تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 148 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

ولبک هم از بازیکنان خوبه،قابلیت بازی در چند پست رو هم داره،سرعتش هم که بالاست
    ولبک واقعا ضعییفه تعصب رو بذار کنار تاببینی چقدر توپ لو میده.
    و یه سوال بایرنم مربیش عوض شد بارسلونم عوض شد (2 -3) بار مربی رئالم عوض شد آیا این قدر تیمشون بهم ریخت؟؟؟؟ 26 سال مربی عوض نکرده بودیم درست ولی این همه ضعف هم قابل قبول نیست خداییش.

2. این کاربر از HGH 878 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بایرن مونیخ اگه مربیاش عوض کرد اکثرشون توی کارنامه مربیگریشون سابقه جام گرفتن با تیم های قبلیشون داشتن مثل ماگات یا فن خال فقط بین اینا کلینزمن تجربه لازم نداشت که وسط کار از باشگاه کنار گذاشته شد ولی مویس تا به حال هیچ کارنامه درخشانی از خودش به جای نگذاشته (قبل از اومدن به منچستر یونایتد )یک کامیونیتی شیلد گرفته که اونم از صدقه سر فرگی کبیر داره فکر میکنم هنوز تو حال و هوای اورتون سیر میکنه که پنجم ششم جدول شدن براش افتخار بزرگ حساب میشه البته این وسط یک چیز دیگه هم هست اینقد طی این سالها با فرگی کبیر قهرمان لیگ برتر شدیم همیشه تا روزای آخر تو کورس قهرمانی بودیم تجربه بودن در چنین شرایطی نداشتیم
    Last edited by clau; 21-10-2013 at 04:11.

4. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بایرن مونیخ اگه مربیاش عوض کرد اکثرشون توی کارنامه مربیگریشون سابقه جام گرفتن با تیم های قبلیشون داشتن مثل ماگات یا فن خال فقط بین اینا کلینزمن تجربه لازم نداشت که وسط کار از باشگاه کنار گذاشته شد ولی مویس تا به حال هیچ کارنامه درخشانی از خودش به جای نگذاشته (قبل از اومدن به منچستر یونایتد )یک کامیونیتی شیلد گرفته که اونم از صدقه سر فرگی کبیر داره فکر میکنم هنوز تو حال و هوای اورتون سیر میکنه که پنجم ششم جدول شدن براش افتخار بزرگ حساب میشه البته این وسط یک چیز دیگه هم هست اینقد طی این سالها با فرگی کبیر قهرمان لیگ برتر شدیم همیشه تا روزای آخر تو کورس قهرمانی بودیم تجربه بودن در چنین شرایطی نداشتیم
    فرگوسن هم وقتی تازه مربی منچستر شده بود خیلی مربی تاپی نبود ها
    ولی وقتی زمان گذشت دیدیم که چه جواهری هستش

خیلی زوده که در مورد خوب یا بد بودن مربی قضاوت کنیم من از تنها چیزی که میترسم اینه که همین زود قضاوت کردنا زیاد بشه و در نتیجه منچستر هم بشه مثل تیمای دیگه که هر یکی دو سال مربی عوض میکنن

6. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی زوده که در مورد خوب یا بد بودن مربی قضاوت کنیم من از تنها چیزی که میترسم اینه که همین زود قضاوت کردنا زیاد بشه و در نتیجه منچستر هم بشه مثل تیمای دیگه که هر یکی دو سال مربی عوض میکنن
    به نظره منم طرفدارا و مدیرهای منچستر کمه کمش باید یه فصل به مویس وقت بدن
    به نظرم میتونه تیمو بالا بکشه

الان یکم زوده در مورد مربی صحبت بشه
    به نظرم پایان این فصل نشون میده که مویس بمونه بهتره یا بره

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قیاس فرگوسن با مویس قیاس مع الفازغه(اصلن قابل قیاس با هم نیستن ) البته فرگوسن قبل از اومدن به منچستریونایتد با آبردین قهرمان لیگ وجام حذفی اسکاتلند شده بود قهرمانی جام برندگان اروپا هم در کارنامش بود - شاید مویس در ادامه این فصل طوری نتیجه بگیره که نظر همه نسبت بهش عوض بشه قبلن هم تو یک پست گفته بودم با عملکرد ضعیف منچستر یونایتد در فصل نقل و انتقالات هر نتیجه ای این فصل بگیره مویس زیاد مقصر نمیدونم ولی عملکردش تا اینجای فصل جای هیچ دفاعی نداشته

10. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

تیم خوب بازی میکنه
    تو همین بازی با ساوهمپتون چند تا تیرک زدیم
    ولی سیستم بیش از حد چرخشی مویس و بازی ندادن به زاها و هرناندز و کاگاوا اصلا درست نیست

12. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

شرح حال سر آلکس فرگوسن در راه

سر آلکس فرگوسن اخیرا کتاب جدیدی راجع به شرح حال خودش در طی این سال ها نوشته، کتابی که پنج شنبه این هفته به چاپ می رسه، در بخش هایی از اون به تیره شدن روابطش با روی کین، دیوید بکهام و وین رونی می پردازه.

در سال 2005 روابط فرگوسن و کین تیره و تار شده بود، زمانی که کین علنا نظرات خودش راجع به هم تیمی ها و حقایق رختکن رو بازگو می کرد که نقطه اوج این صحبت ها مصاحبه اختصاصی کین با شبکه رسمی باشگاه بود، مصاحبه ای که هیچ وقت روی آنتن نرفت، اما وقتی به صورت خصوصی برای بقیه بازیکنان پخش شد، فن درسار، اسکولز و نیستلروی از افرادی بودن که (از شدت ناراحتی) بلافاصله اتاق رو ترک کردن.

فرگوسن روزی رو به یاد میاره که به خاطر همین مسائل مجبور شد کین و نیستلروی رو از هم جدا کنه، در مورد اون اتفاق میگه: "چشم های کین (از شدت عصبانیت) کوچیک شده بود، تقریبا مثل مهره های سیاه کوچیک، نگاه کردن (به اون چهره) ترسناک بود، تازه من اهل گلاسکو هستم!"

بعد از اون مصاحبه با MUTV، فرگوسن به دستیار وقتش کارلوس کیروش میگه: "اون باید بره، کارلوس. 100 درصد، از شرش خلاص شو!"

نظر کلی فرگوسن راجع به کنار گذاشتن کین: " توی یه نگاه عمیق (به این مسئله)، جدایی کین بهترین اتفاقی بود که می تونست بیفته... بازیکنان زیادی بودند که از کین می ترسیدن!"

در کتاب اشاره ای هم میشه به امکان هدایت تیم ملی انگلستان، مسئولیتی که دو بار به فرگوسن پیشنهاد میشه اما فرگوسن قبول نمی کنه، در کتابش میگه "هیچ راهی نداشت که من این مسئولیتُ قبول کنم" "فقط 10 ثانیه طول کشید که به این پیشنهاد نه بگم، من 1 میلیون سال دیگه هم نمی تونستم این شغلُ قبول کنم"

فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی که در رابطه با کتابش داشت، به شوخی گفت: "فرصت خوبی بود که انگلیس رو بیارم پایین!" (به عنوان یه اسکاتلندی البته!)

در مورد رونی: "(یه مطلب) رو زود یاد نمی گیره (~زیاد حرف گوش کن نیست)" و به ماجرای کنار گذاشتن رونی به خاطر یه مسئله مرتبط با نوشیدن... در دو سال قبل اشاره می کنه و در مورد فصل پیش عنوان می کنه که آمادگی وین به حدی پایین بود که حتی نمی تونست یک بازی کامل رو دوام بیاره.

همچنین اشاره ای به قضیه درخواست جدایی رونی در سال 2010 می کنه و میگه اون قضایایی که سر تمدید قرارداد پیش اومد "باعث شد که مثل یه آدم پول پرست به نظر بیاد و یه مقدار حس عدم اعتماد بین هوادارها ایجاد کرد"

در حین مذاکرات تابستان 2010: "او (رونی) مثل ترسوها به نظر می اومد، من احساس می کردم که وین رو (مثل یه ماشین) برنامه ریزی کردن که چی بگه، بحث اصلی شکایت رونی در مورد این بود که ما به اندازه کافی بلندپرواز نیستیم (برای موفقیت تلاش نمی کنیم)"

"جواب من به این شکل بود که از وین پرسیدم: توی 20 سال اخیر کی پیش اومده که مدعی قهرمانی لیگ نباشیم؟ توی چند تا فینال لیگ قهرمانان توی سه چهار سال اخیر حضور داشتیم؟ من بهش گفتم که اینکه ما به اندازه کافی تلاش نمی کنیم حرف گزافی بیش نیست، وین گفت که ما باید اوزیل رو جذب می کردیم، که در اون سال از وردربرمن به رئال مادرید اومد."

"جواب من این بود که به تو (رونی) هیچ ارتباطی نداره که ما باید به دنبال کی می رفتیم (یا نمی رفتیم)، من بهش گفتم که وظیفه تو اینه که بازی کنی و عملکرد خوبی داشته باشی و وظیفه من اینه که تیم مناسبی رو انتخاب کنم و تا اون موقع توی این کار موفق بودم."

در مورد بکهام: "تنها بازیکنی که زیر دستم کار کرد اما تصمیم گرفت معروف بشه و شناخته شدن در بیرون از زمین رو ماموریت خودش کرده بود"

در مورد اون حادثه معروف "بکهام و کفش": "(بکهام) چهار متر از من فاصله داشت، در بینمون یک جفت کفش روی زمین بود، دیوید حرف نامناسبی زد. من به سمتش رفتم و در حین حرکت یک کفش رو شوت کردم؛ درست به چشمش خورد، البته اون هم عصبانی شد و می خواست به سمت من بیاد که بازیکن ها جلوش رو گرفتن، بهش گفتم "بشین!"، تو تیمت رو نا امید کردی، هر چقدر می خوای می تونی بحث کنی و دلیل بیاری"

دو روز بعد اون اتفاق علنی شد، بکهام یک باند روی صورتش بست که مصدومیت رو توی انظار عمومی بیشتر نشون بده، فرگوسن در واکنش به این ماجرا: "من به هیئت مدیره گفتم که باید جدا بشه"

منابع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فرگوسن: به رونالدو گفتم می کشمت اما حاضر نیستم تو را به رئال بفروشم

فرگوسن توضیح داد که چرا علی رغم قولی که به رونالدو داده بود، به دلیل درگیری لفظی با رامون کالدرون، رئیس آن زمان باشگاه رئال، حاضر به فروش او به این باشگاه در سال 2008 نشد
    سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، در کتاب زندگی نامه اش که به زودی منتشر خواهد شد، در مورد قولی که به کریس رونالدو برای فروش او به رئال داد، پرده برداشت.

کتاب زندگی نامه فرگوسن قرار است روز پنج شنبه به فروش عمومی گذاشته شود و در این کتاب، فرگوسن توضیح داد که چرا علی رغم قولی که به رونالدو داده بود، به دلیل درگیری لفظی با رامون کالدرون، رئیس آن زمان باشگاه رئال، حاضر به فروش او به این باشگاه در سال 2008 نشد.
    رونالدو سرانجام در سال 2009 و زمانی که فلورنتینو پرس بار دیگر ریاست باشگاه رئال مادرید را برعهده گرفت، با انتقالی 94 میلیون پوندی به این باشگاه پیوست.
    در کتاب فرگوسن آمده است:" رئال 80 میلیون پوند نقد برای او پرداخت می کرد و می دانید چرا؟ این شیوه فلورنتینو پرس، رئیس این باشگاه، است تا به دنیا بگوید "ما رئال مادرید هستیم، ما بهترینیم."
    وقتی احتمال پیوستن رونالدو به رئال افزایش پیدا کرد، من به او یک قول مردانه دادم. من به خانه او در پرتغال رفتم و به او گفتم:" تو نمی توانی امسال بروی، به ویژه با این شیوه ای که کالدرون برای خرید تو اقدام کرد.
    به او گفتم " می دانم تو می خواهی به رئال بروی اما من ترجیح می دهم تو را بکشم اما تو را به رئال نفروشم. اگر تو افت نکنی و به همین ترتیب بدرخشی، مطمئنا یک نفر پیدا می شود و بزرگترین پیشنهاد تاریخ را به تو خواهد داد و آنوقت می توانی بروی.
    من برای آرام کردن او درست عمل کردم. به او گفتم که تنها دلیلی که با فروش او مخالفت کردم، کالدرون بود. به او گفتم اگر همه افتخاراتم گرفته شود و اگر تو را یک سال روی سکوها قرار دهم، اجازه نمی دهم امسال به رئال بروی."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کجایید هواداران شیاطین سرخ؟
    بردیم ولی باید بیشتر میزدیم،سوسیه داد تیمی نبود که توی اولدترافورد فقط یدونه بخوره
    درسته که تک گل بازی هم گل به خودی بود اما تیم خوب بازی کرد و در شبی که RVP به علت مصدومیت در زمین نبود باز هم درخشش رونی کاملا به چشم میومد.
    یکی دوبار به تیرک زدیم دو بار هم به تیرکمون خورد اما در کل منچستر کاملا برتر بود
    هنوز صدرنشینیم و اوضاع برای مرحله گروهی خوبه

18. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با بردی که امشب کسب کردیم با 7 امتیاز از 3بازی در صدر جدول گروهمون قرار گرفتیم خیلی موقعیت گل در این بازی داشتیم 3تا موقعیت گل نصیب کاگاوا شد که نتونست به خوبی ازش استفاده کنه سر صحنه به ثمر رسیدن گل رونی توپ به سمت دروازه شوت کرد که بعد از برخورد به تیر دروازه با اشتباه دفاع رئال سوسیه داد وارد دروازه شد 2بار دیگه هم توپ به تیر دروازه زدیم که یک بارش در ضد حمله توپی که به والنسیا رسید با بدشانسی به تیرک خورد از ضربه برگشتی هم کاگاوا نتونست به خوبی استفاده کنه در کل حقمون برد با اختلاف بیشتر از یک گل بود که تیر دروازه اجازه این کار نداد

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •