سلام
من مدار دستگاه ضبط مکالمات تلفنی را میخوام ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه![]()
سلام
من مدار دستگاه ضبط مکالمات تلفنی را میخوام ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه![]()
سلام .
لطفا توجه داشته باشيد . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما مدار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مدار می خوام با میکروکنترلر که به کول دیسک وصل بشه و یه فایل خاص رو در صورت وجود پاک کنه.
من مدار آداپتور BNC to VGA رو می خواستم (تبدیل خروجی ویدئو از دوربین به ورودی vga مانیتور کامپیوتر)
امیدوارم تونسته باشم بگم منظورم چیه
نتونستم تو بازار گیر بیارم
ممنون
اسلام
من مداری رالازم دارم که با برداشتن گوشی شروع به ضبط کردن مکالمه نماید خیلی برام حیاتی است
لطفا کمکم کنید ( برروی کسات یا مموری)
باتشکر
سلام من يك پروزه به اسم كنترل جعبه دنده اتوماتيك ىارم البته modeling هستش و نيازي به gearboxندارم ولي تو اتصال سرعت سنج به ميكرو و سخت افزار قسمتي كه شيب رو با چي و چطوري بسنجم مشكل دارم مثلا دوستان كليد جيوه اي رو بيشنهاد دادن ولي من حتي كليد جيوه اي نديدم و نميد ونم جطور به ميكرو اتصال بدمش
ميشه كمك كنين؟
(ازatmega32ميخوام استفاده كنم و دنده ها رو با ledنشون دادم و موتورمو با pwmدورشو كنترل مي كنم)
ممنون
Last edited by sahel12; 29-10-2009 at 11:05.
سلام دوستان من يه مدار قفل الكتريكي ميخواستم كه مثلا تا يه كد 4 رقمي رو بهش ندي رله رو فعال نكنه
سلام دوست من .
مدار مورد نظر شما
موفق باشید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام . توی تاپیک AVR پروژه ی قفل چند تایی بود .
یه نمونه هم این هستش :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)