تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 146 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان سلام
    نیاز به راهنمایی فوری دارم
    میخوام دومین تلسکوپم رو بخرم تقریبا تو زمینه نجوم دارم حرفه ای میشم میخوام واسه المپیاد آماده بشم و چون باید طرز استفاده از تلسکوپ های نیوتونی رو بلد باشم تصمیم گرفتم این تلسکوپ رو بخرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما بعضی ها بهم گفتند که این مدل کیفیت اپتیکی اش بهتره حالا من کدوم رو بخرم؟
    بودجه ام هم هول و هوش 300 تومنه

لطفا بگید کار با تلسکوپ نیوتونی اونقدر سخت و وقت گیر هست که آدم از کار باهاشون خسته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    من پیشنهاد میدم همین نیوتونی رو با پایه eq3 بگیرید. یه عمر تلسکوپه و همه فن حریف.
    کار با نیوتونی هیچ فرقی با شکستی نداره. فقط باید باهاش آشنا بشید. اینجا مهم نوع پایه است. استوایی ها کلا پیچیده تر از سمت ارتفاعی ها و دابسونی ها هستن. ( البته اگه قطر شیئی براتون مهمتره طبعا باید مدل دابسونی رو بگیرید)

در آغاز فعالیت MEYSAM.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام من عضو جديد انجمن هستم و ميخوام يه تلسكوپ بخرم
    كه هم باشه منظومه شمسي رو در حد قابل قبول ديد هم سحابي ها و اجرام تقريبا دور
    البته اينم بگم كه من زياد از مشخصات سر در نميارم !! اگه ميشه در مورد مشخصات يه تلسكوپ كه در زير آن زده يه توضيحي بديد .
    يه تلسكوپ مد نظر من است با اين اسم :
    ١٢٠ میلی‌متری شکستی لوله کوتاه (استوایی) Bk1206EQ3-2
    اينم مشخصاتش :

این تلسکوپ به نسبت بزرگ با قطر120 میلی‌متر ارایه می‌شود.

این تلسکوپ ابزاری مناسب برای طبیعت دوستان و علاقه مندان نجوم است چون قدرت جمع آوری نور و شفافیت تصویر آن قابل توجه است و به راحتی میتوان از آن در طبیعت و آسمان استفاده کرد. تصاویر شفاف این ابزار از اعماق آسمان به علت ساختار اپتیکی و قطر دهانه مناسب آن است. تلسکوپ Sk1206EQ3-2 ابزاری اپتیکی بر پایه ای محکم و موتوردار سوار است که قابلیت قطبی شدن هم دارد. بدین ترتیب میتوان در زمانهای طولانی اگر به دقت تنظیم شده باشد به عکاسی و رصد پرداخت. موتور این تلسکوپ در هنگام رصد با بزرگنمایی بالا به کمک ما خواهد آمد و اگر از باتری خشک استفاده کنیم. در چند بار رصد تنها یک بار نیاز به شارژ آن خواهیم داشت. رصدگران آسمان این ابزار را بیشتر مورد توجه قرار داده اند و عکاسان برای شروع کار خود در بودجه ای متوسط از این ابزار استفاده کرده اند.

گروه‌های نجومی به ویژه علاقه‌مندان به رویت هلال ماه، جستجوگران دنباله‌دارها و برگزارکنندگان برنامه‌های عمومی از دیگر علاقه مندان این ابزارند در مجموعه های رصدخانه‌ای - به ویژه برای دانش‌آموزان - از این تلسکوپ‌ در کنار دیگر تلسکوپ‌ها به عنوان نمونه‌ی بسیار خوبی از تلسکوپ‌های شکستی که کاربرد بسیار مناسبی دارند، استفاده می‌شود.

