سلام
اونها مربوط به سرویسهای میط مجازی(سندباکس) و کیوسک میشن، هر وقت اینطوری شد میتونید یکبار پاکسازی سندباکس را اجرا کنید.
سلام
اونها مربوط به سرویسهای میط مجازی(سندباکس) و کیوسک میشن، هر وقت اینطوری شد میتونید یکبار پاکسازی سندباکس را اجرا کنید.
سلام :
من چندین ماه ازین ترکیب استفاده کردم و روی سیتم خیلیها نصبش کردم اما مشکل و اروری که شما نشون دادید ندیدم.فقط موقع نصب گاهی اخطار میده که اونم بعد از نصب رفع میشه...
شما مطمین بشین که فقط فایروال کومودو رو نصب کردین...اگه بازم مشکل برقرار بود اویرا رو ریموو و اینترنت سکوریتی کومودو یا اویرا رو نصب کنید...
با فتوشاپ میخوام کار کنم همه برنامه ها هنگ میکنه
چیکار کنم کمودو به برنامه فتوشاپ نه اسکن کنه نه به فعالیت ش کاری داشته باشه و اصن فکر کنه فتو شاپ اجازه از مقامات بالا داره که هر کاری دوس داره بکنه ؟؟کلن همه فعالیت هاش رو به حالت عادی بزاره
بعدشم تو محیط کیوسک من همچنان فارسی ندارم راهی نیس ؟
سلام
ورژن کومودوتون چیه؟
من ورژن 6 رو نصبیده بودم و شدید با فتوشاپ مشکل داشت و آنیستالش کردم
سلام علیکم
سه کار را انجام بدهید:
1-برنامه را به لیست استثنائات آنتی ویروس اضافه کنید، کل پوشه.
2- برنامه را به لیست امن اضافه کنید، کل پوشه( که البته کومودو خودش میبره توی لیست امن)
3- وارد این قسمتی که توی عکس نشون دادن بشوید و باز کل پوشه فتوشاپ را به اون دو قسمت که با رنگ زرد مشخص کردم هم اضافه کنید:
![]()
سلام
نسخه جدید 6 کومودو کی میاد که زبان فارسی رو همراه خودش داشته باشه؟چند روز دیگه میاد کسی خبر داره؟
سلام دوستان
ورژن 6 کمودو فایروال تنظیمات نداره؟؟ منظورم همون تنظیمات عمومی فایروال (مثلا توی ورژن قبلی Safe Mode و Custom Mode و ... ) و مثلا اینکه یه برنامه رو محدود کنیم دسترسیشو یا کامل اجازه بدیم. از کجا میشه به تنظیماتش رفت؟؟ خیلی عوض کردن محیطشو، قبلی بهتر بود![]()
سلام
تاریخ دقیق انتشار مشخص نیست، "بزودی" کلمه خوبیه اینجا.....
به دلیل تغییر GUI ابتدای امر دچار سردرگمی میشوید، عادت می کنید.
تنظیمات:
Tasks -> Advanced Tasks -> Open Advanced Settings
آیا تو آپدیت کومودو مشکلات اسکن و کیوسکش حل میشه اگه حل نمیشه بگید برم یه چیز دیگه نصب کنم![]()
سلام
معمولا سعی میشه با ارائه آپدیتها مشکلات را کمتر بکنند....
مشکل اسکنش چیه؟
کیوسک را فرمودید بعد از چند دقیقه ازش خارج میشید؟
ویندوزتون چیه و چه برنامه های امنیتی دیگری نصب دارید؟
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را هم اجرا کنید.
استارپ ویندوز را حتماً خلوت کنید و نگذارید برنامه های زیادی همراه ویندوز اجرا بشوند، دسکتاپ را هم بهتره خلوترش کنید، میانبرهای اضافی را از دسکتاپ حذف کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)