تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 124 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    توی notpad فایلو باز کردم وبه صورت unicode ذخیره کردم اما باز زیرنویس پخش نشد!
    درست شد با utf-8 ذخیره کردم ،مشکل حل شد ،متشکرم

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درست شد با utf-8 ذخیره کردم ،مشکل حل شد ،متشکرم
    خب خوشبختانه مشکلتون حل شد.
    البته کلا وقتی گفته میشه Unicode منظور همون utf-8 هست ( برای عربی و فارسی). درواقع این utf-8 هست که یه انکودینگه و Unicode یک کاراکترسِته در کنار انکودینگ‌های مختلف مثل utf-8 و utf-16 و ... است.
    در کامپیوتر بهتره از ANSI استفاده بشه چون دیفالت ویندوزه و تبدیل ANSI به utf-8 باعث میشه بعضی زیرنویس‌ها بخشی از ویژگی‌هاشون (رنگ یا کاراکترهای خاص) رو از دست بدن.
    گاهی وقتا با تبدیل ANSI به utf-8 زیرنویس کلا خرچنگ‌غورباقه میشه. اینجور موقع‌ها کل متن زیرنویس ANSI رو کپی کنید. بعد یک فایل نوت جدید باز کنید و بعد از Paste کردن متن زیرنویس در اون، فایل جدید رو با Save as بصورت srt و با انکودینگ utf-8 ذخیره کنید.
    Last edited by romantic; 02-03-2015 at 15:15.

3. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan+2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام؛دوستان ی سوال داشتم!بنظرتون دیکد تصویری x265 با ورژن جدید فریم ور تلوزیونا به این زودی ارائه میشه؟همه انکودرهای فیلم دارن رو میارن به 265 اما سامسونگ بیکار نشسته انگار
    مدل UAE 46"6950
    بنظرتون ساپورت نرم افزاری بشه در آینده؟
    Last edited by Ehsan+2010; 03-03-2015 at 07:33.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام؛دوستان ی سوال داشتم!بنظرتون دیکد تصویری x265 با ورژن جدید فریم ور تلوزیونا به این زودی ارائه میشه؟همه انکودرهای فیلم دارن رو میارن به 265 اما سامسونگ بیکار نشسته انگار
    مدل UAE 46"6950
    بنظرتون ساپورت نرم افزاری بشه در آینده؟
    دوست عزیز
    فکر می کنم این ربطی به شرکت سامسونگ نداشته باشد بلکه مربوط به لایسنس نرم افزار مدیا پلیری دارد که در تلویزیون بکار گرفته شده که برای شرکت divx است.و در پی راه حلی هستم تا آن کدک مربوطه را به روش خود شرکت divx در تلویزیون و یا دیگر پلیرها ثبت کنم و بعداز انجام گرفتن این عمل آن را در یک تایپیک مستقل آموزش خواهم داد.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan+2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوست عزیز
    فکر می کنم این ربطی به شرکت سامسونگ نداشته باشد بلکه مربوط به لایسنس نرم افزار مدیا پلیری دارد که در تلویزیون بکار گرفته شده که برای شرکت divx است.و در پی راه حلی هستم تا آن کدک مربوطه را به روش خود شرکت divx در تلویزیون و یا دیگر پلیرها ثبت کنم و بعداز انجام گرفتن این عمل آن را در یک تایپیک مستقل آموزش خواهم داد.
    سلام استاد متین پور
    متوجه منظورتون نشدم عزیز؛یعنی میخاین کاری کنید از لحاظ نرم افزاری این قابلیتو به تلوزیون اضافه کنید؟از نظر سخت افزاری جواب میده روی سری های قدیمی تر بنظرت؟؟یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب خوشبختانه مشکلتون حل شد.
    البته کلا وقتی گفته میشه Unicode منظور همون utf-8 هست ( برای عربی و فارسی). درواقع این utf-8 هست که یه انکودینگه و Unicode یک کاراکترسِته در کنار انکودینگ‌های مختلف مثل utf-8 و utf-16 و ... است.
    در کامپیوتر بهتره از ANSI استفاده بشه چون دیفالت ویندوزه و تبدیل ANSI به utf-8 باعث میشه بعضی زیرنویس‌ها بخشی از ویژگی‌هاشون (رنگ یا کاراکترهای خاص) رو از دست بدن.
    گاهی وقتا با تبدیل ANSI به utf-8 زیرنویس کلا خرچنگ‌غورباقه میشه. اینجور موقع‌ها کل متن زیرنویس ANSI رو کپی کنید. بعد یک فایل نوت جدید باز کنید و بعد از Paste کردن متن زیرنویس در اون، فایل جدید رو با Save as بصورت srt و با انکودینگ utf-8 ذخیره کنید.
    با سلام
    یه مبحث دیگه ،همین فیلمو که مشکلشو با کمک شما و دیگر دوستان برطرف کردم تو تلویزیون ال جی مدل lb 65200 پخش کردم ،و نمایش زیرنویس از چپ به راست نوشته شده که قابل خوندن نیست ،مثل این میمونه که از روی ایینه داره دیده میشه!میشه راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

استادمتین پور سلام
    ضمن عرض تبریک سال ۹
    ی D6960 دارم وقتی به منوی راهنمایی یا همون Guide میرم تا برنامه های شبکه های مختلفو ببینم چیه وقتی چند ساعت میرم جلوتر یهو تی وی قفل میکنه و خاموش روشن میشه ......ولی اگه دکمه ۲۴ اینده رو بزنم مشکلی پیش نمیاد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

استادمتین پور سلام
    ضمن عرض تبریک سال ۹
    ی D6960 دارم وقتی به منوی راهنمایی یا همون Guide میرم تا برنامه های شبکه های مختلفو ببینم چیه وقتی چند ساعت میرم جلوتر یهو تی وی قفل میکنه و خاموش روشن میشه ......ولی اگه دکمه ۲۴ اینده رو بزنم مشکلی پیش نمیاد
    دوست عزیز
    زمان بندی های تلویزیون تان را از این تایپیک انجام دهید . ببینید مشگل حل می شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

استاد من مشکلی با تاریخ و ساعت ندارم فقط وقتی EPG برنامه ها رو چک میکنم چند ساعت که جلوتر میرم قفل میکنه و تی وی خاموش روشن میشه

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    در تلوزیون سامسونگ به هنگام کانال یابی شبکه های دیجیتال شماره کانال ها به ترتیب نیستند و باید دستی شماره ها رو مرتب کرد
    راهی نداره خودش ترتیب رو هم اعمال کنه؟

14. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •