دوستان من هم معدلم پایین بود ولی رتبه 4000 آوردم دامپزشکی ارومیه می خونم...منم اگر مدرسمون برم اطلاع رسانی می کنم
راستی یک متنی رو هم تنظیم کنید در فروم های مختلف قرار بدیم
دوستان من هم معدلم پایین بود ولی رتبه 4000 آوردم دامپزشکی ارومیه می خونم...منم اگر مدرسمون برم اطلاع رسانی می کنم
راستی یک متنی رو هم تنظیم کنید در فروم های مختلف قرار بدیم
Last edited by After4Ever; 28-11-2013 at 22:27.
يه متن فايده نداره بايد متن هاي جداگانه نوشته بشه براي هركس.
دقيقا اينطوره كساني كه اينطور كارها رو انجام ميدن خودشون معدل بالا دارن و ميخوان بقيه رو عقب بزنن.
به هيچ وجه خونسردي و قانونمندي رو هم هيچوقت زيرپا نزارين.
بنده سمپاد بودم ولی معدلم بالای 19 نشد و تو کلاس شاید 17 18 تا بالای نوزده داشتیم ولی خوب 20 فکر کنم دو سه نفر در کل مدرسه بیشتر نبود من اون سال 17.90 شدم ولی سال بعدش یعنی پیش رو شدم 19.6 که امتحان هاش سخت تر هم بود
من با این قانون مخالف نیستم به شرط اینکه من الان حق داشته باشم دوباره برم هر امتحانی دلم خواست رو بدم همینطور که میشه دوباره و سه باره و... کنکور داد
ولی با شرایط الان کاملا بی انصافیه چون قانونش بعد از دادن امتحان تصویب شده و اگه قراره اجرا بشه باید فقط برای کسانی باشه که امسال سال سوم رو میخونند
یادمه یه سالی معلممون یه تست گرفت و بعدش گفت همین امتحان میشه نمره مستمر تون اینقدر ازش شکایت کردیم که مجبور شد 5 تا امتحان دیگه بگیره و مجموع رو حساب کنه
این یه نمونه کوچیکه از شرایط الان اگه درست اعتراض کنیم میشه این قانون رو هم لغو کرد
Last edited by farzan311; 29-11-2013 at 15:32.
دقيقا درسته اصلي ترين دليل براي اينكه كه بايد لغو بشه اينه كه بعد از امتحانات حق نداشتن چنين چيزي تصويب كنن.
احتمالا دليل اصلي اينكه معدل شما خيلي بالا نشده اينه كه داشتين براي كنكور آماده ميشدين. شاگرد من امروز در كل فيزيك پايه قلمچي فقط يهدونه غلط داشت فيزيك پيش هم فوق العاده زده. اونوقت چون چندسال پيش امتحان نهايي رو گرفته 9 بايد درصد زيادي از درس فيزيكش كم كنن؟ سوالات امنتحان نهايي از تستاي قلمچي كه دشوارتر نيستن بيان الان ازش امتحان نهايي بگيرن ببينن 20 ميشه يا نه.
دوستان این قانون نسبت مستقیم داره با تعداد دفعاتی که مجمع برگذار میشه
دفعه اول گفتن تاثیر مستقیم هست
دومین بار گفتن مثبت و دفعه سوم که اخری هست گفتن مستقیم
منم شکایت کردم
دیگه نتیجش واسم مهم نیست و فقط درسمو میخونم و فکرمو درگیرش نمیکنم
چون اینجوری همون 75 درصد رو هم از دست میدم
من الان داشتم فکر میکردم چه جوری میخواند این معدل رو تاثیر بدند یعنی منظورشون از مستقیم چیه؟
مثل امتیازاتی که یه سری افراد دارند و در دفترچه ذکر [ن]شده؟
هنوز که زمان ثبت نام کنکور نشده که در دفترچه بنویسند
دوستان باید قبل از اینکه دفترچه کنکور سراسری بیاد اعتراضتون رو به گوش مسئولین برسونید!!
من خودم کارنامه ی کنکور رو امتحان نهاییم رو به صورت pdf به لینکی که دادید فرستاده ام
من از طریق سایت دولت به دیوان شکایت کردمفردا هم فرم پر شکایت پر می کنم ولی دقیقا نمی دونم کجا باید تحویل بدم.مشیه راهنمایی کنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)