سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چندان خوب نیست.مثل خط منه تقریباً.مشکل لینکم داری؟
شما تونستی نول خط رو مثل اون دوستمون جابجاکنی؟ فرقی کرد؟
با سلام
عرض به خدمت دوستان گل خودم که اینجانب تا 1 ماه پیش سرعتم تا حدود 200 میرفت و مشکل قطعی نداشتم،بعدش یکی دو روز خطهای منزلمان کامل قطع بود و ما با مخابرات تماس گرفتیم و
سپس وصل گردید،از قضا مشاهده نمودم که نت من مرتبا قطع میشود و چراغ DSL خاموش میشود پس از چند روز با شرکت تماس حاصل نمودم و تا دو هفته پیگیری نمودیم و فرمودند که
مشکل از ما نمیباشد و مشکل از خط تلفن شماست من هم خط تلفن را از داخل چک نمودم و مشکل حل نگردید سپس از بیرون چک کردم و حالا خودتان مشاهده کنید
این هم nsr مودم
سپس با خرابی تلفن تماس گرفتیم و آمدند و گفتند خطتان بوق دارد و به ما مربوط نیست که اینترنتتان خراب است
و در آخر اضافه کنم که روزها بین 20 ثانیه تا دو دقیقه طول میکشد که اینترنتم قطع شود و در شب ها بین3 تا 5 ثانیه
Iyou pmc
Last edited by mani_cute; 13-08-2013 at 14:38.
سلام این چطوره؟
مودم:tp-link 8951nd
در ضمن امروز چراغ adsl (چراغ دوم) و چراغ اینترنتم(چراغ سوم) چند باری رفت و دوباره برگشت . مشکل چیه؟ به نظرتون چیز مهمی نیست؟
خطت خوبه نویزت نسبت به کیفیت خوبه
این ممکنه برای مرکز مخابراتی باشه چون گفتین فقط امروز اینطوری شده
سلام
وضعیت این خط چطوره؟
میشه فهمید رو چی بسته شده؟دیتا ریت رو میگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نویزت که پایینه کیفیت خطت هم که بالاست با توجه به نویز خط اگه نویزت پایین تر هم بیاد کیفیت بالاتر هم میره
ولی در کل خطت خوبه
خطت هم رو 2 مگ بسته شده
سرعتت باید 260 باید بره اگر نمیره محدود شدی از طرف شرکت
جالب شد256 نامحدود هست.از همون اول بین 50 تا 60 سرعت دانلود نوسان داشت و الان شده 60 تا 70. تا حالا به عمر adsl ایم
260 ندیدم
یعنی محدود بگیرم تو ساعات رایگان می تونم با همچین سرعتی بدانلودم یا تغییرش میدن؟
سلام
دوست عزيزم اين سيم دو تيكه اي كه عكسش رو گرفتيد قبل خرابي هم به همين صورت بود ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)