ساختار اپتيكي:شکستی (عدسی آکروماتیک)مقر/پايه:استوایی (EQ3-2)قطر دهانه:١٢٠ میلی‌متر فاصله كانوني:٦٠٠ میلی‌مترنسبت كانوني:f/5بيشترين بزرگنمايي كاربردي:٢٤٠ برابر چشمي ها:۲۵ و ۱٠ میلی‌متر (برای بزرگنمایی ٢٤ و ٦٠ برابر)چپقي:٤٥ درجهحداكثر قدر قابل مشاهده:١/١٣توان تفكيك نظري:۱ ثانیه قوس توان گردآوري نور:٤٠٠ برابر چشم انسان جوينده:نقطه‌ای نور قرمز / جوینده‌ی ٦ در ٣٠پيچ حركت ريز:در هر دو محورموتور:داردلوازم جانبي:-وزن خالص:٩ کیلوگرموزن كلي:١٤ کیلوگرم قیمت : 6500000 ریال

این تلسکوپ ابزاری مناسب برای طبیعت دوستان و علاقه مندان نجوم است چون قدرت جمع آوری نور و شفافیت تصویر آن قابل توجه است و به راحتی میتوان از آن در طبیعت و آسمان استفاده کرد. تصاویر شفاف این ابزار از اعماق آسمان به علت ساختار اپتیکی و قطر دهانه مناسب آن است. تلسکوپ Sk1206EQ3-2 ابزاری اپتیکی بر پایه ای محکم و موتوردار سوار است که قابلیت قطبی شدن هم دارد. بدین ترتیب میتوان در زمانهای طولانی اگر به دقت تنظیم شده باشد به عکاسی و رصد پرداخت. موتور این تلسکوپ در هنگام رصد با بزرگنمایی بالا به کمک ما خواهد آمد و اگر از باتری خشک استفاده کنیم. در چند بار رصد تنها یک بار نیاز به شارژ آن خواهیم داشت. رصدگران آسمان این ابزار را بیشتر مورد توجه قرار داده اند و عکاسان برای شروع کار خود در بودجه ای متوسط از این ابزار استفاده کرده اند.

گروه‌های نجومی به ویژه علاقه‌مندان به رویت هلال ماه، جستجوگران دنباله‌دارها و برگزارکنندگان برنامه‌های عمومی از دیگر علاقه مندان این ابزارند در مجموعه های رصدخانه‌ای - به ویژه برای دانش‌آموزان - از این تلسکوپ‌ در کنار دیگر تلسکوپ‌ها به عنوان نمونه‌ی بسیار خوبی از تلسکوپ‌های شکستی که کاربرد بسیار مناسبی دارند، استفاده می‌شود.

ساختار اپتيكي:شکستی (عدسی آکروماتیک)مقر/پايه:استوایی (EQ3-2)قطر دهانه:١٢٠ میلی‌متر فاصله كانوني:٦٠٠ میلی‌مترنسبت كانوني:f/5بيشترين بزرگنمايي كاربردي:٢٤٠ برابر چشمي ها:۲۵ و ۱٠ میلی‌متر (برای بزرگنمایی ٢٤ و ٦٠ برابر)چپقي:٤٥ درجهحداكثر قدر قابل مشاهده:١/١٣توان تفكيك نظري:۱ ثانیه قوس توان گردآوري نور:٤٠٠ برابر چشم انسان جوينده:نقطه‌ای نور قرمز / جوینده‌ی ٦ در ٣٠پيچ حركت ريز:در هر دو محورموتور:داردلوازم جانبي:-وزن خالص:٩ کیلوگرموزن كلي:١٤ کیلوگرم قیمت : 6500000 ریال
    ساختار اپتيكي:
    شکستی (عدسی آکروماتیک)
    مقر/پايه:
    استوایی (EQ3-2)
    قطر دهانه:
    ١٢٠ میلی‌متر
    فاصله كانوني:
    ٦٠٠ میلی‌متر
    نسبت كانوني:
    f/5
    بيشترين بزرگنمايي كاربردي:
    ٢٤٠ برابر
    چشمي ها:
    ۲۵ و ۱٠ میلی‌متر (برای بزرگنمایی ٢٤ و ٦٠ برابر)
    چپقي:
    ٤٥ درجه
    حداكثر قدر قابل مشاهده:
    ١/١٣
    توان تفكيك نظري:
    ۱ ثانیه قوس
    توان گردآوري نور:
    ٤٠٠ برابر چشم انسان
    جوينده:
    نقطه‌ای نور قرمز / جوینده‌ی ٦ در ٣٠
    پيچ حركت ريز:
    در هر دو محور
    موتور:
    دارد
    لوازم جانبي:
    -
    وزن خالص:
    ٩ کیلوگرم
    وزن كلي:
    ١٤ کیلوگرم
    قيمتش هم 650 هزار تومان

اگه ميشه مزايا و معايبش رو بگو....

چندتا سئوال ديگه هم دارم بعد ميپرسم

ممنون....

داره خودمونی میشه hamedsheikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

9 پاسخ به سئوال تلسکوپ های شکستی لوله کوتاه اسکای واچر با مقر سمت - ارتفاعی

با سلام
    از دوستانی که با تلسکوپ های شکستی لوله کوتاه اسکای واچر با مقر سمت ارتفاعی کار کرده اند تقاضا دارم در مورد کیفیت رصدی این تلسکوپ در مشاهده ی سیارات و اجرام اعماق اسمان و همچنین قابلیت حمل ونقل ان و تعقیب سوژه رصدی در بزرگنمایی های بالا و هر چیز دیگری که در مورد آن می دانند اطلاعاتی بدهند.

در بین این مدل ها کدام بهتر بوده با ذکر دلیل :

http://www.telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229&proid=2385

http://www.telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229&proid=2380

http://www.telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229&proid=26

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه گوشه ای تو تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    نیاز به راهنمایی فوری دارم
    میخوام دومین تلسکوپم رو بخرم تقریبا تو زمینه نجوم دارم حرفه ای میشم میخوام واسه المپیاد آماده بشم و چون باید طرز استفاده از تلسکوپ های نیوتونی رو بلد باشم تصمیم گرفتم این تلسکوپ رو بخرم.
    اما بعضی ها بهم گفتند که این مدل کیفیت اپتیکی اش بهتره حالا من کدوم رو بخرم؟
    بودجه ام هم هول و هوش 300 تومنه

لطفا بگید کار با تلسکوپ نیوتونی اونقدر سخت و وقت گیر هست که آدم از کار باهاشون خسته بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان کسی تا به حال با تلسکوپ نیوتونی کار کرده؟؟ چه قدر کار باهاش زمان بره؟؟ میشه باهاشون توی آسمون گشت و گذار کرد؟؟ کار باهاشون حوصله میخواد؟؟ کیفیت اپتیکی شون چطوره؟؟

در آغاز فعالیت MEYSAM.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سسسسسسسسسسسسلام

كسي نيست جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!

اين مدل تلسكوپ چطوره ؟!

ميخوام بخرمش ..... معايبش چيه ؟

اصلان ميارزه اينقدر پول بدم پاش !!!

120 میلی‌متری شکستی لوله کوتاه (استوایی) Bk1206EQ3-2

مشخصاتش رو بالا زدم

سريع جواب ميخوام

تا تنور گرم ميخوام نان رو بچسبونم

كماكان منتظرم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام
    از دوستانی که با تلسکوپ های شکستی لوله کوتاه اسکای واچر با مقر سمت ارتفاعی کار کرده اند تقاضا دارم در مورد کیفیت رصدی این تلسکوپ در مشاهده ی سیارات و اجرام اعماق اسمان و همچنین قابلیت حمل ونقل ان و تعقیب سوژه رصدی در بزرگنمایی های بالا و هر چیز دیگری که در مورد آن می دانند اطلاعاتی بدهند.

در بین این مدل ها کدام بهتر بوده با ذکر دلیل :

http://www.telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229&proid=2385

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
    شکستی ها کلا:
    برای رصد سیارات و ماه ایده آل هستن و نسبت به بازتابی های هم رده تصاویر واضح تری ارائه میدن . اما در مقابل این حسن عیب بزرگ خطای رنگ رو دارن. با عبور نور از لنز طول موج های مختلف در فاصله های مختلف کانونی میشن. نتیجتا دور اجسام یک هاله رنگی دیده میشه.
    هر چه قطر شیئی شما بیشتر باشه تلسکوپ شما کاراتر خواهد بود.
    هر سه مدلیشنهادی شما قطر 120 دارن که خوبه.
    مدل های الماس سیاه فقط قشنگترن و توی مدل های بزرگ فوکوسر بهتری دارن. لینک اولی که گذاشتید از این دست فوکوسر ها داره. فوکوسر هر چه کیفیت بالاتری داشته باشه ( چرخدندا های بیشتر و روانی حرکت) میشه تصویر رو با کیفیت بهتری فوکوس گرفت.
    تفاوت دیگه مدلهای بالا طو لوله است.
    طول لوله کوتا میدان دید بازتری میده و حمل و نقلش هم راحته. من همیشه برای مبتدی ها لوله کوتاه شکستی پیشنهاد میدم. هر چه میدان دید بیشتر باشه احتمال خطا در هدف گرفتن سوژه پایین تر میاد. اما لوله کوتاه ها خطای رنگ بیشتری دارن نسبت به لوله بلند ها. پس اگر کیفیت تصویر براتون مهمه لوله بلند مناسبتره. در عین حال با اضافه شدن یک چشمی شما به راحتی به حد نهایی بزرگنمایی در لوله بلند ها میرسید. اما در لوله کوتاه ها باید از ترکیب چشمی و عدسی بارلو استفاده کنید که نتیجتا هزینه بالاتر میره.
    بین سه پایه های معرفی شده پایه اول - ای زد فور - محکم تره و وزن بیشتری تحمل میکنه. اما کار با پایه های دوم و سوم -ای زد تری- خیلی خیلی راحت تره.

پیشنهاد من : اگر طول لوله توی حمل و نقل شما رو اذیت نمیکنه گزینه اوله. یک شکستی لوله بلند
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان گل
    تازگی ها به عکاسی نجوم خیلی علاقه مند شدم نمی دونم از اون علاقه های زودگذره یا دائمی میشه
    به هر حال اگر کسی تجربه ای در این کار داشته باشه و منو راهنمایی کنه ممنان میشم
    سلام
    عکاسی نجومی چند رده بندی داره.
    میخواین میدان دید باز عکس بگیرید؟ مثل راه شیری و صورت های فلکی ؟ یک دوربین slr یا dslr که دارای سرعت B باشه برای شما کافیه.
      محتوای مخفی: انواع دوربین ها 

DSLR:

و SLR

همراه یه سه پایه عکاسی و یک دکلانشور. مثل این عکس ها از بابک تفرشی و اوشین زاکاریان:
      محتوای مخفی: عکس ها: 

یا اینکه به عکاسی مستقیو از اجرام اعماق اسمان علاقه دارید:

علاوه بر دوربین که بهتره دیجیتال باشه (DSLR) به یک تلسکوپ با یک پایه استوایی موتور دار احتیاج دارید.
      محتوای مخفی: سه پایه eq3-2 

گزینه سوم میشه عکاسی از سیارات که بهترین گزینه به جای دوربین استفاده از وب کم های متداوله به همراه تلسکوپه

اینها مقدمه بود.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان کسی تا به حال با تلسکوپ نیوتونی کار کرده؟؟ چه قدر کار باهاش زمان بره؟؟ میشه باهاشون توی آسمون گشت و گذار کرد؟؟ کار باهاشون حوصله میخواد؟؟ کیفیت اپتیکی شون چطوره؟؟
    سلام
    من رو کلا به نیوتونی بستن.
    آشنایی با نیوتونی همون قدر زمان میخواد که آشنایی با شکستی. فرق زیادی ندارن. هر کدوم قلق های خودشون رو دارن.
    معلومه. بخش اعظمه اماتور های دنیا نیوتونی دارن.
    کار با نیوتونی فرق مهمی با شکستی نداره . هر کدوم قلق خودشون رو دارن.
    کیفیت اپتیکیشون در اجرام اعماق آسمان فرقی با شکستی ها نداره. در سیارات و ماه حدود 10 20 درصد کمتر از شکستی ها است. اما بر خلاف شکستی ها فاقد خطای رنگیه.

مهمترین عیب نیوتونی ها اینه که هر از گاه احتیاج به هم خط کردن پیدا میکنن. ( قطعات اپتیکی باید هم راستا بشن) این کار مهارت میخواد.
    مهمترین حسنشون ارزون بودنشونه نسبت به شکستی ها. یک نیوتونی 10 اینچ حدود 500 تومنه لوله اش. یک شکستی 10 اینچ باید بالای 5 میلیون قیمت داشته باشه. نتیجتا شما با رقم منطقی میتونید اجرام بیشتری رو ببینید.

موضوع راحتی کار با تلسکوپ بیشتر از اینکه به خود لوله اپتیکی مربوط باشه به سیستم استقرار پایه مربوطه.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام من عضو جديد انجمن هستم و ميخوام يه تلسكوپ بخرم
    كه هم باشه منظومه شمسي رو در حد قابل قبول ديد هم سحابي ها و اجرام تقريبا دور
    البته اينم بگم كه من زياد از مشخصات سر در نميارم !! اگه ميشه در مورد مشخصات يه تلسكوپ كه در زير آن زده يه توضيحي بديد .
    يه تلسكوپ مد نظر من است با اين اسم :
    ١٢٠ میلی‌متری شکستی لوله کوتاه (استوایی) Bk1206EQ3-2
    اينم مشخصاتش :

ساختار اپتيكي:
    شکستی (عدسی آکروماتیک)
    مقر/پايه:
    استوایی (EQ3-2)
    قطر دهانه:
    ١٢٠ میلی‌متر
    فاصله كانوني:
    ٦٠٠ میلی‌متر
    نسبت كانوني:
    f/5
    بيشترين بزرگنمايي كاربردي:
    ٢٤٠ برابر
    چشمي ها:
    ۲۵ و ۱٠ میلی‌متر (برای بزرگنمایی ٢٤ و ٦٠ برابر)
    چپقي:
    ٤٥ درجه
    حداكثر قدر قابل مشاهده:
    ١/١٣
    توان تفكيك نظري:
    ۱ ثانیه قوس
    توان گردآوري نور:
    ٤٠٠ برابر چشم انسان
    جوينده:
    نقطه‌ای نور قرمز / جوینده‌ی ٦ در ٣٠
    پيچ حركت ريز:
    در هر دو محور
    موتور:
    دارد
    لوازم جانبي:
    -
    وزن خالص:
    ٩ کیلوگرم
    وزن كلي:
    ١٤ کیلوگرم
    قيمتش هم 650 هزار تومان

اگه ميشه مزايا و معايبش رو بگو....

چندتا سئوال ديگه هم دارم بعد ميپرسم

ممنون....
    این یک تلسکوپ شکستی ( جلوش عدسی داره و نه آیینه در انتهاش) با پایه کاملا مناسب عکاسی نجومیه.اما پایه اش برای کار های منظره کمس کنده. و البته نصب و راه اندازیش هم کمی زمان بر ( نسبت به پایه های سمت ارتفاعی که اونها مناسب عکاسی نجوم نیستن).
    به نظر من همین اپتیک رو با فاصله کانونی بالا ( 1000 میلیمتر ) بگیرید مناسب تره.

این تلسکوپ خوبیه ( از نظر من هر اپتیکی ه اسباب بازی نیست خوبه) . اما سوال اینه : شما میخواین باهاش چی کار کنین و چقدر آسمون و نجوم رو میشناسین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه گوشه ای تو تهران

پيش فرض

جناب بابک منظورم از نیوتونی همون تلسکوپ هایی بود که استقرار استوایی دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •