كمال جون، تو كه كولاك كردي!!! بابا ما قلبمون ضعيفه! باتريه! وقتي ميخواي يه هويي چندتا بازي توپ بزاري قبلش يه ندايي بده كه منه پيره مرد اينطوري سكته نزنم!!!![]()
![]()
![]()
كمال جون، تو كه كولاك كردي!!! بابا ما قلبمون ضعيفه! باتريه! وقتي ميخواي يه هويي چندتا بازي توپ بزاري قبلش يه ندايي بده كه منه پيره مرد اينطوري سكته نزنم!!!![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط blackhero
نه به بعضیا که فقط دانلود میکنن نه به تو که اینجوری آدمو تحویل میگیری. مرسی blackhero جان
فقط بخاطر تو امشب یه بازیه توپ رو آپ کردم(معمولا از خونه بازی آپ نمیکنم اما اینبار برای تو یه فایل 1 مگی رو آپ کردم)
امیدوارم تو و بقیه دوستان خوششون بیاد
Symbian game for S60
نکته مهم:
اگر بعد از اجرای بازی رنگهای بازی مشکل داشتن این کار رو انجام بدین
فایل colorfix رو نصب کنید و قبل از اجرای بازی اجراش کنید (on)
و سپس وارد بازی بشین. بعد از خروج از بازی colorfix رو Off کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . . . مارو باش . . .
صفحه ي 64 . . و ما تازه با اين تاپيك آشنا شديم . .
كمال جان . .از كولاك هم يه چيزي اونطرف تر . . . گردباد درست كردي . . .
خيلي تاپيك بيستي راه انداختي . . من توي همين چند دقيقه اي حدود 10 تا بازي دانلود كردم . . موبايلم داره ميشه پر بازي . .
ممنون از زحمات شما . .
موفق باشي
سلام دوستان از اينكه در كنار شما هستم خوشحالم...يه تشكر ويژه هم از آقا كمال به خاطر فعاليت شبانه روزيشون در انجمن موبايل....واقعا خسته نباشي....بازي هايي كه مي زاري واقعا جديد هستن...من توي هيچ فرومي نديده بودم...با تشكر
ما چاکریم وظیفمونه
باعث افتخار منه كمال جون! من اين بازي رو هميشه نگه ميدارم و نشون نوه نتيجه هام هم ميدم و ميگم: تو دوره زمونه ما، رييس شركت گيم لافت و يوبي سافت و اينا( كمال جون گل گلاب) با ما رفيق بود،اين بازي رو افتخاري براي ما گذاشت!!! خيلي ميخوامت با مرام!نوشته شده توسط Kolang
![]()
![]()
![]()
شطرنج مولتی تحت بلوتوث برای جاوا دارید؟
سلام
حمییییییییییییییییییییییی ییید!!!! ندیده بودی؟![]()
از هم به خاطر نظرها ممنون. من مخلص تک تک تونم![]()
blackhero جان خیلی باحالی![]()
حالاس که سر و کله مافیا پیدا شه و همممونو دعوا کنه که:
"به موضوع اصلی بپردازید"
همه بگید چشم آقای رئیس![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)