌داری اصرار دارد که از این سمت کنار برود و در سمت جدیدش به ما کمک و مقدمات کار بزرگ ما را فراهم کند اما به او گفتم که تا زمانی که یک فرد مناسب را پیدا کنم، در این پست بماند.

در خبرها داشتیم که نفت تهران و راه‌آهن برابر استقلال و پرسپولیس احتمالا در ورزشگاه تختی بازی خواهند کرد. موضع باشگاه استقلال نسبت به این مسئله چیست؟

از یک طرف خوشحالم؛ چرا که عده‌ای مدام سرکوفت می‌زدند که با وجود میزبانی از این امتیاز محرومند و مثلا فکر می‌کردند بازی در آزادی برای ما یک امتیاز خیلی خاص دارد. این در حالی بود که برای تیمی مثل استقلال فرقی ندارد که کجا به میدان برود. ما در شهرستان‌ها هم حاضر و پیروز از میدان خارج می‌شویم. پس چه فرقی برای ما دارد که در تختی بازی کنیم یا آزادی؟

به عنوان سوال پایانی صحبت‌هایی درباره مسائلی میان شما و آقای قلعه‌نویی مطرح شده است. دراین‌باره توضیح دهید.

ببینید در یک خانواده دو برادر گاهی با هم دچار سوتفاهماتی می‌شوند. طبیعت کار هم همین است و هیچگاه به دنبال کوچک کردن کارهای قلعه‌نویی نبودم و اتفاقا اعتقاد دارم کارهایی که او کرده، کارهای بزرگی است.

حق را این می‌دانم که کارهای قلعه‌نویی را فراموش نکنم و آنها را ببینم. در کارهای مدیریتی هم به هرحال سلایق وجود دارد و شاید دو سلیقه متفاوت وجود داشته باشد وگرنه مشکل ریشه‌ای که نداشته‌ایم و نخواهیم داشت.

مثلا زمانی که در اوج مشکلات مالی بودم، قلعه‌نویی به خوبی بازیکنان را مدیریت کرد تا حاشیه‌ای ایجاد نشود. حالا هم، همه هم‌قسم شده‌ایم تا بوریرام را شکست دهیم.

سه‌شنبه عصر هم سر تمرین استقلال حاضر می‌شوم و در هتل هم پیش بازیکنان می‌روم.

در هر مجموعه‌ اختلاف سلیقه وجود دارد ولی در نهایت همه پشت یکدیگر و حامی هم هستیم. چهارشنبه هم با قلعه‌نویی ثابت می‌کنیم که هیچکس نمی‌تواند به اتحاد و یکپارچگی ما و استقلال لطمه‌ای بزند.

ایسنا
    Last edited by 30vil; 18-08-2013 at 13:53.

10. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

بليت‌فروشي استقلال و بوريرام الکترونيکي نيست

در ديدار تيم‌هاي استقلال و بوريرام بليت‌فروشي الکترونيکي نخواهد بود.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي اميري معاون ورزشي باشگاه استقلال اظهار داشت: هواداران استقلال مي‌توانند بليت ديدار تيم‌هاي استقلال و بوريرام تايلند را در ورزشگاه تهيه کنند و براي اين بازي بليت‌فروشي الکترونيکي نخواهيم داشت.

ديدار تيم‌هاي استقلال ايران و بوريرام تايلند روز چهارشنبه از ساعت 20:15 در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

12. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بابا اینا دیگه کی هستن مربی تیمشونو 2دستی دادن به یه تیم دیگه الان برای یک روز تعویق بازی میگی استقلال به دنبال نتیجه گیریه و ما مخالفیم

مخالفت راه‌آهن با تعويق بازي با استقلال

مديرعامل باشگاه راه آهن سورينت با رد درخواست استقلال براي تعويق يک روزه بازي تيمش گفت طرح اين درخواست از جانب استقلالي ها خودخواهي بوده و براي جبران ضعف و کاهلي‌شان است.

