درست شد با utf-8 ذخیره کردم ،مشکل حل شد ،متشکرم
درست شد با utf-8 ذخیره کردم ،مشکل حل شد ،متشکرم
خب خوشبختانه مشکلتون حل شد.
البته کلا وقتی گفته میشه Unicode منظور همون utf-8 هست ( برای عربی و فارسی). درواقع این utf-8 هست که یه انکودینگه و Unicode یک کاراکترسِته در کنار انکودینگهای مختلف مثل utf-8 و utf-16 و ... است.
در کامپیوتر بهتره از ANSI استفاده بشه چون دیفالت ویندوزه و تبدیل ANSI به utf-8 باعث میشه بعضی زیرنویسها بخشی از ویژگیهاشون (رنگ یا کاراکترهای خاص) رو از دست بدن.
گاهی وقتا با تبدیل ANSI به utf-8 زیرنویس کلا خرچنگغورباقه میشه. اینجور موقعها کل متن زیرنویس ANSI رو کپی کنید. بعد یک فایل نوت جدید باز کنید و بعد از Paste کردن متن زیرنویس در اون، فایل جدید رو با Save as بصورت srt و با انکودینگ utf-8 ذخیره کنید.
Last edited by romantic; 02-03-2015 at 15:15.
سلام؛دوستان ی سوال داشتم!بنظرتون دیکد تصویری x265 با ورژن جدید فریم ور تلوزیونا به این زودی ارائه میشه؟همه انکودرهای فیلم دارن رو میارن به 265 اما سامسونگ بیکار نشسته انگار
مدل UAE 46"6950
بنظرتون ساپورت نرم افزاری بشه در آینده؟
Last edited by Ehsan+2010; 03-03-2015 at 07:33.
دوست عزیز
فکر می کنم این ربطی به شرکت سامسونگ نداشته باشد بلکه مربوط به لایسنس نرم افزار مدیا پلیری دارد که در تلویزیون بکار گرفته شده که برای شرکت divx است.و در پی راه حلی هستم تا آن کدک مربوطه را به روش خود شرکت divx در تلویزیون و یا دیگر پلیرها ثبت کنم و بعداز انجام گرفتن این عمل آن را در یک تایپیک مستقل آموزش خواهم داد.
سلام استاد متین پور
متوجه منظورتون نشدم عزیز؛یعنی میخاین کاری کنید از لحاظ نرم افزاری این قابلیتو به تلوزیون اضافه کنید؟از نظر سخت افزاری جواب میده روی سری های قدیمی تر بنظرت؟؟یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
با سلام
یه مبحث دیگه ،همین فیلمو که مشکلشو با کمک شما و دیگر دوستان برطرف کردم تو تلویزیون ال جی مدل lb 65200 پخش کردم ،و نمایش زیرنویس از چپ به راست نوشته شده که قابل خوندن نیست ،مثل این میمونه که از روی ایینه داره دیده میشه!میشه راهنماییم کنید
استادمتین پور سلام
ضمن عرض تبریک سال ۹
ی D6960 دارم وقتی به منوی راهنمایی یا همون Guide میرم تا برنامه های شبکه های مختلفو ببینم چیه وقتی چند ساعت میرم جلوتر یهو تی وی قفل میکنه و خاموش روشن میشه ......ولی اگه دکمه ۲۴ اینده رو بزنم مشکلی پیش نمیاد
دوست عزیز
زمان بندی های تلویزیون تان را از این تایپیک انجام دهید . ببینید مشگل حل می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد من مشکلی با تاریخ و ساعت ندارم فقط وقتی EPG برنامه ها رو چک میکنم چند ساعت که جلوتر میرم قفل میکنه و تی وی خاموش روشن میشه
سلام
در تلوزیون سامسونگ به هنگام کانال یابی شبکه های دیجیتال شماره کانال ها به ترتیب نیستند و باید دستی شماره ها رو مرتب کرد
راهی نداره خودش ترتیب رو هم اعمال کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)