بهش میگن کامران، اسم شناسنامه ایش جمشید هست.
لطفا توی تاپیک هم به اسم خودش "کامران" صداش بزنید.
بهش میگن کامران، اسم شناسنامه ایش جمشید هست.
لطفا توی تاپیک هم به اسم خودش "کامران" صداش بزنید.
میشه لطفا هرکی هر سوتی میبینه بگه دقیقا چی بوده؟
این که نشد حرف بعد هر قسمت ما میایم اینجا میبینیم :
سوتی ها پایان نداره ، ای بابا چقدر سوتی و ....
خوب حداقل بگید تو کدوم سکانس و دقیقا کدوم صحنه سوتی دادن ما هم بفهمیم
حالا بماند آشپزخونش بزرگه و اوپنش کوچیکه و ....
بعضی چیزا هم واقعا سوتی نیست
مثلا یادمه یکی از دوستان به عینک دودی سرگرد احمدی اشاره کرد که حین عملیات استفاده میکنه
بعد یکی از دوستان جواب داد که این عینک دودی نیست و واسه شناسایی موجودات زنده هست که از خودشون گرما تولید میکنن
خواهشا اگه سوتی میبینید بگید دقیقا چی بوده و تو کدوم صحنه اتفاق افتاده...
ممنون/
قسمت 19 ام بود
من خیلی وقته نلویزیون نگاه نمیکنم .
از چه شبکه ای و چه ساعتی چخش میشه؟
دیگه دیدنش زیاد جذابیت نداره چون بیشتر داستان را از دست دادین
همه روزه به جز 5شنبه و جمعه ها ساعت 21 شبکه 3
دو سه قسمت اخری که اصلا جالب نبود به نظرم یا ما به سکانس های دزد و پلیسی عادت کردیم
یه چی که تو دلم مونده بود :
دقت کردین هی میخوان نشون بدن پسر سرگرد بچه باهوشیه؟هربار نشونش میده یا یه قطعه الکترونیکی دستشه یا داره راجع به ربات حرف میزنه یا ... تو سایت مدرسه هم که فکر کنم زده بود المپیاد فیزیک :|
....
ولی عیب نداره با گرفتن زن و بچه سرگرد فیلم به روز های اوج و شادی بخشش برمیگرده![]()
خوب دلیل اینکه سهیل رو میخوان باهوش جلوه بدن اینه که مثلاً قراره هوش سیاه (اسمش یادم نیست) از طریق اون به سرکار احمدی برسه!
و همون طور که دیدید راهش رو هم پیدا کرد. سهیل المپیادی هست و هوش سیاه تونست در اولین قدم مدرسه ش رو پیدا کنه
این دو نفری که کامران اومد خونشونم که اصلا و ابدا اسم و تصویر این بنده خدا رو تو روزنامه و در و دیورا شهر ندیدن!
دوستش كه همون اول تو ماشين بهش گفت عكستو ديدم و ميدونم كه دنبالتن ....يكي ديگه هم بعد مدتي فهميده ديگه.. نديده بوده .....
ولي يه سوالي كه برام هست اينه كه مگه اينجا غرب وحشيه كه عكس مجرم رو روي ديوار هاي شهر ميچسبونن زيرش Wanted مينويسن ...حالا مجرم هر چقدر ميخواد گنده باشه . تو واقعيت هيچوقت تو ايران حداقل چنين اتفاقي نمي افته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)