صادق رييسي‌کيا درباره درخواست باشگاه استقلال براي تعويق يک روزه ديدار تيمش با راه آهن سورينت در هفته ششم ليگ اظهار کرد: باشگاه استقلال درخواستي را براي برگزاري بازي در روز چهارم شهريور به جاي سوم به سازمان ليگ داده است. ما مخالف اين درخواست هستيم؛ چرا که تمام عوامل فني و مديريتي اين باشگاه مي‌دانند که امسال در مسابقات آسيايي و ليگ ايران شرکت مي‌کنند. آنها بايد بتوانند اين دو را کنار هم برنامه ريزي کنند و در زمينه ي جذب بازيکن طوري اقدام کنند که در آسيا و ليگ حضور داشته باشند.

14. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب آندو تيموريان برگزار شد.

تيم استقلال بعد از يک روز تعطيلي از ساعت 18 و 45 امروز و در حالي که تمرين اين تيم با 45 دقيقه تاخير آغاز شده بود، برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را براي ديدار با نماينده تايلند پيگيري کرد.

به نقل از فارس، در تمرين امروز آبي‌پوشان، تيموريان باز هم حضور پيدا نکرد و اين بازيکن براي گرفتن عکس MRI راهي بيمارستان آتيه شد.

همچنين گوران لاوره به دليل مسائل مالي باز هم در تمرين حاضر شد.

* قبل از آغاز تمرين امروز منصور پورحيدري، مهدي رحمتي و تعدادي ديگر از بازيکنان استقلال با چند تماس پياپي به دنبال تهيه مسکن براي دروازه‌بان جوان اين تيم بودند. عضو هيئت مديره و رئيس کميته فني باشگاه استقلال با گرفتن چند تماس خواستار اجاره يک خانه براي دروازه‌بان استقلال شد.

* تعدادي از نوجوانان يک مدرسه فوتبال با لباس متحدالشکل در تمرين امروز حاضر شدند و کارهاي تاکتيکي آبي‌پوشان را نظاره کردند.

* ميرشاد ماجدي سرپرست آبي‌پوشان در تمرين امروز غايب بود. وي به دنبال امير عرب براي استقلال از کاروان نماينده تايلند به فرودگاه امام رفته بود.

* قبل از آغاز تمرين امروز کادر فني تيم استقلال به تماشاي فيلم بازي‌هاي بوريرام نشست و نشست و ضعف و قوت حريف را آناليز کرد.

* پسر جواد زرينچه مدافع سال‌هاي نه چندان دور استقلال امروز در تمرين حاضر شد و پا به پاي ديگران بازيکنان تمرين کرد.

* يک نوجوان معلول با ويلچر خود را به محل تمرين آبي‌پوشان رساند که با استقبال بازيکنان اين تيم روبرو شد در ابتدا پژمان نوري به سمت وي رفت و سپس بازيکنان استقلال در اقدامي جالب با وي عکس يادگاري گرفتند. جواد نکونام، فرهاد مجيدي و سياوش اکبرپور بعد از گرفتن يک عکس يادگاري اين قول را به نزديکان اين نوجوان معلول دادند که يک ويلچر نو به او هديه بدهند.

* در ابتداي تمرين امير قلعه‌نويي بازيکنان را دور هم جمع کرد و با آنها به صحبت پرداخت. سرمربي تيم استقلال با بازيکنان خواست تا به حواشي بوجود آمده توجه نکنند و کار خود را بکنند. وي خطاب به بازيکنان گفت: بازي روز چهارشنبه بستگي به زحمات يک ساله گذشته شما دارد و با عملکردتان بايد از هواداران استقلال قدرداني کنيد.

* آرش برهاني با 15 دقيقه تاخير خود را به محل آبي‌پوشان رساند.

* فردين عابديني بازيکن جوان استقلال قبل از شروع تمرين پاي خود را بانداژ کرد و به دويدن دور زمين پرداخت.

* در اواسط تمرين امروز مهدي رحمتي در اقدامي جالب خود را به مصدوميت زد تا دکتر نوروزي که در محل تمرين استقلال حاضر شده بود به بالاي سر وي برود. در حالي که معاونت پزشکي استقلال خود را به رحمتي رساند، اين بازيکن با خنده از نوروزي استقبال کرد ولي از وي خواست که زانوي وي را بانداژ کند که دکتر نوروزي اين کار را انجام داد.

* قبل از اينکه تمرين تاکتيکي آبي‌پوشان آغاز شود، قلعه‌نويي از خبرنگاران خواست تا بارکد توپ‌هاي AFC را به نوعي در بياورند اما سرمربي استقلال اعلام کرد که تمرين تاکتيکي‌اش واجب‌تر است و بعدا به اين موضوع رسيدگي خواهد کرد. آبي‌پوشان طي يکي دو روز گذشته با توپ‌هاي AFC تمرين مي‌کنند.

* منصور پورحيدري، بياني، دکتر نوروزي، مهدي فنوني‌زاده، حاضران تمرين آبي‌پوشان بودند.

* هنگامي که تمرين تاکتيکي آبي‌پوشان آغاز شد، قلعه‌نويي به بازيکنان شرح وظايف داد ولي در همان ابتدا بازي را متوقف کرده و نسبت به عملکرد آنها انتقاد کرد. وي خطاب به بازيکنان گفت: ( اين چه فوتبالي است که بازي مي‌کنيد؟‌ساده‌تر بازي کنيد) سپس بازي درون ‌تيمي ادامه پيدا کرد اما چند دقيقه‌اي نگذشته که عمران‌زاده توپ را در محوطه جريمه خودي نگه داشته، قلعه‌نويي با صداي بلند فرياد زد (حنيف! چند بار گفتم توپ را نگه ندار، براي صدمين بار است که اين موضوع را مي‌گويم) صداي فرياد قلعه‌نويي به حدي بود که تماشاگران هم تعجب کرده بودند. وي در مقاطعي از تمرين در خصوص نحوه جاگيري مدافعان و البته ضربات مهدي نظري نيز به آنها هشدار داد.

* حدود 200 نفر از طرفداران استقلال از تمرين امروز آبي‌پوشان ديدن کردند.

تمرينات تيم فوتبال استقلال فردا مجددا پيگيري خواهد شد و اين تيم روز چهارشنبه در دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرماني آسيا به مصاف نماينده تايلند خواهد رفت.

حاشيه جالب تمرين امروز استقلال

در تمرين امروز استقلال، توپ‌هاي شرکت آل‌اشپورت که توپ‌هاي اين فصل رقابت‌هاي ليگ برتر را تامين کرده است خبرساز شد.

در حالي که چيزي حدود 15 دقيقه از آغاز تمرين استقلال گذشته بود امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال به همراه مجيد صالح مربي اين تيم به مقايسه توپ‌هاي مورد استفاده در ليگ برتر با توپ‌هاي ليگ قهرمانان آسيا پرداختند.

به گزارش ايسنا، بعد از حدود 20 دقيقه گفت‌وگو درباره اين توپ‌ها و مقايسه اين دو بنا به درخواست امير قلعه‌نويي قرار شد تا بارکد توپ‌هاي آل‌اشپورت را افراد حاضر در کمپ تمرين استقلال مورد استعلام قرار دهند و نسبت به اين مساله تحقيق کنند. آن‌طور که از ظاهر امر پيداست توپ مورد استفاده در ليگ برتر فوتبال ايران با گذشت حدود يک ماه دچار مشکلاتي شده از جمله اين‌که با تکان دادن اين توپ، صدايي شبيه تق‌تق شنيده مي‌شود که احتمالا چوب پنبه توپ است که جدا شده است.

امير قلعه‌نويي در اواسط تمرين امروز خواست با خبرنگاران درباره اين توپ صحبت کند که اين تصميمش را به آخر تمرين موکول کرد.

توپ‌هاي اين فصل رقابت‌هاي ليگ برتر مورد اعتراض تعداد زيادي از مربيان قرار گرفته و همين مساله منجر به درگيري رسانه‌اي امير قلعه‌نويي، علي دايي با کمپاني آل‌اشپورت و عليپور شده است.

16. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

گوران یرکوویچ خودمون هم تو تیم بویرام تایلند هست مثل اینکه .

18. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مناظره قلعه نویی با علیپور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •