تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 219 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

1

آرش جان
    من كه جوابتو در مورد اس ام اس تصويري و اس ام اس فارسي تو پست 621 دادم كه. ولي شما نگفتي سيم كارتت ايرانسل هست يا مخابرات يا چي؟

راديو هم بايد HandsFree رو وصل كني و دكمه Search رو بزني تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه و كار كنه.

در مورد فايل هاي Ota هم جواب رو نميدونم.

در مورد كپي كردن اس ام اس ها به گوشي هم، فكر نمي كنم گوشي 1100 قابليت اتصال به كامپيوتر رو داشته باشه. اما اگه داشته باشه، شايد با نرم افزار MyPhoneExplorer يا ديگر نرم افزارهاي مديريت گوشي بتوني اين كارو بكني. اگه خواستي لينك MyPhoneExplorer رو بدم بهت.
    ممنون بابت جواب
    گوشي من الان k750i است فارسي ساپرت
    و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
    براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

ممنون بابت جواب
    گوشي من الان k750i است فارسي ساپرت
    براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
    میخوای پیکچر مسیج بفرست؟ یعنی همون تصاویر سیاه سفی درسته
    اولن پیکچر مسیجای سونی اریکسون مخصوصن من یه تاپیک براش زده بودم الان در زیر خروارها خاکه
    بعد شما اونا رو به عنوان text مسیج باید بفرسی نه پیکچر مسیج ! پیکچر مسیج همون mms هستش

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

باسلام
    قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باسلام
    قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟
    تاریخ گوشی شما عوض شده.تاریخ رو مجددا تنظیم کنید دوباره همه چیز درست میشه.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ممنون
    برنامه Total Video Convertor یا Virtual Dub مخصوصا اولی که تقریبا همه کارست.با یک سرچ تو انجمن یا در قسمت نرم افزارها میتونی پیداش کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض افزایش حافظه مربوط به messages

کسی می دونه چطوری میشه حافظه مربوط به مسیج ها را افزایش داد تا تعداد بیشتری پیغام را بتوان روی گوشی نگه داشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه سروران
    من یه گوشی دارم که قاب فابریک رو تعویض کردم و یه قاب پلاستیکی روی گوشی انداختم تا اینکه دیروز دوباره بردم که قاب فابریک روانداختم روی گوشی.حالا یه مشکلی برای دوربین پیش اوده اینه که وقتی سر پوش لنز رو کنار میزنم که فیلمبرداری کنم پیغامی روی صفحه میاد که میگه پوشش لنز را بردارید.
    لطفا منو راهنمایی کنید که چرا اینجوری شده و چطور درستش کنم
    ممنون

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.

در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.

براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خيلي نرم افزار خوبيه.

باسلام
    از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

ممنون
    من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.

اين هم لينك دانلودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.

salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran
    منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •